Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 > >>

ReportView

Dobry den, rad bych vytvoril report z dat v datagridview, ovsem nemuzu nikde najit prvek report view control.. nevite nekdo, jak ho do VB2008 nahrat (respektive kde ho mam vzit)? Potreboval bych vytvroit report pro tisk ale nevim jak...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí
 
19.05.2009 11:41

Lubor Brabec

zmena farby textu v CA

Neviete my niekto poradiť ako môžem zmeniť farbu textu v console application, v príkaze Console.WriteLine()...

VB.NET

3 odpovědí
 
13.06.2008 14:46

Tomáš Herceg

C# -> VB.net

Dotaz k prevodu z C# do VB.net toto v C#: using (IDbConnection c = new SqlConnection(cst)) { } sem prepsal do Vb.net: Dim c As IDbConnection = New SqlConnection(cst) no de mi o ten USING v C#. Nejak poradne nechapu jeho funkci a jak to prepsat.

C#, VB.NET

3 odpovědí
 
05.06.2008 15:03

Tomáš Herceg

Merge

Ahoj vsem, mam prosbu na nekoho kdo mi poradi s nasledujicim, pouzivam externi komponenty a rad bych do distribuce daval jen jedno &#39;velke&#39; exe, je toto vubec mozne, trochu jsem se potykal i i IL merge ale nejak neuspesne. Prosim proto nekoho kdo resil podobny problem o radu popripade o ...

VB.NET

4 odpovědí
 
26.05.2008 13:38

Petr Mánek

GridView

Dobrý den chtěl jsem se zeptat na maličkost. Mam GridView které obsahuje data jako odkazy (hyperlink) na jiné stránky a chtěl jsem se zeptat jde li ve vlastnostech nejak nastavit aby tyto odkazy nebyly podtrženy. Jsem začátečník tak se omlouvám za hloupí dotaz.

ASP.NET WebForms

6 odpovědí
 
26.05.2008 13:06

anonym

Meření počtu kliků (myší ne tech tezkych v rl :p)

Dělám si takovou blbovinku co dělá statistiky kolik jsem najezdil myší a podobně, chtěl bych to ještě naučit počítat kolikrát jsem kliknul na myši. Jistě není problem počítat kliknutí na nějaký objekt ve formu nebo na form ale když kliknu někde jinde tak na to sem za boha nemohl dojit. Jestli chc...

VB.NET

3 odpovědí
 
26.05.2008 10:50

anonym

Excel VBA - zjednodusenie

Zdravim, nemam uplne problem, ale skor ma zaujima ci by sa nedal lepsie zoptimalizovat nasledujuci kod. Je to pisane vo VBA (Excel) ale to urcite ti bystrejsi zistia hned na prvy pokus :o) Mam viacero textboxov, pri ktorych sa vzdy kontroluju rovnake veci. A to ci je zadana hodnota numericka ...

VB6/VBA

1 odpovědí
 
22.05.2008 15:06

Přemek Lazecky

Odchycení události po načtení formuláře

Ahoj, prosím o radu ohledně jedné události. O co jde. Mám aplikaci, na začátku je splash screen a chci udělat to, že pokud se aplikaci nepodaří načíst nastavení (to se ukládá přes my.setting) upozorním uživatele že se jedná o první spuštění aplikace (nebo se nepodařilo najít konfigurační soubor) ...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí
 
22.05.2008 8:32

anonym

console app -

moja otázka sa týka konzolových aplikácii, chcel by som v cons app zmazať len jeden posledný riadok, ale neviem ako na to pomocou console.clear() mažem len celé okno???

VB.NET

1 odpovědí
 
21.05.2008 17:06

Ondřej Linhart

Spustenie suboru z prikazoveho riadku

Ahoj tazke zase nieco riesim a neviem ako na to :( Mam napisany prekladac ktory mi dokaze prelozit subor ktory mi vygeneruje ProEnginer to je jedno. Funguje to tak ze ProE urobi nejaky vystup do textoveho suboru a ten moj prehladac prelozi do do dalsieho suboru potom ten subor treba este rucne p...

VB.NET

4 odpovědí
 
21.05.2008 6:36

Jozef Duchon

Problém s kompilací

Zdravím, vytvářím si &quot;cestovní kompilátor&quot; zdrojových kódů VB a narazil jsem na malý problém. Ke kompilaci zdrojáků používám tento kód: Všechno je OK, pokud kompiluji čište konzolové kódy: Ale pokud přídám nějaké Imports, začne mi skákat hláška, že &#39;Namespace or type specifi...

VB.NET, Reflexe

3 odpovědí
 
20.05.2008 20:18

Jan Novák

Seznam SQL serverů

Ahoj, ve VB píšu aplikaci která zjištuje nějáké info o databázích a potřeboval bych poradit nějákou funkci která mi načte seznam SQL serverů které jsou v doméně. Nevíte prosím někdo jak na to? Pokud by to bylo příliš složite obejdu se bez toho.

VB.NET

2 odpovědí
 
19.05.2008 10:57

Ondřej Linhart

FormView1

Dobrý den, chtěl jsem se zepta jestli by mi někdo neporadil. Mam dva prvky FormView otevřené v režimu pro vkládání nových dat do databáze. A nevím jak udělat aby když v prvním prvku FormView vložím do databáze data tak aby se tyto nová data objevila hned v tom druhém prvku FormView který je v rež...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí
 
19.05.2008 9:57

anonym

Causes Validation

Ahojte. Mohl by mi někdo, prosím, nějak stručně vysvětlit, k čemu slouží vlastnost Causes Validation? Z anglického popisu na msdn.com nejsem zrovna dvakrát nejchytřejší :-) Děkuji.

VB6/VBA

2 odpovědí
 
18.05.2008 18:25

anonym

Zakazanie PDa prej do úsporneho režimu.

Zdravím Vás pán Herceg, mám k vám takuto probsu. Robím si aplikaciu pre PDA v NET2005 a potrebujem aby PDA bolo vždy ALIVE (neprechadzalo do usporneho režimu) Ide o to že v nastavení to urobím manualne(Nastavení napajania) ale mne jde o to aby som to zapínal softwerovo nestretli ste sa s tý...

VB.NET

0 odpovědí
 
17.05.2008 9:40

anonym

multi-column treeview control

Zdravím pánové, sháním komponentu do VB.NE viz. (http://www.codeproject.com/KB/tree/TreeWithColumns.aspx). Kdyby ji někdo z vás uměl vytvořit, tak jsem ochoten za ní zaplatit tak 500 kč.

Offtopic

4 odpovědí
 
16.05.2008 17:02

Jan Novák

Spuštění procedury Command1_Click()

Supr web:) Vím, jak spustit fci (proceduru), kterou si sám vytvořím. Ale co když chci spustit proceduru, která se provádí po kliknutí na button? Např. kliknutí na tlačítko Command1 (čili procedura se jmenuje Command1_Click()) způsobí pípnutí. Potřebuji tuto proceduru volat ze stejného formuláře...

VB6/VBA

5 odpovědí
 
16.05.2008 16:49

anonym

define unchecked

Zdravím, vedel by mi prosím Vás niekto poradiť aký je eqivalent &quot;define unchecked&quot; vo VB .NET. Existuje vo VB vôbec niečo také? Ďakujem. Vašo

C#, VB.NET

2 odpovědí
 
16.05.2008 14:42

Václav Antošík

Praca s TreeView

Ahoj potreboval by som poradit pri praci s TreeView -ako pridavat Root do TreeView -ako pridavat Child do TreeView -ako mazat jednotlive riadky v TreeView -ako spatne citat hodnoty v jednotlivych Root -ako spatne citat hodnoty v jednotlivych Child Chcel by som aby mi z TextBox-ov do k...

VB.NET

2 odpovědí
 
16.05.2008 6:06

Jozef Duchon

Tools for Office

Nize uvedeny kod mi stale vyvolava nasledujici vyjimku: &quot;Atempt to read or write protected memory. This is often an indication that other memory corrupt.&quot; Vubec si s tim nevim rady. Ve VS 2005 jsem pouzival importovane COM knihovny Wordu a Excelu a fungovalo to dobre. Presel jsem ...

VB.NET, Office

1 odpovědí
 
15.05.2008 17:36

Ondřej Linhart

<< < 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback