Nové téma
Ahoj, omlovám se pokud se zde tento problém již řešil. poté neumím hledat a omlovám se. Ale otázka je taková, pokud u formulářů vygeneruji více resx souborů = tím že postupně změním lng daného formuláře a v jednotlivých resx přeložím příslušné texty, bude potom aplikace fungovat podle zvoleného ...
VB.NET, WinForms
Ondřej Linhart
Je možné zmeniť vzhľad tlačítka vo VB .Net - tvar rôzne grafické efekty napr. odlesky tieňovanie a.p., alebo je nutné použiť komponentu od iných výrobcov ?
Petr Slezák
Co znamená: AutoEventWireup="false"
ASP.NET WebForms
Jan Novák
Caute, ma niekto skusenosti s vytvaranim instalacneho setupu pomocou visual studia a projektu "SETUP PROJECT"? Popripade potesil bz nejakz navod v slovencine alebo cestine. Dakujem pekne a pekne sviatky vsetkym Cujan
Visual Studio
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobrý den, rád bych se poradil jakým způsobem realizovat umístění knihoven do samostatného adresáře v aplikaci. Pokud ji umístím přímo do adresáře aplikace a přidám referenci je samozřejmně vše OK, ale nevím jak postupovat pokud vytvořím pro určité knihovny samostatný adresář. Předem děk...
VB.NET
Mám možná až příliš jednoduchý dotaz - jak donutit ikonu v trayi, aby po ukončení programu z traye zmizela ?
anonym
Zdravím všechny, zkoumal jsem různé možnosti streamování. Jedná se mi de facto o videokonferenci 2 stran. Zachytávat vstup z videozařízení umím, akorát se mi jej nepodařilo prohnat jakoukoliv kompresí, abych to mohl poslat přes net. Když použiju VideoLan dll, tak ta mi vždy hodí BSOD (dělá to na...
Mám nějakou třídu, ve které je struktura. Jak se můžu dostat zevnitř té struktury na proměnné z té třídy? Už nějakou dobu se nad tím trápim a nemůžu příjít jak na to. Můžete mi prosím poradit? Tady je příklad: Na řádku Jablka = "test" mi vyskakuje tahle chyba: "Reference t...
VB.NET, Architektura, Algoritmy
Dobrý večer, prosím o pomoc. Hľadám v tabulke "Album2" výrax "Text=xyz". Ak existuje tak riadok zapisujem do "ListBoxu" všetko je OK. ListBox som nahradil DataGridView1 a už mi zapíše len posledný výskyt. Používam VB2005 Express.
VB.NET, Komponenty, Algoritmy, WinForms
Prosím, jaké má vb.net příkazy pro vykreslení pixelu do PictureBoxu(zadájí se souřadnice a barva) a zjištění barvy pixelu (zadají se souřadnice pixelu PictureBoxu). Nebo existuje nějaký příkaz na vyříznutí obráku z obrázku? Potřeboval bych udělat z obrázku několik výřezů o velikosti 128x128p...
Petr Doleček
Ahoj,nevite jak se da vymazat "uzel" z xml? nasel sem todle: to jsem upravil pro svuj xml soubor ktery vypada takhle: ale kdyz dojde na radek s root.RemoveChild(node.ParentNode) napise chybu: Diky za odpovedi
VB.NET, XML
Zdravím. Mám stránku a na ní nějaké komponenty a tlačítko. To tlačítko se m tam vygeneruje automaticky. Mám ale problém s tím, že když se na to tlačítko klikne, tak i když nemám žádnou funkci, tak se po kliknutí stránka smaže. Resp. smaží se z ní ty ostatní komponenty - nevím proč. Potřebov...
Petr Mánek
Ahoj všem, potřeboval bych poradit s tímto. Mám tabulku a v ní sloupce: Jméno, Datum, Hodina, Počet, Platba. Potřebuji dostat výsledek kde bude: Jméno, Datum, Hodina, suma(počet), suma(počet) kde platba = hotovost, suma(počet) kde platba = karta. To celé v jedné tabulce. V tuto chvíli pát...
SQL, Algoritmy, Databáze
Petr Zajíc
Zdravím, mohli byste mi prosím poradit, jak dostat český znaky do textů v XNA? Založil jsem soubor Content/font.spritefont, ve kterém mám <FontName>Courier New</FontName> Když ale použiju české znaky, tak mi to padá na výjimku o nedostupnosti znaku. dík za radu
C#, XNA
Tomáš Herceg
Asi to sem nepatří, ale když už můj problém s PC nedokázali vyřešit ani servisáci, tak to už je co říct. Proto se obracím na vás, jestli nemáte nějakou radu, jak daný problém vyřešit. Jde o to, že při náročnějších aplikacích, řekněmě třeba hlavně u her se PC zničehonic po několika minutách(vždyck...
Hardware, Office
Ahoj. mám kód, který mi v události page_Load vytvoří komponentu label a nastaví jí určitou hodnotu ToolTip na neco. Potřeboval bych na tuto hodnotu poukázat z jiné události Může mi někdo poradit??? Moc děkuji
Poradte mi ako spraviť program v VB.NET 2008 EE ktorý rozbalí súbor chránený heslom (heslo poznám). tento program pred rozbalením požiada o zadanie hesla. Ja ale chcem aby ten súbor rozbalil automaticky. Heslo by malo byť v tele programu.
VB.NET, Algoritmy, I/O operace
Ahoj hledám pro WM5, WM6 (Pocket PC) něco co by zakázalo / povolilo překreslování displeje Já to znám jako Application.Screenupdating = False (True) Jde o to že když měním pozice objektů na displeji, tak je podle mne výhodné nejprve zakázat překreslování, potom přesunout objekty, a pa...
Dobrý den, potřebuju poradit: vyrábím web, který používá zásuvné moduly. Toho dociluji tak, že mám nadefinovaný jmenný prostor CMS.Plugins, ve kterém jsou umístěny všechny moduly (jednotlivé VB soubory ve složce App_Code) jako třídy, které splňují interface IModule. Při načítání těchto modulů te...
Ahoj, v mém programu si načtu .txt soubor ve kterém postupně procházím jednotlivé řádky a pokud obsahuje mnou hledaný výraz (zadaný do textboxu) tak se celý řádek přiřadí do richtextboxu. Mám ale problém při vyhledávání pomocí "Contains" s rozlišením malých a velkých písmen. Soubor tot...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít