Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 321 322 323 324 325 326 327 328

Dotazy týkající se Visual Basic.NET

Sestavil jsem seznam několika doporučení pro všechny návštěvníky těchto diskuzí: - volte název tématu, který bude mít co největší informační hodnotu o daném problému - na začátek zprávy uveďte verzi a edici programovacího jazyka (například Visual Basic .NET 2005 Express) - pokud vytvořít...

Office

54 odpovědí
 
31.03.2013 23:33

anonym

Připomínky a náměty k webu

Pokud máte jakékoliv připomínky, návrhy či náměty na další rozšíření serveru, rozhodně je sem napište.

Offtopic

57 odpovědí
 
02.03.2013 12:14

Michal Štěpánek

prehravani zvuku v programu

ahoj mam VB 2005 expres prosim o pomoc pokousim se o zprovozneni sveho programu jakousi hlasovou napovedu takze bych potreboval kousek zdrojoveho kodu ktery zaridi ze pokud kliknu kuprikladu na tlacitko spusti se zvuk(nevim v jakem formatu)predpokladam ze je zapotrebi jakesi knihovny ale sem zac...

VB.NET

5 odpovědí
 
17.02.2013 21:56

Michal Štěpánek

přehrání *.gif v programu

dobrý den potřeboval bych vědět jak to udělat aby se při spuštěni programu spustil obrazek nebo gif a potom pro nějaké reakci by se zobrazil gif ale po ukončení zase ten obrazek pokoušel jsem se najit něco na netu a pošéfovat si to ve VB (mimochodem mam VB expres 2005) ale bezuspešně ještě by by...

VB.NET, WinForms, Grafika

7 odpovědí
 
28.02.2010 10:33

anonym

DirectX a VB6

Kde najdu nějaký tutoriál na základy programování DirecX aplikací ve VB6? Pokud možno v češtině.

VB6/VBA

2 odpovědí
 
24.07.2007 9:50

anonym

Zistenie handle MsgBoxu a automatické zatvorenie

Zdravím všetkých. Potrebujem radu. Mám aplikáciu, pomocou ktorej spúšťam inú (externú) aplikáciu. Ak sa zmení jedna z podmienok, moja aplikácia má zatvoriť externú aplikáciu a znova ju spustiť s inými hodnotami. Môj problém je v tom, že pri zatváraní externej aplikácie (nemám jej zdrojový kód) s...

VB6/VBA

3 odpovědí
 
15.05.2007 13:44

Róbert Pavlík

načtení matice ze souboru

Ahoj, mam problem, potreboval bych rychle pomoct s prikladem do zkousky z programovani v programu Visual studio 2005, zadani: procedura pro nacteni matice(2,20) ze souboru; procedura pro vypsani nulovych hodnot matice a secteni techto hodnot, z ostatnich hodnot vypocitat aritm.prumer; napsat proc...

VB.NET, Algoritmy, I/O operace

1 odpovědí
 
14.05.2007 14:10

anonym

vyvolání proměné po zavření form

zdravím, poraďte prosím,jak přenést proměnou z uzavírajícího se formuláře? příklad - je form1 a form2. z Form1 se přepnu na Form2, tam něco udělám a před uzavřením si do globální proměnné vložím hodnotu a uzavřením se vracím na Form1 a tam bych ji potřeboval hned vyvolat, aby se podle ní zaktuali...

WinForms

1 odpovědí
 
11.05.2007 16:00

Tomáš Herceg

Pohyb

potebuji sintaxi pro rovnoměrný pohyb náhodnýmy směry nemohli byste my sem napsat ňejakou sintaxi

VB6/VBA

3 odpovědí
 
10.05.2007 15:17

anonym

trable při přeposílání textu

ahoj potřeboval bych prosím pomoci s kodem a upravit ho tak aby místo předem určeného programu &quot;iexplore.exe&quot; se tam dal dosadit jakejoli jinej tim myslim třeba &quot;icq.exe&quot; a toto aby bylo přeposlano do te procedury ktera to spustí ale ja to neumim bohužel chci to přeposlat z te...

VB.NET, Algoritmy

4 odpovědí
 
10.05.2007 14:56

anonym

zjednodusení

lidicky moc pomoct pls mam kod ten spousti program ale je slozitej musim vzdy celej kod opsat a doplnit jine udaje pro spusteni chtel bych to zjednodusit proto ze mi to vzdy pred spustenim hlasi nakou tabulku dys dam OK tak bezi ale dys spatne vyplnim to co se ma spustit do textboxu nespusti se n...

VB.NET

3 odpovědí
 
10.05.2007 14:54

anonym

Délka řádku

Mam problem s delkou radku (jsem skoro zacatecnik). Programuju nejakou databazy v Accessu a mam tam jednu tabulku s ukrutnym mnozstvim sloupcu no a kdyz pisu prikaz pro tuhle tabulku tak mi jaksi nestaci jeden radek ve VBA (coz je asi 1000 znaku) - potreboval bych asi 3x tolik na jednom radku. Ne...

VB6/VBA

2 odpovědí
 
09.05.2007 9:11

anonym

rychlost

může mi někdo poradit jak vložit obrázek na formulář aby to nesnížilo výkon programu.Na form sem vložil obrázek a strašně se to pomalu vykresluje ůplná brzda programu.zkusil sem bmp,jpg,png atd.. a furt to samé nevím co s tím.Je to ůplně trhané. programuji ve vb net express

VB.NET, Optimalizace, WinForms, Grafika

3 odpovědí
 
08.05.2007 10:57

Tomáš Herceg

RichTextBox vs obrázky

Ahoj všem, nevíte někdo jak načíst do RichTextBox (Visual Basic 2005 expres) dokument *.rtf ve kterém jsou obrázky (obdelníky a čáry kreslené ve wordu). Díky za radu Roman

Komponenty, .NET

1 odpovědí
 
07.05.2007 18:07

Tomáš Herceg

PRINT a PODPROGRAMY

Ahoj prosim Vas neporadil by my nekdo jak pouzivat prikaz print?PRINT &quot;Meno:&quot; nebo PRINT Meno m,y pozat vypisuje chybu. A jeste jeden problem:jak udelam odskok z hlavniho form. na podprogram a nasledny navrat a pokracovani ve formulare. V klasickem Basicu by to bylo&gt; 10 LET A-INT...

VB.NET

2 odpovědí
 
06.05.2007 11:46

Eduard Garan

tisk

programuji ve vb 2005 express a nevím si rady jak na tisk v listview může někdo poradit jak na to? děkuji za případné odpovedi.

WinForms, Tisk

3 odpovědí
 
04.05.2007 15:37

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Odeslání promnene metodou GET na server

Takže, snažím se poslat z visualbasicu (2005, express) promnenou metodou GET. kod vypada asi takto: pricemz message je zprava, kterou chci odeslat. Kdyz zavolam tuto proceduru, tak se nic nestane. nevim nakonec tady je soubor kniha.php

VB.NET

5 odpovědí
 
01.05.2007 21:06

anonym

Nacteni Hodnot z XML

potřeboval bych načíst hodnoty frq, jmeno, heslo a jestli je login enabled. nevim ale, co dělam špatně.. dik

VB.NET, XML, I/O operace

1 odpovědí
 
29.04.2007 14:21

Tomáš Herceg

načtení listview

programuji ve vb net 2005 express může někdo poradit jak načíst listview z textového souboru.(ukládání mi funguje) děkuji za případné odpovědi

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
28.04.2007 14:04

Honza Štěpanovský

<< < 321 322 323 324 325 326 327 328

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback