Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 > >>

PEXESO

V programovaní len začínam ale podarilo sa mi úspešne naprogramovať databázovú aplikáciu, tak som sa rozhodol, že si naprogramujem pexeso. Ani vo sne ma nenapadlo, že je to ešte zložitejšie ako programovanie databázy. Pexeso má 36 obrázkov. Naprogramovať aby obrázky boli vždy inak rozložené nebo...

VB.NET, Grafika

40 odpovědí
 
01.04.2011 1:54

anonym

BackgroundWorker

Zdravím, snažím se udělat jednu aplikaci a potřebuju, aby se po stisknutí tlačítka spustila jiná trida ? rikam to spravne? Zkoušel jsem napsat BackgroundWorker1_DoWork() - nefungovalo to Všem děkuji za odpovědi

VB.NET, Threading

6 odpovědí
 
30.11.2009 21:57

Radek Naumec

Jak získat jméno uživatele procesu

Jak získat jméno uživatele, který spustil proces na lokálním počítači. Pokud použiji k získání jména uživatele WMI s následujícím kódem, kde znám Id procesu a kód je spuštěn s právy administrátora: Pak v je uživatel uveden jenom přihlášený uživatel a SYSTEM. Uživatelé, kteří spustili proces s ...

VB.NET

10 odpovědí
 
14.03.2008 16:04

anonym

Prevod pole do Array ? -DataGirdView

Zdravim mozna sem si nabehl, ale nemuzu na to prijit Mam na formulari prvek DataGirdView, ktery se snazim naplnit z pole - toto pole nacitam z databazove tabulky, kde si vybiram jen urcite sloupce -ale nedari se mi to nahodit do DataGirView, stale se mi to vklada do jednoho sloupce. Kod vypa...

VB.NET

2 odpovědí
 
10.03.2008 23:51

Viktor Langer

Lze zvětšit max. počet objektů ve formuláři?

Mám dost objemný projekt s několika formuláři, bohužel v jednom z nich bych potřebal navíc přidělávat další objekty, ale program už mi to nedovolí, proto se chci zeptat jestli se nedá nějakou kličkou či úpravou dosáhnout většího počtu objektů ve formuláři. Díky !

VB6/VBA

11 odpovědí
 
10.03.2008 18:36

Jan Novák

Otevření dokumentu ve stránce

Dobrý den, jde zobrazit dokument (konkrétně ve formátu .doc) na stránce? V současné chvíli mám odkazy (treeview) udělané tak, že uživatel si vybere co ho zajímá, klikne na odkaz a nabídne se mu stažení nebo otevření souboru. S tím mám ale problém, protože i přestože mám v adresáři s těmito dokume...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí
 
10.03.2008 7:54

anonym

Připojení k internetu

Zdravím, pro připojení i internetu používám kód: Kód přestal fungovat a nevím čím to je. Při poadavku na na připojení do internetu aplikace ohlásí, že připojení se zdařilo, ale není to pravda. Přitom na jiném počítači kod funguje. Nemáte prosím někdo nápad kde je chyba ? Díky Jan

VB.NET

0 odpovědí
 
09.03.2008 15:41

anonym

Zjištění názvu počítače

Potřeboval bych poradit. Pracuji s VB v MS Access. Potřeboval bych znát příkaz, který mi vrátí síťové jméno počítače. A také syntaxi příkazu. Dejme tomu, že se jméno počítače přiřadí nějaké proměnné. To by bylo asi nejlepší. Díky.

VB6/VBA

4 odpovědí
 
09.03.2008 8:52

Radek Červinka

Zabezpeceni

Chtel jsem se zeptat jestli se da ve VB.NET naprogramovat nejaky jednoduchy firewall.A kdyby to slo tak jak se to da udelat ? Diky

VB.NET

8 odpovědí
 
08.03.2008 20:05

Tomáš Herceg

File Browser

Ahoj Chcem sa spytat ako vo VB2005 vytvorim jednoduchy file browser v ktorom by som mohol prehliadat subroy na mojich diskoch. Nieco ako total commander Som iba zaciatocnik... :) A este by som sa rad spytal ako zapisem to aby mi text v textboxe1 vo From2 zapisalo do textboxu1 vo from1... ...

VB.NET, WinForms, VB6/VBA

4 odpovědí
 
08.03.2008 11:10

Jozef Duchon

radiobuttony

zdravím vás mám malý problém potřebuju aby každý radiobutton měl své číslo a aby toto číslo byla vlastně jakási promněnná se kterou bych pak porovnával čísla... děkuji za radu

WinForms, .NET

3 odpovědí
 
08.03.2008 10:48

Tomáš Herceg

stavění projektu

zdravím, napsal sem si program na malou hru podobnou ruletě... mám už ji oskoušenou,dělá vše co po ni chci...chtěl sem ji postavit jako samostatnej soubor,kterej bych mohl pustit i na jiném pc. použil sem v editoru &quot;build&quot; a vytvořil se mi exe soubor. ten spustím a hra mi funguje,ale p...

VB.NET

6 odpovědí
 
07.03.2008 18:04

Ondřej Linhart

Kopírovat soubor

Dobrý den Můžete my někdo poradit? V accessu potřebuji zkopírovat adresář. Použil jsem Syntaxi FileSystemObject.CopyFolder &quot;c:\Pokus\*\*&quot;, &quot;c:\pokus1\&quot;,ale bohužel my nefunguje. Moc děkuji Jirka

VB6/VBA

1 odpovědí
 
07.03.2008 15:46

Tomáš Herceg

Využití paměti aplikace

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak vypíši využitou paměť a využití procesoru aplikace. Děkuji odpověď

VB.NET

1 odpovědí
 
07.03.2008 12:47

Ondřej Linhart

Visual Basic.NET Chat

Přeji pěkný den Rád bych se zeptal zda někdo z vás nenarazil na ukázkový projekt chatu v jazyku VB.Net.Pokud ano zašlete prosím odkaz.Děkuji

VB.NET, .NET

1 odpovědí
 
07.03.2008 10:47

anonym

ReadLine TIME HH:MM

V konzolove aplikaci zadavam pomoci ReadLine cas1 a cas2. Chci jej zadat ve formatu HH:MM. Nasledne pak dva takto zadane casy od sebe odecist. Jak mam zadeklarovat promenne CAS1 a CAS2? Nyni pouzivam STRING, nacitam znaky pred dvojteckou a za dvojteckou, pak odecitam. Lze to nejak efektivneji pr...

C#, VB.NET, .NET

4 odpovědí
 
07.03.2008 6:15

anonym

reakce na rozlišení monitoru

Zdravím lidi. Mám jeden malý probél.V mém programu je jedno okno, které mění font v závislosti jestli je minimální či maximální velikost. Aby se využil celý prostor monitoru. Na mám 17 monitoru je je maximální font, ale při přenesení na jiný větší monitor s věětším orzlišení dochází k vytvoření ...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
06.03.2008 13:18

Vratislav Renner

Odmocnina

Dobrý den, řeším problém, kde nevím, jaký má zástupný znak odmocňování,např: násobení má *, dělení /, atd. A zajímá mě, jestli existuje i znak pro odmocňování. Předem děkuji. PS: Nikde jsem to nenašel.

VB.NET

3 odpovědí
 
05.03.2008 14:38

anonym

registr aplikace

Potreboval bych poradit , jestli se da nejak zapsat do registru moje aplikace aby se pustila po spusteni pocitace.

VB.NET

2 odpovědí
 
05.03.2008 12:48

anonym

Omezení při uživatelském vstupu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak vytvořím v TextBoxu určitá omezení, která se týkají regulárních výrazů. Např. pokud budu požadovat datum příslušného formátu, tak po kliknutí do TextBoxu se zobrazí připravená šablona, tedy např. ../../.. (pro formát dd/mm/yy). Nejedná se mi ale pouze o zobraz...

VB.NET

1 odpovědí
 
05.03.2008 9:27

Ondřej Linhart

<< < 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback