Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 321 322 323 324 325 326 327 328

Dotazy týkající se Visual Basic.NET

Sestavil jsem seznam několika doporučení pro všechny návštěvníky těchto diskuzí: - volte název tématu, který bude mít co největší informační hodnotu o daném problému - na začátek zprávy uveďte verzi a edici programovacího jazyka (například Visual Basic .NET 2005 Express) - pokud vytvořít...

Office

54 odpovědí
 
31.03.2013 23:33

anonym

Připomínky a náměty k webu

Pokud máte jakékoliv připomínky, návrhy či náměty na další rozšíření serveru, rozhodně je sem napište.

Offtopic

57 odpovědí
 
02.03.2013 12:14

Michal Štěpánek

prehravani zvuku v programu

ahoj mam VB 2005 expres prosim o pomoc pokousim se o zprovozneni sveho programu jakousi hlasovou napovedu takze bych potreboval kousek zdrojoveho kodu ktery zaridi ze pokud kliknu kuprikladu na tlacitko spusti se zvuk(nevim v jakem formatu)predpokladam ze je zapotrebi jakesi knihovny ale sem zac...

VB.NET

5 odpovědí
 
17.02.2013 21:56

Michal Štěpánek

přehrání *.gif v programu

dobrý den potřeboval bych vědět jak to udělat aby se při spuštěni programu spustil obrazek nebo gif a potom pro nějaké reakci by se zobrazil gif ale po ukončení zase ten obrazek pokoušel jsem se najit něco na netu a pošéfovat si to ve VB (mimochodem mam VB expres 2005) ale bezuspešně ještě by by...

VB.NET, WinForms, Grafika

7 odpovědí
 
28.02.2010 10:33

anonym

DirectX a VB6

Kde najdu nějaký tutoriál na základy programování DirecX aplikací ve VB6? Pokud možno v češtině.

VB6/VBA

2 odpovědí
 
24.07.2007 9:50

anonym

RichTextBox vs obrázky

Ahoj všem, nevíte někdo jak načíst do RichTextBox (Visual Basic 2005 expres) dokument *.rtf ve kterém jsou obrázky (obdelníky a čáry kreslené ve wordu). Díky za radu Roman

Komponenty, .NET

1 odpovědí
 
07.05.2007 18:07

Tomáš Herceg

PRINT a PODPROGRAMY

Ahoj prosim Vas neporadil by my nekdo jak pouzivat prikaz print?PRINT &quot;Meno:&quot; nebo PRINT Meno m,y pozat vypisuje chybu. A jeste jeden problem:jak udelam odskok z hlavniho form. na podprogram a nasledny navrat a pokracovani ve formulare. V klasickem Basicu by to bylo&gt; 10 LET A-INT...

VB.NET

2 odpovědí
 
06.05.2007 11:46

Eduard Garan

tisk

programuji ve vb 2005 express a nevím si rady jak na tisk v listview může někdo poradit jak na to? děkuji za případné odpovedi.

WinForms, Tisk

3 odpovědí
 
04.05.2007 15:37

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Odeslání promnene metodou GET na server

Takže, snažím se poslat z visualbasicu (2005, express) promnenou metodou GET. kod vypada asi takto: pricemz message je zprava, kterou chci odeslat. Kdyz zavolam tuto proceduru, tak se nic nestane. nevim nakonec tady je soubor kniha.php

VB.NET

5 odpovědí
 
01.05.2007 21:06

anonym

Nacteni Hodnot z XML

potřeboval bych načíst hodnoty frq, jmeno, heslo a jestli je login enabled. nevim ale, co dělam špatně.. dik

VB.NET, XML, I/O operace

1 odpovědí
 
29.04.2007 14:21

Tomáš Herceg

načtení listview

programuji ve vb net 2005 express může někdo poradit jak načíst listview z textového souboru.(ukládání mi funguje) děkuji za případné odpovědi

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
28.04.2007 14:04

Honza Štěpanovský

<< < 321 322 323 324 325 326 327 328

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback