Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 > >>

Picture.Save

Zdravim. Cez kod som nakreslil nejaky obrazok. Mam tento kod na jeho ulozenie: Skusal som uz aj ine sposoby ulozenia, ktore som nasiel na nete, ale vzdy mi vyhadzuje tuto chybovu spravu: &quot;NullReferenceException was unhadled - Object reference not set to an instance of an object.&quo...

VB.NET, WinForms

5 odpovědí
 
29.02.2012 14:07

anonym

DataGridView

Caute ludia Mam problem z ktorym by som chcel pomoct. Chcem v DataGridView nastavit v prvom stlpci zobrazovanie cisla riadku - nieco podobne ako je napr. v MS Excel. Existuje na to nejake nastavenie, alebo je to mozne robit iba cez kod. Za odpoved dakujem.

VB.NET, Komponenty, Algoritmy

6 odpovědí
 
25.10.2010 15:24

anonym

ComboBox VB.NET vs. ComboBox MS ACCESS 2000 - 2007

Zdravím, řeším něco na způsob multi Comboboxu. V MS Accessu 2000 atd. je combobox, ve kterém mohu zobrazit více sloupců. Bohužel ve VB.NET ComboBox nabízí pouze dva sloupce ValueMember a DisplayMember. V Accesu jsem totiž do ComboBoxu načetl např. 10 záznamů, který měl 3 sloupce a pak jsem při v...

VB.NET, WinForms, Databáze

4 odpovědí
 
14.09.2009 17:40

anonym

PDF

Nepozná niekto nejakú free komponentu ktorá by z VB6 umožnila vytvoriť jednoducho PDF súbor ? (čiary texty obrázky) Za pomoc vopred Ďakujem.

VB6/VBA

7 odpovědí
 
05.04.2008 8:20

anonym

pocet komentaru k clanku

ahoj, mam takovy dotaz: jak zobrazit na uvodni strance se seznamem clanku pod kazdym abstraktem clanku pocet komentaru. Priklad: Nadpis 1 abstrakt abstrakt abstrakt pocet komentaru (5)Nadpis 2 abstrakt abstrakt abstrakt pocet komentaru (9) kolega na jinem blogu poradil toto: select ...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, SQL, Databáze

3 odpovědí
 
19.02.2008 12:33

anonym

Přehrání zvuku z resources

Dobrý den, nevíte jak přehrát zvuk (konkrétně mp3) z resources ? Jelikož můj program přenáším z jednoho počítače na druhý, musím mít ten zvuk v resources, protože na jednom compu ten zvuk je a na druhém není. Jsem začátečník a potřeboval bych poradit. Kdyby někdo věděl uvítal bych i nějaký ten ko...

VB.NET

5 odpovědí
 
17.02.2008 13:19

Tomáš Herceg

je form2 spuštěn?

Ahoj,jak prosím zjistim kdyš kliknu na tlačítko jestli je třeba form2 spuštěn? Děkuji

VB.NET

1 odpovědí
 
16.02.2008 15:10

Ondřej Linhart

Pripojeni na databazi Acces

Preji rasne patecni odpoledne. Mel bych jeen dotaz chtel bych se pripojit na Access databazi. Muzete mi nekdo poradit? Dekuji

VB.NET, ADO.NET, Databáze

3 odpovědí
 
15.02.2008 16:53

anonym

zapis do dataset z textboxu

zdravim, mam tento kod k načteni dat do textboxů ten funguje, ale nejde mi ulozit hodnoty z textboxů zpět do datasetu. Nasel jsem toto: ale já nedokážu z prvního kodu vyčíst číslo řádku datasetu ve formatu integer( je to datarow). Nebo to jde ulozit jinak? Na netu jsem nic nenašel. Diky za po...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

1 odpovědí
 
15.02.2008 16:21

Tomáš Herceg

Volani druheho formulare s objektem

Dobry den, mel bych zase jeden dotazek, chtel bych zavolat druhy formular s nejakym objektem napr. s nejakym arraylistem, nebo mu tento objekt nejakym zpusobem predat. Formular volam normalne me.forms.showdialog(). Zaroven by me zajimalo jestli jdou pridavat do funkci hotovych objectu promene. Na...

VB.NET

3 odpovědí
 
15.02.2008 9:40

anonym

font

Zdravím. Mám jeden probél. Pořeboval bych poradit se změnou fontu v Labelu. Mám nastavený font při normálně otevřeném okně. Pokud se ale toto okno maximalizuje, potřobal bych aby se i tento font změnil (zvětšil) Pokud by někdo věděl jak na to byl bych velice vděčen za radu

VB.NET, Komponenty, WinForms, .NET

1 odpovědí
 
15.02.2008 0:34

anonym

ukotvení labelu

Mám jeden problé. ve framu mám několik labelů, zobrazující systémový čas. při defaulní velikosti panelu jsou tyto labely na středu. Ale potřeboval bych, aby byly na středu i při maximalizaci okna Díky moc

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
14.02.2008 18:59

Jan Novák

vyjíždějící frame

dobrý den, rád bych si udělal něco podobného, jako je přímo ve vývojovém prostředí .net, tedy na levé straně jakýsi vyjíždějící toolbox, na který bych si dal nějaké své komponenty (labely, textboxy, nějaká comba...). Uživatel by si kliknul na malou šipku, ono by to vyjelo, on by nastavil co potře...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí
 
14.02.2008 9:17

Ondřej Linhart

zvětšování velikosti okna

Prosím o radu. Dá se nějak zamezit tomu aby uživatel mol měnit velikost okna. Nemyslím teď maximalizaci a minimalizace, ale pozvolné zvětšování okna Díky moc

VB.NET

2 odpovědí
 
13.02.2008 21:49

Viktor Langer

cesta k prehravanemu zvuku

Přeji přijemný den. Mám jeden problém. Při určité události by mělo dojít v mám programu k přehrání zvuku. To sice funguje, ale je tady malý problém Byl by nějaký způsob, jak cestu k přehrávanému zvuku napsat nějak jinak aby nebyla pevně vázána s umástěním přehrávaného zvuku. Jako příklad: p...

VB.NET

3 odpovědí
 
13.02.2008 19:22

Tomáš Herceg

Dynamicke zobrazeni dat

Preji krasny den. Mel bych jeden dotaz, zobrazuji data z SQL ve formulari VB a to tim zpusobem, ze si plnim arraylist. V pripade, ze je v tabulce vice vet je plneni ponekud zdlouhave. Chtel jsem udelat nejakou funkci, ktera mi zobrazi napr. prvnich 200 vet, ktere bude mit uzivatel k dispizici a p...

VB.NET, Databáze

2 odpovědí
 
13.02.2008 17:41

Michal Kezr

Spusteni formulare z class

Dobry den mel bych jeste jeden dotaz jakym zpusobem spustim formular z classu. Mam vytvorenou tridu pro prihlaseni a v pripade, ze uzivatel nema vyplneny detaily prihlaseni chtel bych spustit formular, kde tyto hodnoty vyplni.

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
13.02.2008 16:18

Michal Kezr

toolstrip a combobox

Dobrý den, do toolstrip jsem si programově přidal combobox. Nyní bych potřeboval přidat nějaký kód k akci výběru určité položky v combu, tzn. že pokud vyberu položku jedna, provede se určitý kód, pokud vyberu položku 2, provede se zase jiný kód... A nevím jak na to, vše asi bude vstaženo k S...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí
 
13.02.2008 11:47

Ondřej Linhart

kopírování

Zdravím, mám jede problém ve Visual Basic .NET 2008 Express Potřebuji zkopírovat hodnoty z jednoho labelu do druhého. Přesněji. Mám ladebl ve frame1, který zobrazuje v určitém časové intervalu jednotlivé hodnoty. Tyto hodnoty bych potřeboval aby se zároveň robrazovali i v labelu ve frame2 Ješ...

VB.NET

3 odpovědí
 
13.02.2008 10:56

Jakub Čermák

zvuk

Zdravím. začínám programovat ve Visual basic 2008 express Potřeboval bych vědět jakým způsobem se dají přehrát zvuky. MIDI atd. Díky moc

VB.NET

3 odpovědí
 
12.02.2008 17:55

Ondřej Linhart

<< < 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback