Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 > >>

Picture.Save

Zdravim. Cez kod som nakreslil nejaky obrazok. Mam tento kod na jeho ulozenie: Skusal som uz aj ine sposoby ulozenia, ktore som nasiel na nete, ale vzdy mi vyhadzuje tuto chybovu spravu: &quot;NullReferenceException was unhadled - Object reference not set to an instance of an object.&quo...

VB.NET, WinForms

5 odpovědí
 
29.02.2012 14:07

anonym

ComboBox VB.NET vs. ComboBox MS ACCESS 2000 - 2007

Zdravím, řeším něco na způsob multi Comboboxu. V MS Accessu 2000 atd. je combobox, ve kterém mohu zobrazit více sloupců. Bohužel ve VB.NET ComboBox nabízí pouze dva sloupce ValueMember a DisplayMember. V Accesu jsem totiž do ComboBoxu načetl např. 10 záznamů, který měl 3 sloupce a pak jsem při v...

VB.NET, WinForms, Databáze

4 odpovědí
 
14.09.2009 17:40

anonym

VWD 2008 - Starter kits

Dobry den. Neznate prosim vas nekdo nejake starter kity pro tuto verzi Visual studia? nebo mohu pouzit ty pro 2005 ?

ASP.NET WebForms

2 odpovědí
 
22.02.2008 12:53

Pavel Svoboda

Soubory do databáze? Ano či ne?

Dobrý den, dělám intranetové stránky ve firmě kde mimo jiné několik lidí ukládá informace (novinky) pro další zaměstnance. K tomuto jsem využil Váš návod na diskuzní forum. Princip je stejný, pomoci formView se zadá nadpis a text (automaticky se doplní datum a index novinky) a odešle se na SQL se...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Architektura, ASP.NET/IIS, Databáze

2 odpovědí
 
20.02.2008 14:49

Tomáš Herceg

Pridavanie textu do .txt

Ahoj,prosim Vas neviete my poradit ako mam pridavat text do textoveho suboru bez toho aby sa my predchadzajuci nevymazal?ale bol by som rad keby to bolo pomocou klasickych prikazov LineIput a PrintLine.po kazde ked otvorim subor a ulozim do neho text tak sa my ten predchadzajuci zrusi.Viem ze to ...

VB.NET

7 odpovědí
 
20.02.2008 11:55

Viktor Langer

Help Code Inno 5.2.2

Dobry den pouzivam inno 5.2.2 setup pro vytvoreni instalatoru. Nicmene mam mensi problem : Potrebuji asociovat moji vlastni koncovku ale nejak se mi to nedari i kdyz mam script v poradku: Nevite nekdo prosim kde je chyba. Neco je asi spatne : A pokud pouziji primo v codu aplikaci v...

VB.NET

2 odpovědí
 
20.02.2008 11:53

Bouchac Mazelllll

Mapa oblasti ve C# a WPF

Caute! Som z FIT VUT Brno a riesim svoju bakalarku pomocou VS2008 a .NET FW3.5. Doteraz som s Visualom vobec nerobil a mal by som par otazok. Musim naprogramovat mapu, ktora pomocou X a Y suradnic vykresli oblasti. Predstavte si to tak, ze mam jeden obrazok v pozadi, co je vlastne mapa. Na to ...

Offtopic

3 odpovědí
 
20.02.2008 10:27

anonym

rozdíly

Dobrý den,bylo by možné,do budoucna,napsat nějaký článek o rozdílech třeba mezi VB a C nebo directX a XNA jaké mají výhody a neduhy,popřípadě něco o jejich rychlosti?

Offtopic

4 odpovědí
 
20.02.2008 9:13

Ondřej Linhart

tabulkový editor

Dobrý dne, potřeboval bych ve svém programu udělat jednoduchý tabulkový editor, který bude mít základní funkce jako jsou v excelu, ohraničování, slučování buněk, možnost použití vzorců,... Předem bych chtěl poděkovat za nějakou radu a nebo odkaz na stránky kde se tento problém řeší

VB.NET

1 odpovědí
 
19.02.2008 22:20

Tomáš Herceg

DataGridView ukazuje neaktální informace - prosím o radu

Zdravím, S ASP.NET a s webovými aplikacemi teprve začínám a nevím si rady s jedním pravděpodobně začátečnickým problémem. Údaje, které vyplní uživatel do formuláře ukládám jako nový řádek tabulky SQL příkazem INSERT, při stisknutí tlačítka. Navigate URL tohoto tlačítka je stejná stráka, která kr...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí
 
19.02.2008 18:20

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

reakce na zvětšení okna

Zdravím. Jak napíšu v programu podmínku, která bude reagovat na maximalizaci okna ?? Prostě pokud okno maximalizuji tak aby se provedla podminka

VB.NET

2 odpovědí
 
19.02.2008 18:05

Ondřej Linhart

Je mozne ziskat menny zoznam vsetkych obj z Form?

Dobry den, chcem sa opytat ci je mozne sa dostat k zoznamu vsetkych (npr. vizualnych objektov{buttony,lable,...}) vo Formulari?

C#

2 odpovědí
 
19.02.2008 14:30

anonym

Program pre počítanie prístupov

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či je možné vo VB.Net napísať program, ktorý by iba prečítal počet prístupov na webovej stránke v nejakom časovom intervale, ale tak, aby sa prečítanie prístupov nezapočítavalo do celkového počtu prístupov. Ďakujem za odpovede, prípadne za nejaké príklady.

VB.NET, Databáze, .NET

1 odpovědí
 
19.02.2008 13:19

Viktor Langer

VB6 přidání listu do sešitu Excelu

Prosím o radu jak přidat do otevřeného sešitu aplikace Excelu nový list. Vytvořit nový sešit není problém, ale nedaří se mi přidat nový list do sešitu. Děkuji za odpověď.

VB6/VBA

1 odpovědí
 
19.02.2008 9:37

Tomáš Herceg

odstranění nepotřebných buněk

Nevíte někdo, jak má vypadat kód, potřebuju-li odstarnit všechny řádky mezi buňkou A2 a další buňkou ve sloupci A s nějakým obsahem, tzn. aby to našlo další aktivní buňku a označilo a smazalo všechny řádky mezi těmito buňkami? Moc prosím o nějaké nápady. Jsem docela začátečník.

VB6/VBA

3 odpovědí
 
18.02.2008 19:36

anonym

Přehrání zvuku z resources

Dobrý den, nevíte jak přehrát zvuk (konkrétně mp3) z resources ? Jelikož můj program přenáším z jednoho počítače na druhý, musím mít ten zvuk v resources, protože na jednom compu ten zvuk je a na druhém není. Jsem začátečník a potřeboval bych poradit. Kdyby někdo věděl uvítal bych i nějaký ten ko...

VB.NET

5 odpovědí
 
17.02.2008 13:19

Tomáš Herceg

je form2 spuštěn?

Ahoj,jak prosím zjistim kdyš kliknu na tlačítko jestli je třeba form2 spuštěn? Děkuji

VB.NET

1 odpovědí
 
16.02.2008 15:10

Ondřej Linhart

Pripojeni na databazi Acces

Preji rasne patecni odpoledne. Mel bych jeen dotaz chtel bych se pripojit na Access databazi. Muzete mi nekdo poradit? Dekuji

VB.NET, ADO.NET, Databáze

3 odpovědí
 
15.02.2008 16:53

anonym

zapis do dataset z textboxu

zdravim, mam tento kod k načteni dat do textboxů ten funguje, ale nejde mi ulozit hodnoty z textboxů zpět do datasetu. Nasel jsem toto: ale já nedokážu z prvního kodu vyčíst číslo řádku datasetu ve formatu integer( je to datarow). Nebo to jde ulozit jinak? Na netu jsem nic nenašel. Diky za po...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

1 odpovědí
 
15.02.2008 16:21

Tomáš Herceg

ukotvení labelu

Mám jeden problé. ve framu mám několik labelů, zobrazující systémový čas. při defaulní velikosti panelu jsou tyto labely na středu. Ale potřeboval bych, aby byly na středu i při maximalizaci okna Díky moc

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
14.02.2008 18:59

Jan Novák

<< < 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback