Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 > >>

Olvadanie COM portu

Kto by mi vedel poradit, ako sa &quot;posiela&quot; a &quot;číta&quot; zo serioveho portu?

VB6/VBA

3 odpovědí
 
09.10.2008 19:01

anonym

Soubory v podsložkách

Dobrý den. Potřeboval bych poradit s operací, která by mi do pole přiřadila soubory obsažené v zadané složce a jejích podsložkách. Zkoušel jsem kombinaci Tímto ale zjistím pouze soubory a složky obsažené v zadané složce. Jenomže každá složka v poli slozky() může mít další podsložky.

VB.NET, I/O operace

6 odpovědí
 
24.02.2008 21:38

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

SQL Dotaz

Prosím o objasnění tohoto problému. V SQL Server Management Studiu Express jsem si sestavil tento dotaz: Po spuštění tohoto dotazu se správně provedou a zobrazí jednotlivé součty za &quot;Nazev&quot;. Ovšem při provedení toho samého dotazu z aplikace VBS 2005 Express, se součty neobjeví a dotaz...

VB.NET, SQL, Databáze

6 odpovědí
 
28.01.2008 21:27

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

TreeView a Menu

Komponentu MENU nebo TreeView navazuji v MasterPage na tento XML: Při přepnutí na ContentPage &quot;jsem.aspx&quot; bych chtěl, aby odkaz v TreeView &quot;JSEM&quot; zůstal označený (selected). Příkaz: ani: NEFUNGUJÍ...;-(((((( (Object reference not set to an instance of an object.) AČKOL...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí
 
30.12.2007 17:51

anonym

Tabulator

Nevite nekdo prosim jak vypnout TABulator na formulari a na webrowseru .Dik mocc

VB.NET, WinForms

7 odpovědí
 
29.12.2007 21:06

anonym

Jak stahnout soubor z http,ftp

Dobry chtel jsem se zeptat jeslli nekdo nevi jak udelat takovy jednoduchy stahovac souboru z webu nebo ftp. Prechazim z delphi na .net a v delphi je nadherna komponenta HTTPGet ale v vb.net si nevim rady. Predem dik

VB.NET, HTTP/HTML, I/O operace

2 odpovědí
 
29.12.2007 20:10

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Get image z http a ukazat v picure boxu

Dobry den chtel jsem se zeptat jestli existuje nejaka syntaxe jak dostat obrazek z nejake http adresy na formular a zobrazit jej v pictureboxu bez ulozeni na HDD? P.S bez pomoci databaze... Dekuji

VB.NET

6 odpovědí
 
29.12.2007 17:25

Tomáš Herceg

Zobrazení dat v gridview po vložení nového záznamu z formview

Dobrý den, mám jednoduchou intranetovou aplikaci. Jeden z webformů slouží k evidenci HW závad serverů (server. typ prouchy, od, do, odstranil). Na stránce je GridView pro zobrazení záznamů a FormView pro vložení nového záznamu. Vše naklikáno, jediná řádka kódu je reakce na událost frmNovyZ...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí
 
29.12.2007 17:18

Tomáš Herceg

Událost Click v poli obrázků

Mam programove vytvorene pole obrazku KARTA(I) na zaklade objektu PictureBox. Umim menit vlastnosti jednotlivych karet avsak nyni potrebuji, aby se po kliknuti na libovolne karte zmenil obrazek (Image.fromFile). Jak mam odchytit Click konkretni karty? Zkousel jsem tento kod, avsak nefunguje: D...

VB.NET, WinForms

18 odpovědí
 
29.12.2007 17:14

Tomáš Herceg

id3 tagy

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli ve VB .Net existuje nějaká možnost, jak zobrazit a upravovat id3 tagy u mp3 souborů. Předem děkuji za odpověď.

C#, Office

1 odpovědí
 
29.12.2007 15:30

Jan Novák

Aktualizované téma není v přehledu

Aktualizované starší téma se neobjevuje v přehledu na domovské stránce.

Offtopic

6 odpovědí
 
29.12.2007 13:47

Jan Novák

Jak na vlastní cursor ?

Chtěl bych se zeptat jak mám udělat vlastní cursor. Už mám obrázek konvertovaný do .cur ale nvm co dál. Mám ten můj cursor přesunout do nějaké složky, aby mi ho nabídl Visual Basic ve vlastnosti cursor u formuláře ? kdyby někdo věděl tak plis napište jak na to, nebo rovnou nějaký kod ( jestli na ...

VB.NET

3 odpovědí
 
28.12.2007 17:31

anonym

FullScreen

Pěkný svátky, další dotaz začátečníka:) Jakým způsobem je možné dostat zobrazení formulářového okna do fullscreen módu? Najdu to někde v jeho vlastnostech nebo existuje nějaký příkaz, který neznám? Používám VB .NET 2005. Děkuji Voráč

VB.NET, WinForms

2 odpovědí
 
28.12.2007 10:07

anonym

Vykreslovací jádro IE7

Zdravím, s pravidelnými aktualizacemi mi přišel IE7 a s ním také jeho nové vykreslovací jádro. To se projevilo ve WebBrowserech a některých mých programech. A já se chci zeptat, jestli když IE7 odinstaluji, jestli s ním smaži i to jádro? Prostě si nemůžu pomoci, ale zůstávám u FireFoxu, jakožto...

HTTP/HTML

2 odpovědí
 
27.12.2007 22:47

Jan Novák

Zasílání dat přes UDP protokol

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak se řeší zasílání větších datových souborů přes udp protokol. Používám screenshot obrazovky, který následně uložím do System.IO.MemoryStream a snažím se ho poslat na více počítačů přes udpclient.send. Bohužel tato funkce umožní poslat jen 65535 bitů. Já potřebuji...

VB.NET, I/O operace

3 odpovědí
 
26.12.2007 23:02

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Ještě jednou UDP

Mám ještě jeden dotaz k UDP, tentokrát k odesílání. Z jednoho počítače potřebuji něco odeslat na více počítačů v síti, přičemž znám vždy IP adresu a port cílového počítače. Nyní to dělám tak, že se mi spustí cyklus a v něm vždy provedu odeslání s tím, že se mi změní IP a port (což si načítám z po...

VB.NET

3 odpovědí
 
26.12.2007 21:20

Jakub Čermák

Formuláře ve formuláři

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak do formuláře 1 otevřít formulář 2 pod menu a toolbar. Předem děkuji

VB.NET, WinForms

2 odpovědí
 
26.12.2007 20:00

Ondřej Linhart

Předávání informací mezi různými aplikacemi

Dobrý den, mám problém a nevím jak na něj. Problém spočívá v tom, že mám 2 různé aplikace s koncovkou .exe A jak udělám, že když v 1. aplikaci změním např. text v textboxu, tak aby se mi ten nový text objevil v textboxu 2.aplikace ? Koukal jsem na foru a nikde jsem to nenašel, tak se ptám. Byl b...

VB.NET, I/O operace

3 odpovědí
 
26.12.2007 14:27

anonym

Regulérní výrazy

Zdravím, mám drobný problém: Mám String &quot;0{10}&quot; a potřebuji najít způsob jakým bych to převedl na &quot;0000000000&quot;. Syntaxe prvního řetězce může být prakticky jakákoliv, jde mi hlavně o to abych mohl &quot;komprimovat&quot; řetězec kde se vyskytuje více zanků za sebou na ten...

C#, VB.NET, Algoritmy

3 odpovědí
 
24.12.2007 12:51

Tomáš Herceg

Vánoce

Zdravím, chtěl bych všem popřát hezký vánoce a zejména autorům vebu poděkovat za rady a pomoc. Obdivuji vaše znalosti pánové a myslím, že vaši otcové na vás musí být hrdi. Tak ještě jednou šťastný a veselý. Jan

Offtopic

0 odpovědí
 
23.12.2007 19:23

jan vokroj

<< < 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback