Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 > >>

Zajímavé RSS feedy

Jak jste si jistě všimli, na úvodní stránce dole se zobrazují některé zajímavé RSS kanály týkající se jazyka Visual Basic .NET nebo .NET frameworku obecně. Pokud znáte a sledujete nějaké další (české, slovenské nebo anglické), napište je sem do diskuse, abychom je sem mohli přidat.

Offtopic

6 odpovědí
 
27.05.2009 18:55

Ondřej Linhart

Přehrávání mp3 ve VB

Dobrý den přátelé, používám VB2005EE. S využitím diskusního fóra jsem si do jednoduché aplikace začlenil Windows Media Player. Zajimalo by mě, zda můžu nějakým jednoduchým způsobem z WMP získat čas přehrávané skladby a přiřadit jej nějakému labelu...ideální by ovšem bylo mít v labelu aktuální zb...

VB.NET

9 odpovědí
 
25.01.2008 14:56

anonym

WebBrowser - formatovanie textu

Dobrý večer. Na formulári mám WebBrowser1, v ktorom je nejaký text a ľubovoľné body pt1 až ptn. Ako dosiahnuť, aby sa po kliknutí do WebBrowseru1 zmenil formát textu (farba), medzi dvoma bodmi , medzi ktoré som klikol? Za prípadnú odpoveď budem veľmi vďačný.

VB.NET

2 odpovědí
 
24.01.2008 17:35

Lubos Blader

Design a rozlišení

mohl by jste mi někdo pomoc? rozmístil jsem komponenty pomocí kódu a to procentuálně k me.width a me.hight. Jinak mám nastaven fullscreen a když měním na svém PC rozlišení vše funguje oki, vše vidím a vše je veliké jak má být. Ale když jsem spustil aplikaci na jiném PC tak to bylo rozhozené (při ...

VB.NET

13 odpovědí
 
21.01.2008 16:35

anonym

late binding

Zdravím, přidal jsem do projektu třídu a když jsem s ní chtěl pracovat došel jsem k chybě: &quot; Option strict on disallows late binding&quot; a nevím co to znamená. Díky za pomoc.

VB.NET

5 odpovědí
 
21.01.2008 14:16

anonym

DataGrid – Více řádků textu v jednom row

Dobrý den, řeším ve VB.NET (Visual studio 2008) tuto věc. V MS ACCESSU 2000 mám formulář, který má vlastnost nekonečný . To znamená, pokud do formuláře načtu seznam, který má např.10 řádků, tak je formulář interpretuje. Na tomto formuláři v Těle umístím Textová pole, kterým přiřadím (názvy hlavič...

VB.NET

6 odpovědí
 
18.01.2008 14:21

Graňák Pavel

Objekt v arraylistu

Dobry den mel bych prani. Mam v arraylistu objekt a na tomto objektu mam nejaky hodnoty potreboval bych tyto hodnoty z toho objektu dostat. Zatim se mi to nedari. Dekuji

.NET

1 odpovědí
 
18.01.2008 13:24

Viktor Langer

Práce s *.txt

Dobrý den. Potřeboval bych prosím poradit. Chtěl bych udělat něco jako logování do TXT souboru. Jenže mám problém, že neumim zapisovat na poslední řádek, ale vždy se mi přepíše první. Nevíte v čem mam chybu, nebo spíš prosím poraďte ja takový zápis řešit. Prostě potřebuju, aby při každém ote...

VB.NET

8 odpovědí
 
18.01.2008 13:00

Viktor Langer

Arraylist

Dobry den chtel jsem se optat. Jsem uplny zacatecnik a porad se tady nemuzu dopidit jakym zpusobem muzu cist zaznamy s Arraylistu. Mohl by jste mi nekdo poradi

VB.NET

8 odpovědí
 
18.01.2008 9:58

Michal Kezr

vlozeni textu ze souboru do Textarea HTML

Zdravim vsechny odborniky Mam takovy maly problem snazim se nejakym zpusobem natlacit text ze souboru do html scriptu tak abych naplnil Textarea object.Neco jako po stisknuti tlacitka naplnit tabulku daty.No proste se mi jedna o to jak do objectu textarea nacpat text ze souboru txt. Toto...

VB.NET

1 odpovědí
 
17.01.2008 17:39

Bouchac Mazelllll

36 x PictureBox

Riešim taký problem. Chcel by som kódom pridať na formulár 36 PictureBoxov s názvom PictureBox1 až PictureBox36 s rovnakým obrázkom, rovnaká velkosť ale rôzna lokacia. Aby som to nemusel všetko vypisovať chcel som použiť príkaz približne takýto kód. Nefunguje. Lokáciu doriešim neskôr ale moment...

VB.NET, WinForms

7 odpovědí
 
17.01.2008 17:22

Viktor Langer

Vícejazyčná aplikace

Mám takový to dotaz. Chtěl bych vytvořit více jazyčnou aplikaci, kde budou přeloženy veškeré texty, včetně popisků TabPage v TabControl, popisků tlačítek a podobných detailů. Problém není jak se k těmto vlastnostem dostat, to je poměrně triviální. Veškeré texty v jednom jazyce mají cca 300 řáde...

.NET

2 odpovědí
 
17.01.2008 14:14

Ondřej Linhart

z imagelist na PictureBox

Snazim se zobrazit obrazky z imagelistu do pictureboxu ale nejak se me to nedari. Zkousel jsem Nebo Ale pise Při vytváření formuláře došlo k chybě. Podrobnosti viz Exception.InnerException. Chyba: InvalidArgument=Hodnota 0 není platnou hodnotou pro argument index. Název parametru: index

VB.NET, WinForms

3 odpovědí
 
17.01.2008 13:24

Róbert Pavlík

Spouštění aplikací

Dočetl jsem se,že ke spuštění aplikace napsané ve VB musí byt nainstalovaný na komplu nejaký doplněk. Jakýsi Visual Basic 6.0 Run-Time Redistribution Pack.no ale to je napraktické když budu chtět nejaký svůj progr. zveřejnit na netu tak to budu moset každému vysvětlovat co si tam má ještě doinsta...

VB.NET

4 odpovědí
 
17.01.2008 9:38

Tomáš Herceg

AllowNew v BindingNavigator

Prosím o radu s tímto problémem. Neumím v kódu uvolnit přidávání řádku s daty do SQL tabulky. Níže uvedeným kódem si tabulku zobrazím do DataGridView, zobrazím k tomu i BindingNavigator, uvolním tlačítko pro zápis nové věty, ale ten zápis ohlásí chybu: Konstruktor typu System.Data.Common.DataR...

VB.NET, WinForms, Databáze

0 odpovědí
 
17.01.2008 7:27

Petr Chalupský

Z http stranky na webrowser nebo formular

Dobry den chtel jsem se zeptat jestli existuje nejaky zpusob jak z urcite html stranky sebrat jen nejakou cast, treba jen tabulku a zobrazit na webrowseru nebo na formulari a tak aby mela stejne funkce. Dik moc.. Michal

VB.NET

8 odpovědí
 
16.01.2008 19:51

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Jednou definovaná vlastnost aplikovaná na více objektů

Zdarec, řeším toto ve Visual basic 2008 Expres edition: Mám ve formuláři 5 DataGridů a chtěl bych aby všechny vypadaly stejně, například, stejné písmo, stejná hlavička atd.. tyto vlastnosti bych chtěl nastavovat přes kód, ne pomoci formuláře Properties. Dá se to udělat , že bych někde defino...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí
 
16.01.2008 13:31

anonym

Změna okna v aplikaci

Dobrý den, prosím o radu... Chci udělat jako školní projekt aplikaci, která bude mít nějaký statický vzhled a uprostřed bude část, která se bude měnit přes tlačítka (něco jako TabControl bez záložek). Přirovnal bych to k framům na webových stránkách. Moje otázka tedy zní, jak se tohle dělá, proto...

VB.NET

1 odpovědí
 
15.01.2008 22:56

Ondřej Linhart

Jak udělat vlastní WWW stránky ?

Dobrý den všem. S ASP.net zatím začínám a chtěl bych se zeptat jak bych docílil, aby místo: http://localhost:1826/WebSite2/Default.aspx bylo např. http:www.blabla.cz Spíš bych řekl, že to nepůjde. Ale budu rád za odpověď, jestli to jde nebo nejde. S pozdravem

ASP.NET/IIS

2 odpovědí
 
15.01.2008 19:31

Tomáš Herceg

Ajax - AlwaysVisibleControl

Při rolování stránky jsem &quot;rozhýbal&quot; Button, ale prvek MENU se ani nehne. Mohl by mi někdo poradit, proč? Díky

ASP.NET WebForms, JavaScript

2 odpovědí
 
14.01.2008 18:32

Petr S

<< < 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback