Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 > >>

Překreslování grafu

Zdravím, potýkám se s problémem při zobrazování grafu. Když mám aplikaci s jedním grafem (zobrazení jedné hodnoty) lze událostí paint zajistit jeho obnovování při změně na obrazovce. V jiné aplikaci zobrazuji tři hodnoty jako tři čáry drafu a obnovování událostí paint ne a ne fungovat. Zkratka k...

VB.NET, Algoritmy, Grafika

6 odpovědí

08.01.2009 20:57

anonym

Čtení dat z DBF - CZ znaky

Omlouvám se, že tady opět otvírám téma které tu už bylo, ale stále si nevím rady. Používám toto: Problém je ale v tom, že nefungují CZ znaky. Jak na to? Díky, Petr

VB.NET

6 odpovědí

08.01.2009 19:14

Petr Slavík

SQL stored procedures in Access 2007

Dobrý den, snad můj dotaz není příliš mimo tuto diskuzi... Chtěl bych se zeptat, zda je možné v Access 2007 plnohodnotně použít T-SQL pro psaní uložených procedur. Dočetl jsem se, že jsou uložené procedury nově podporovány, ale příklady, co jsem našel, se týkaly jen jednoho sql příkazu s parametr...

SQL

7 odpovědí

08.01.2009 15:04

Petr Zajíc

Intrinsics

Dobrý večer. V .Net existují Classes,Interfaces,...,Intrinsics a Enums. Mohl by mi někdo z vás osvětlit ty poslední dva pojmy? Co v překladu znamenají(pokud je lze přeložit)? Jsem začátečník a narazil jsem na Intrinsics při pátrání, jak využít datum v DateTimePickeru. Mimochodem, pořád mi nejde d...

VB.NET

2 odpovědí

08.01.2009 7:30

anonym

textBox-formátování textu

Zdravím a zároveň prosím o radu. Zkouším dělat takové malé fórum a chtěl bych vědět následující: -Pomocí komponenty formView uživatlé vkládají příspvěky. -FormView obsahuje několik textboxů přičemž hlavní (do kterého se píše příspěvek) je multiline A já bych chtěl vědět jak se v praxi ře...

C#, VB.NET, ASP.NET WebForms

4 odpovědí

07.01.2009 21:28

Honza Dědek

PHP

Rozumí z vás někdo PHP? Mám stránku (v HTML) a potřeboval bych na ni pomocí &lt;?php include (&quot;neco.php&quot;); ?&gt; vložit další kód (taky v HTML). Vytvořím si soubor neco.php a do něj vložím Do stránky ke se má zobrazit kód ze souboru &quot;neco.php&quot; vložím: Jenže když s...

Offtopic

3 odpovědí

07.01.2009 20:10

Petr Doleček

MS SQL Server 2005 - vzdálené připojení

Zdravím, Pracuji s VB 2005 a MS SQL Serverem 2005, obojí ve verzích Express a .NET Frameworkem 2.0. Rozchodil jsem přístup k MS SQL databázi z jiného PC v rámci lokální sítě, než na kterém je SQL server s databází ke které se připojuji. Jelikož ale na obou těchto PC je MS SQL Server nainstalován...

SQL

4 odpovědí

07.01.2009 15:48

anonym

Vlasne funkcie

Caute, potrebujem v projekte vyuzivat vlastne funkcie, len tie funkcie potrebujem pouzivat na viac formoch, da sa to nejako zariadit aby som tu funkciu naprogramoval len raz do nejakeho suboru a potom ju len volal? Martin

VB.NET, Algoritmy

4 odpovědí

07.01.2009 15:14

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

fotodetail na webu

Můžete mi někdo objasnit, čím se dá vyrobit dnes (leden09)již často používaný trik - totiž detail fotky produktu zobrazený na potemnělém pozadí stránky?

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

07.01.2009 12:10

Ondřej Brožek

Výřez z obrázku

Zdravím, omlouvám se že zde zakládám asi zbytečné téma ale už opravdu nevím jak dál. Jde o to, že mám PictureBox1 s velkým obrázkem (např. fotka) a potřebuju z něj udělat výřez o rozlišení 128x128pix. a ten vykreslit do PictureBoxu2. Zadám pozici výřezu (levý horní roh) a velikost a ono mi t...

VB.NET, WinForms, Grafika

11 odpovědí

06.01.2009 21:56

Petr Doleček

Převod dvojkové soustavy na desítkovou a zpět

Zdravim chtel bych poprosit o pomoc..Mame zaukol vytvorit program kdtery ma prevadet cislo ze dvojkove do desitkove soustaty...vubec nvm jak na to a mame to jako pololetni praci..muze nekdo prosim pomoct?? predem diky

VB.NET

7 odpovědí

06.01.2009 20:52

anonym

Využití SQL CompactEdition ve vb6

Ahoj, já už jsem sem podobný dotaz dával,ale nějak jsem to nepobral, potřebuji poradit, výše uváděnou db potřebuji použít ve vb6, a ptám se tedy co je nutné dát do referencí a jaký požít connection string, respektive jak ho ve vb6 zavolat. Děkuji předem za odpověď. PS. Není až tak můj výmysl,...

SQL, Databáze, VB6/VBA

1 odpovědí

06.01.2009 20:49

Petr Zajíc

VB 2008 Express II.

Zdravím, a předem se omlouvám, že se vracím k problému, který je řešen o pár vláken níže (vlákno je již vyřešeno, proto jsem si dovolil zeptat se ve vlákně jiném). Setkal jsem se s podobným problémem. Protože jsem se chtěl kouknout na WPF, nainstaloval jsem si poslední verze programovacích pro...

VB.NET, Visual Studio, WPF

8 odpovědí

06.01.2009 19:25

anonym

Kniznice

Caute som zaciatocnik, tak mozno to bude torchu hlupa otazka ale predsa moze mi niekto vysvetlit naco su kniznice, popripade ako ich dostat do projektu? Vdaka Rado

Offtopic

3 odpovědí

05.01.2009 21:41

Tomáš Herceg

Tlacova zostava

Caute, moze mi niekto poradit nejaky dobry clanok resp navod ako vytvorit tlacovu zostavu vo VB? Vdaka Jano

VB.NET

8 odpovědí

05.01.2009 17:16

anonym

Předání parametrů stránce

Ahoj, po delší době jsem se zase rozhodle vrhnout se na tvorbu stránek a dělám pro pracovní potřeby jednoduché diskuzní fórum. Narazil jsem na potřebu volat stránku s parametrem. To dělám takto: Ale mohl by mě prosím někdo popostrčit, jak předat stránce parametrů více?:) Děkuji

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

05.01.2009 14:18

Honza Dědek

Porovnání dvou tabulek v datasetu

Zdravím, potřeboval bych porovnat 2 tabulky v jednom datasetu, jedná je o WinForm aplikaci. Data tahám z SQL. Obě tabulky mají stejné schéma, jedná se vlastně o porovnání, zda v odpojené verzi jsou stejná data, v případě, že ne, potřebuji vytáhnout data, která jsou v nové verzi změněná - přida...

VB.NET, ADO.NET, Databáze

4 odpovědí

05.01.2009 12:54

anonym

Richtextbox

Dobrý den, můžu se zeptat , jak udělat v richtextboxu horní index?

VB.NET, Komponenty, WinForms

1 odpovědí

04.01.2009 21:08

David Kitner

binární soubory

Jak mám vytvořit binární soubor kterej obsahuje *.txt z poznámkového bloku.

Algoritmy

10 odpovědí

04.01.2009 17:17

Petr Mánek

Ceny software

Ahoj, doufám že jste všichni ve zdraví přežili Silvestr a hned na vás mám jeden dotaz, nebo spíše prosbu:) Píšu semestrální práci o nelegálním software a k tomu bych potřeboval vědět, kolik v minulých letech (řekněme 2005-2007) software stál. Konkrétně se mi jedná o Windows XP Home edition OEM a...

Offtopic, Office

6 odpovědí

03.01.2009 17:03

Aleš Michálek

<< < 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se