Nové téma
Zdravím, potýkám se s problémem při zobrazování grafu. Když mám aplikaci s jedním grafem (zobrazení jedné hodnoty) lze událostí paint zajistit jeho obnovování při změně na obrazovce. V jiné aplikaci zobrazuji tři hodnoty jako tři čáry drafu a obnovování událostí paint ne a ne fungovat. Zkratka k...
VB.NET, Algoritmy, Grafika
anonym
Omlouvám se, že tady opět otvírám téma které tu už bylo, ale stále si nevím rady. Používám toto: Problém je ale v tom, že nefungují CZ znaky. Jak na to? Díky, Petr
VB.NET
Petr Slavík
Dobrý den, snad můj dotaz není příliš mimo tuto diskuzi... Chtěl bych se zeptat, zda je možné v Access 2007 plnohodnotně použít T-SQL pro psaní uložených procedur. Dočetl jsem se, že jsou uložené procedury nově podporovány, ale příklady, co jsem našel, se týkaly jen jednoho sql příkazu s parametr...
SQL
Petr Zajíc
Dobrý večer. V .Net existují Classes,Interfaces,...,Intrinsics a Enums. Mohl by mi někdo z vás osvětlit ty poslední dva pojmy? Co v překladu znamenají(pokud je lze přeložit)? Jsem začátečník a narazil jsem na Intrinsics při pátrání, jak využít datum v DateTimePickeru. Mimochodem, pořád mi nejde d...
Zdravím a zároveň prosím o radu. Zkouším dělat takové malé fórum a chtěl bych vědět následující: -Pomocí komponenty formView uživatlé vkládají příspvěky. -FormView obsahuje několik textboxů přičemž hlavní (do kterého se píše příspěvek) je multiline A já bych chtěl vědět jak se v praxi ře...
C#, VB.NET, ASP.NET WebForms
Honza Dědek
Rozumí z vás někdo PHP? Mám stránku (v HTML) a potřeboval bych na ni pomocí <?php include ("neco.php"); ?> vložit další kód (taky v HTML). Vytvořím si soubor neco.php a do něj vložím Do stránky ke se má zobrazit kód ze souboru "neco.php" vložím: Jenže když s...
Offtopic
Petr Doleček
Zdravím, Pracuji s VB 2005 a MS SQL Serverem 2005, obojí ve verzích Express a .NET Frameworkem 2.0. Rozchodil jsem přístup k MS SQL databázi z jiného PC v rámci lokální sítě, než na kterém je SQL server s databází ke které se připojuji. Jelikož ale na obou těchto PC je MS SQL Server nainstalován...
Caute, potrebujem v projekte vyuzivat vlastne funkcie, len tie funkcie potrebujem pouzivat na viac formoch, da sa to nejako zariadit aby som tu funkciu naprogramoval len raz do nejakeho suboru a potom ju len volal? Martin
VB.NET, Algoritmy
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Můžete mi někdo objasnit, čím se dá vyrobit dnes (leden09)již často používaný trik - totiž detail fotky produktu zobrazený na potemnělém pozadí stránky?
ASP.NET WebForms
Ondřej Brožek
Zdravím, omlouvám se že zde zakládám asi zbytečné téma ale už opravdu nevím jak dál. Jde o to, že mám PictureBox1 s velkým obrázkem (např. fotka) a potřebuju z něj udělat výřez o rozlišení 128x128pix. a ten vykreslit do PictureBoxu2. Zadám pozici výřezu (levý horní roh) a velikost a ono mi t...
VB.NET, WinForms, Grafika
Zdravim chtel bych poprosit o pomoc..Mame zaukol vytvorit program kdtery ma prevadet cislo ze dvojkove do desitkove soustaty...vubec nvm jak na to a mame to jako pololetni praci..muze nekdo prosim pomoct?? predem diky
Ahoj, já už jsem sem podobný dotaz dával,ale nějak jsem to nepobral, potřebuji poradit, výše uváděnou db potřebuji použít ve vb6, a ptám se tedy co je nutné dát do referencí a jaký požít connection string, respektive jak ho ve vb6 zavolat. Děkuji předem za odpověď. PS. Není až tak můj výmysl,...
SQL, Databáze, VB6/VBA
Zdravím, a předem se omlouvám, že se vracím k problému, který je řešen o pár vláken níže (vlákno je již vyřešeno, proto jsem si dovolil zeptat se ve vlákně jiném). Setkal jsem se s podobným problémem. Protože jsem se chtěl kouknout na WPF, nainstaloval jsem si poslední verze programovacích pro...
VB.NET, Visual Studio, WPF
Caute som zaciatocnik, tak mozno to bude torchu hlupa otazka ale predsa moze mi niekto vysvetlit naco su kniznice, popripade ako ich dostat do projektu? Vdaka Rado
Tomáš Herceg
Caute, moze mi niekto poradit nejaky dobry clanok resp navod ako vytvorit tlacovu zostavu vo VB? Vdaka Jano
Ahoj, po delší době jsem se zase rozhodle vrhnout se na tvorbu stránek a dělám pro pracovní potřeby jednoduché diskuzní fórum. Narazil jsem na potřebu volat stránku s parametrem. To dělám takto: Ale mohl by mě prosím někdo popostrčit, jak předat stránce parametrů více?:) Děkuji
Zdravím, potřeboval bych porovnat 2 tabulky v jednom datasetu, jedná je o WinForm aplikaci. Data tahám z SQL. Obě tabulky mají stejné schéma, jedná se vlastně o porovnání, zda v odpojené verzi jsou stejná data, v případě, že ne, potřebuji vytáhnout data, která jsou v nové verzi změněná - přida...
VB.NET, ADO.NET, Databáze
Dobrý den, můžu se zeptat , jak udělat v richtextboxu horní index?
VB.NET, Komponenty, WinForms
David Kitner
Jak mám vytvořit binární soubor kterej obsahuje *.txt z poznámkového bloku.
Algoritmy
Petr Mánek
Ahoj, doufám že jste všichni ve zdraví přežili Silvestr a hned na vás mám jeden dotaz, nebo spíše prosbu:) Píšu semestrální práci o nelegálním software a k tomu bych potřeboval vědět, kolik v minulých letech (řekněme 2005-2007) software stál. Konkrétně se mi jedná o Windows XP Home edition OEM a...
Offtopic, Office
Aleš Michálek
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít