Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 > >>

Databinding texbox

Prosím o radu, už si vůbec nevím rady. Potřebuju navázat určitou hodnotu buňky datagridview s textboxem. Získání hodnoty se mi už podařilo, ale nemůžu přijít na to, jak docílit, aby změně řádku se měnila i hodnota textboxu. Prosím o radu... Jeden z posledních pokusů je tento... txtLogin1.Data...

C#, ADO.NET, WinForms, Databáze

1 odpovědí
 
17.12.2008 16:29

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Napady co programovat

Rad bych se naucil programovat v C#, ale problem je ze nevim co programovat, vubec nemam sajnu a docela by se mi hodilo vytvorit nejaky muj referencni projekt/aplikaci. Mam znalosti programovani v ruznych jazycich, OOP, atd... Rady at programuju matematicke ulohy prosim smerujte na zacinajici p...

Offtopic

8 odpovědí
 
02.07.2008 11:53

Aleš Kubátko

Problem pri inštalácii programu

Problém pri inštalácii programu z VB6 (standardný inštalátor) na WIN Vista. Pri inštalácii hlási chybu so súborom MSDART.DLL. (nebol nájdený) Keď som to inštaloval na mojom notebooku s Vistou nebol žiadny problém u známeho sa toto vyskytlo. Za pomoc ďakujem.

VB6/VBA

10 odpovědí
 
30.04.2008 17:03

anonym

Změna dat v datasetu

Zdravím, prosím o radu zda a jak se dá v datasetu provádět hromadná změna dat. Např.přes SQL dotaz či podobně. Update po jednotlivých řádcích mi nevyhovuje. Jedná se mi o jednorázové načtení dat z databáze/tabulky DBF a poté jejich úprava jen v paměti. Žádné zápisy zpět do tabulek se nebudou pro...

VB.NET, ADO.NET, Komponenty, Databáze

2 odpovědí
 
22.04.2008 11:32

anonym

Monitorování stavu klientské aplikace

Dobrý den, mám databázovou aplikaci která mimo jiné i zapisuje logování/odlogování uživatelů. Řeším jak zajistit korektní odhlášení uživatele v případě, že uživateli vypadne síťové připojení,spadne aplikace atd. Nechal jsem se inspirovat článkem na tomto webu (kreslící tabule která komunikuje po ...

VB.NET, Databáze

10 odpovědí
 
21.04.2008 15:38

anonym

Data Binding Navigator - úpravy a uloženie

Zdravím všetkých. Potrebujem poradiť. Na fóre som síce našiel odpoveď , ale napriek tomu, že som všetko urobil tak, ako má byť, kód nefunguje. Tento kód by mal uložiť nový záznam do datbázy (mdb). Kód prebehne bez chyby, ale po ďaľšom spustení aplikácie údaje jednoducho v db nenájdem. Čo mám...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

2 odpovědí
 
20.04.2008 10:43

Tomáš Herceg

Jak do projektu přidat "obecnou" referenci na webové služby?

Dobrý den. Moji distributoři používají stejný systém, tzn. i stejné rozhraní webových služeb. Proto mi bylo porazeno (sám bych na to nikdy nepřišel) následující: **************START COPY********************* Vytvoril bych projekt, kde bych referenci na I6WS zadal jen jednou (ne tedy Abacus...

VB.NET

1 odpovědí
 
19.04.2008 15:53

Petr Vavřinec

Prerabat/Vytorit novu aplikaciu?

Dobry den, mam dotaz skor je to tak vseobecny a nie konkretny dotaz. Vytvoril som si aplikaciu na ktorej som sa ucil aj programovat aj nove veci ... Teraz po nejakom casa som sa opat k aplikacii vratil, s tym ze by som tam pridal to alebo tamto. A tu nastava kamen urazu. Zistujem, ze v...

Architektura

4 odpovědí
 
18.04.2008 5:13

Petr Zajíc

Správa počítače - prohlížeč událostí - náhled ve VB

Správa počítače - prohlížeč událostí - náhled ve VB Dá se ve VB.NET nějak načíst z určeného počítače událost s určitým ID a zobrazit např čas události? Zatím jsem jen zjistil, že v adresáři C$\WINDOWS\system32\config\appevent.evt je soubor s daty, která vlastně chci číst, ale nejde mi to zobra...

VB.NET

2 odpovědí
 
17.04.2008 15:19

anonym

Úvodná obrazovka

Nemohol by mi niekto poradiť, kde by som mohol zistiť ako spraviť vo vb.net úvodnú obrazovku, ktorá sa spravidla objavuje v programoch pri ich spustení. Ako napríklad v programe Microsoft Word...?

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
17.04.2008 14:24

Ondřej Linhart

FormView

Zdravim mam takovej mensi problem. Nevim jak nastavit v C# u FormView v ItemTemplate viditeldost Buttonku Edit. Potrebuju aby toto tlacitko vylo viditelne pouze tehdy je li uzivatel on-line. Jinak by nemelo byt videt.

C#, ASP.NET WebForms, Komponenty

1 odpovědí
 
17.04.2008 11:48

Tomáš Herceg

FormView a formátování textu

Dobrý den, něják nemůžu přijít na to jak přistupovat k jednotlivým textboxů, které jsou ve formViewu (jsou 2 - nadpis a příspěvek). Chtěl bych na svojí stránce upravit vkládání příspěvků tak, že nad formView umístím pár tlačítek na formátování textu (nový řádek, tučně a kurzíva) a mělo by to fung...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí
 
17.04.2008 11:43

Tomáš Herceg

nákupní košík

Potreboval bych, nějaký slušný návod na vytvořeni nákupního košíku.

VB.NET

2 odpovědí
 
17.04.2008 11:39

Tomáš Herceg

Label, ale zobrazený ve svislém směru.

Prosím o radu, zda lze text (např. Label) zobrazit ne ve vodorovném, ale ve svislém směru. Programuji ve VB6. Děkuji za radu.

VB6/VBA

3 odpovědí
 
17.04.2008 8:18

anonym

Databazova aplikacia

Caute nemohol by niekto dat dokopy nejky strucny navod, kotry by popisoval tvorbu nejakej jednoduchej db aplikacie(vkladanie dat, editovanie, mazanie atd.) Vdaka Cujan

Databáze

4 odpovědí
 
16.04.2008 15:11

Petr Zajíc

Námět na článek - dokumentace aplikace

Dobrý den, předem se omlouvám pokud tady takový článek už je, ale já jsem na něj bohužel nenarazil. Myslím si že by bylo přínosné napsat článek o tom, jak se správně píše dokumentace a dělají vývojové diagramy k aplikaci. Já si k aplikaci sice pozámky dělám, ale nevím jestli obsahují všechny in...

Offtopic

6 odpovědí
 
16.04.2008 8:17

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

"Třídění" textového souboru

Samozřejmě vím, že textový soubor třídit nelze, ale potřeboval bych při převodu .txt do databáze číst ten &quot;texťák&quot; od posledního záznamu k prvnímu. Mám nějakou šanci nebo jsem odsouzený k převodu do databáze a teprve potom k třídění (DESC) už v databázi?

VB.NET, I/O operace

2 odpovědí
 
15.04.2008 21:21

Zdeněk Pilný

čeština v asp.net

Prosím o radu: Chci z obsahu TextBoxu1 vytvořit textový soubor takto: Poučte mě někdo, v jakém kódování češtiny bude soubor vytvořen a jak upravit výše uvedený kód, aby čeština vzniklého souboru dos.txt byla v Latin2 pro DOS. Díky moc

VB.NET

2 odpovědí
 
15.04.2008 19:49

anonym

Microsoft Visual Basic 2008

Caute stiahol som si Microsoft Visual Basic 2008, a mam trochu chaos v tych verziach VB, je tento VB .NET? alebo nie? Ak nie co ej vlasten VB .NET? vdaka

VB.NET, Visual Studio, Offtopic, VB6/VBA

2 odpovědí
 
14.04.2008 22:53

Tomáš Herceg

Problém se spuštěním aplikace na některých PC

Dobrý den, mám problém se spuštěním aplikací. Ve firmě si teď udělali nový image windows a na něm nejdou spustit moje aplikace (psáné ve Visual Studiu 2005). .Net framework 2 tam je nainstalován, ale i přesto některé aplikace nejdou spustit vůbec a ty ostatní se nepřipojí na sql server. Píše ...

VB.NET

4 odpovědí
 
14.04.2008 13:59

anonym

<< < 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback