Nové téma
Používám v jednom podprográmku zápis do XLS souboru pomocí příkazu potřeboval bych nějak zjisti kolik má soubor řádků. Nejlépe modifikací tohoto příkazu. Nemáte nekdo k dispozici seznam příkazů které se dají v tomto znění aplikovat?
Office
anonym
Zdravim. Mam Visual Studio 2005 Standard Edition VB.NET, ale nemám HELP. Kde by sa dal HELP k VB.NET stiahnut ? zaciatocnik
Visual Studio
Zdravím, chtěl bych se zeptat jaké řešení byste zvolili na mém místě. Jde o tohle, u mojí aplklice je žádoucí tiskový výstup, a já se rozhoduji jestli je lepší vytvořit si vlastní tiskové sestavy nebo vyplňovat šablonu v MS Excel. Jaký na to máte názor? Co byste viděli jako přednosti/slabiny toh...
VB.NET
Přemek Lazecky
Nejraději programuji ve VB.NET, ale zrovna pracuji na programu pro linuxový router ASUS 500gP. Program je nutné napsat v C++. Snažím se nejprve zapsat do sériové linky a potom vyčíst odpověď. Kde dělám chybu? Jak je možné jednoduše pracovat se sériovým portem, jako například s objektem SerialPor...
C++/C
Tomáš Herceg
Zdravim. Ako dosiahnem, aby sa mi v DataGridView nezobrazoval posledny riadok s * , ktorý je prázdny? Add, Edit robim v txtBoxoch a DatagridView mam enabled = false. zaciatocnik
VB.NET, WinForms
Honza Dědek
Ahoj, chci se jen zeptat je-li možné programovat ADO.NET ve visual studiu 2008 express. Nemůžu tu najít Server Explorer a ani Formulář ADO.Takže je možné programovat aplikace pro databáze nebo ne? Děkuju
VB.NET, ADO.NET, Databáze
Ondřej Linhart
Dobrý večer! Tak ma napadla otázka. Používa vôbec niekto VWD 2008 EE?
ASP.NET WebForms
Lubos Blader
Ahoj, mám otázku k ukládání dat v 8. díle? Jde mi o to, že bych chtěl uložit data tak, aby se přepsal původní soubor database.txt. Článek ve mně vyvolal dojem, že by to tak mělo být...Po opětovném spuštění programu jsou data sice upravená, ale database.txt zůstává beze změny. Po uložení database....
Lukáš Tuček
Dobrý den, mám MasterPage viz. kod a chtěl bych do ID="ContentPlaceHolder1" vložit aspx stránku ve které budu mít vytvořené menu (něco jak include v ASP). Je tohle možné?
Graňák Pavel
S prvou nemám problém, keď pridám druhú a doinštalujem druhý navigátor tak sa mi neobjaví tlačítko "Save data". Prosím o pomoc ako ho tam dostať. Ani v knihe "VB2005 krok za krokem" ho tam nemá.
Dobrý den, nevím jestli jsem umístil svůj dotaz na správné místo, když tak se omlouvám. Zajímalo by mne, jak se provádí interakce mezi dvěma odlišnými aplikacemi(jde-li to vůbec), konkrétně např. když vlastně aplikace B jakoby doplňuje cizí aplikaci A. Např. jmenovitě SAP a export dat do Excelu. ...
Offtopic
Marcel Borna
Vo VB6 fungovalo niečo také: Ako sa to dá napísať vo VB.NET ?
Zdravim, mam nasledujici problem... rekneme, ze chci vybrat bunky od b1 do b10, ale chci, abych to cislo bylo dano promennou...napr. x a y cili bx a by zkousel jsem treba nasledujici vec: dim a as range a = "b1:b10" a pak nahradit v a 1 a 10...ale problem je v tom,ze ...
VB6/VBA
František Hůle
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak odstraním celý node. pro prohledání a nalezení nodu(bez attributů) v xml použiji: Odstraní všechny child nody a atributy elementu, ale v souboru zůstane <program/> - ten potřebuju odstranit
VB.NET, XML
Michal Plško
Dobrý večer! Dátum na stránkach sa na jednom webhosingu zobrazuje v tvare 21.11.2008 a na inom v tvare 11/21/2008. Poradil by mi niekto, ako to vyriešiť?
ASP.NET/IIS
Dobrý den, poslechl jsem si přednášku Tomáše Hercega na téma Tipy a triky ve Visual studiu. Líbila se mi a dozvěděl jsem se pár fakt užitečných informací. Ale nefunguje mi zkratka CTRL + R, CTRL + E pro zapouzdření proměnné. Copak tahle funkce není ve visual Basicu dostupná?
VB.NET, Visual Studio
Ahoj. Prosím poradte mi s touto otázkou: V sekci nastavení je nastavení e-mailu. ( počítám že je to nastavení, přes které se mi budou posílat maily, viz. sekce kontakt ). Bohužel nevím, jak jej mám nastavit. Zkoušel jsem snad vše, ale když dám test, tak mi to píše chybu. E-mail mám u sezn...
Potrebujem poradiť. Ako pridam do projektu prvok axWebBrowser. Nemozem ho nikde najst aj ked som pouzil Imports AxMicrosoft.Vbe.Interop.Forms. Dakujem.
Zdravim. Poradi niekto ? Pridavam do tabulky "CisOdbory" v MS SQL Server 2005 Express riadok...udaje typujem do txtBoxov na forme a tabulku zobrazujem na tom istom forme v DataGridView1...nefunguje mi to, poradi niekto kde robim chybu? zaciatocnik
VB.NET, WinForms, Databáze
zaciatocnik zaciatocnik
Jde nejak Windowsum rici, ze kdyz dvakrat poklepu na disk, ze mema spoustet Autorun.inf ? Predem dekuji za odpoved, pospicha.
Zdenek Zdrazil
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít