Nové téma
Dobrý den Potřeboval bych poradit. Už dva dny se snažím připojit k SQL serveru 2005 Express, který se nachází na jiném počítači v síti. Zatím jen pomocí Management studia(také Express).V okně Connect to server Server najdu. Ale pokud dám connect, hodí hlášku "Login failed for user...error 1...
SQL, Databáze
anonym
Zdravím, mám prográmek pro nějaké mat. výpočty - po výpočtu se zobrazí vzorec, zatím jenom do RichTextBoxu, ale například x na druhou se mi zobrazí x^2, snád mi rozumíte co potřebuji... Jak to zobrazit (napsat) tak aby to bylo normálně jako v matematice, jak se tyto věci formátují (nebo kde bych ...
VB6/VBA
Pro zachycení stisknutí tlačítka v GridView používám Tlačítka mají své E.CommandName, číslo řádku nese E.CommandArgument a podle toho se pro tento řádek provede určitý kód. Pokud však tlačítko není ButtonField, nýbrž je TemplateField, pak nejsem schopen v uvedené proceduře odchytit číslo řádku...
VB.NET, ASP.NET WebForms
Petr S
Zdravím. Potřeboval bych poradit, jak dynamicky vkládat obsah například do meta tagů, a podobně Díky
ASP.NET WebForms
Tomáš Herceg
Pracuji ve VB2005 EE. V tématu http://www.vbnet.cz/forum-tema--988-dedicnost_formularu.aspx se řeší dědičnost formulářů s doporučením přepsat v definici potomka název jeho předka z Form na název formuláře, který chci dědit. Zkoušel jsem upravovat kód formuláře vytvořený designerem, tam je toti...
VB.NET
Zdravím, učím se podle tutorialu o VB a XNA 2.0, podařilo se mi vytvořit XNA okno, ale kdyz zkousim vykreslit micek (ball), tak mi VB hodi chybu. Chyba je na radku, kde urcuji texturu(2d) micku, mam udelane vse podle tutorialu, pridanou do content. Chyba vypise, ze nebyl soubor nalezen a uvadi to...
VB.NET, XNA
Zdravím, narazil jsem na potřebu vytvořit kopii dataTable. A kopií myslím vytvoření nové tabulky se stejnými daty jako má originál a ne pouze vytvoření nové reference na původní datatable. Vím že můžu použít něco jako Pokud jsem to ale dobře pochopil, tak tím zkopíruju pouze strukturu or...
Honza Dědek
Zdravim, potrebujem radu...skusal som to najst ale mozno som zle hladal :o) Mam vytvoreny FormView do ktoreho zapisujem rozne udaje a zapisem povedzme 3 riadky /ale nie suvisle- prechod z riadku na riadok je Enterom/. Tieto udaje zapisujem do databazy a nasledne citam do DataList a tu nastav...
Viktor Langer
Zdravím mám problém a potřebuji docela rychléřešení. Potřebuji tisknout z Lisview seznam. Našel jsem něco v C# http://www.codeguru.com/csharp/csharp/cs_controls/custom/article.php/c10613 ale moc tomu neerozumim a hlavne to potrebuju v VB. neví někdo ako na to?? dík moc
VB.NET, WinForms, Tisk
Zdravim, nevedel by prosim nekdo jak nastavit ve Windows Vista uroven mikrofonu popr. by stacilo jen Mute/Unmute.. Pres jake DLL (a jakou funkci) nebo nejak jinak... Prohrabuju se netem uz nejakou dobu a nenarazil jsem na nic kloudneho.. Predem dekuji za odpovedi SiViN PS, OT: dik kl...
C#
Ahoj, jsem zacatecnik ve VB a mam maly dotaz delam si graficke prostredi a tlacitka chci delat pomoci komponent Image. V Corelu jsem si udelal dva obrazky pro tlacitko "zakaznik" jeden svetly a druhy tmavy oba ve formatu jpg no a chci aby ze zacatku byl v komponente image ten tmavy a kd...
Dobry den, pokouším se vložit nějaký text do clipboardu: Ale v některých aplikacích je daný text "neviditelný" (aplikace se tváří, že nic ve schránce není) a musím to vložit do poznámkového bloku (ten obsah schránky vidí), a znovu zkopírovat a potom už to také aplikace "vidí&qu...
Petr Žižka
Předem se omlouvám za případnou trivialitu dotazu,ale samotného mě to asi netrkne.Tak tedy na formulář mám vloženou komponentu Textbox.Problém je ,že když uživatel maximalizuje aplikaci.Tak sice Form se "roztáhne",ale Textbox zůstane "malý" .Neví někdo jak mám udělat aby se s ...
David Kitner
Dobrý den, jde nějak dostat výsledek dotazu do DataView? Zajímá mě to kvůli filtrování DataGridView.
VB.NET, LINQ, WinForms
Zdravím. Mám otázku. K čemu slouží tyto komponenty: Localize, View, MultiView, AdRotator, Substitution, PlaceHolder, WebParts a Reporting. Zkoušel jsem to hledat, ale nenašel jsem nic kloudného. Díky
Dobrý den chtěl bych se zaptat jak a kam napsat proměnnou x, y aby platila ve všech formech které mám v programu
VB.NET, Architektura
Dobrý den, možná jste tuto otázku, kterou Vám zadám řešili, i přesto si dovoluji ji položit, protože nemám přehled o všech článcích. Dodělal jsem vlastní program a udělal jsem k němu i instalační program. Problém je v tom, že nevím jak přidat vlastní program (do window panelu spuštění) přes me...
Zdravím, prosím o pomoc s následujícím dotazem. Něco v něm soustavně přehlížím a nemůžu přijít na to co to je. Můj požadavek: Mám 3 tabulky. -v první (označena c) je seznam uživatelů kteří se zalogovali. Pro každého zalogovaného uživatele/den je v tabulce právě jeden záznam ke konkrétnímu d...
Zdravím, zaujal mě článek o zásuvných modulech, publikovaný na vašich stránkách. Pokusil jsem se ho upravit, abych mohl načítat pluginy do menu. Mám v hlavní aplikaci nadefinované menu "Moduly", do kterého načítám zásuvné moduly. Asi takto: Vím, že dělám někde chybu, protože se mi z...
VB.NET, Algoritmy, WinForms
Ladislav Hlaváček
mám problém s takýmto kódom ak mám v rtb znaky ako žýšľ... tie sa mi neuložia správne poradí mi niekto ako to napraviť?...
Petr Doleček
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít