Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 > >>

Zajímavé RSS feedy

Jak jste si jistě všimli, na úvodní stránce dole se zobrazují některé zajímavé RSS kanály týkající se jazyka Visual Basic .NET nebo .NET frameworku obecně. Pokud znáte a sledujete nějaké další (české, slovenské nebo anglické), napište je sem do diskuse, abychom je sem mohli přidat.

Offtopic

6 odpovědí
 
27.05.2009 18:55

Ondřej Linhart

Rozdil hodin

zdravim vas, nemuzu porad prijit na to, jakym zpusobem od sebe odecist dve hodnoty casu - napr. 14:00:00 a 12:55:00 - aby mi to vratilo vysledek 1:05:00 a zaroven bych mohl toto cislo vynasobit napr. 25. Dekuji za odpoved

VB6/VBA

17 odpovědí
 
16.04.2008 14:47

anonym

Visual C++

Znáte nějakou dobrou stránku na MS Visual C++?

Offtopic, C++/C

11 odpovědí
 
27.01.2008 14:52

Viktor Langer

Design a rozlišení

mohl by jste mi někdo pomoc? rozmístil jsem komponenty pomocí kódu a to procentuálně k me.width a me.hight. Jinak mám nastaven fullscreen a když měním na svém PC rozlišení vše funguje oki, vše vidím a vše je veliké jak má být. Ale když jsem spustil aplikaci na jiném PC tak to bylo rozhozené (při ...

VB.NET

13 odpovědí
 
21.01.2008 16:35

anonym

36 x PictureBox

Riešim taký problem. Chcel by som kódom pridať na formulár 36 PictureBoxov s názvom PictureBox1 až PictureBox36 s rovnakým obrázkom, rovnaká velkosť ale rôzna lokacia. Aby som to nemusel všetko vypisovať chcel som použiť príkaz približne takýto kód. Nefunguje. Lokáciu doriešim neskôr ale moment...

VB.NET, WinForms

7 odpovědí
 
17.01.2008 17:22

Viktor Langer

Z http stranky na webrowser nebo formular

Dobry den chtel jsem se zeptat jestli existuje nejaky zpusob jak z urcite html stranky sebrat jen nejakou cast, treba jen tabulku a zobrazit na webrowseru nebo na formulari a tak aby mela stejne funkce. Dik moc.. Michal

VB.NET

8 odpovědí
 
16.01.2008 19:51

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Jednou definovaná vlastnost aplikovaná na více objektů

Zdarec, řeším toto ve Visual basic 2008 Expres edition: Mám ve formuláři 5 DataGridů a chtěl bych aby všechny vypadaly stejně, například, stejné písmo, stejná hlavička atd.. tyto vlastnosti bych chtěl nastavovat přes kód, ne pomoci formuláře Properties. Dá se to udělat , že bych někde defino...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí
 
16.01.2008 13:31

anonym

VBA výběr data

Dobrý den, můj dotaz se týká VBA. (možná je sto stejné jako u VB) Mám DTPicker (výběr data), a na akci změny mám navázanou kontrolu (např. jestli je vybrané datum menší než dnešní datum). Nevíte prosím někdo, jak nastavit, aby při změně, která není přípustná (dle kontroly) se datum nastavil z...

VB6/VBA

5 odpovědí
 
14.01.2008 20:33

anonym

Ajax - AlwaysVisibleControl

Při rolování stránky jsem &quot;rozhýbal&quot; Button, ale prvek MENU se ani nehne. Mohl by mi někdo poradit, proč? Díky

ASP.NET WebForms, JavaScript

2 odpovědí
 
14.01.2008 18:32

Petr S

komunikace -> klient - server +mssql

Zdravim, chtěl bych Vás poprosit o menší příklad mezi komunikací klient - server - mssql potřebuji totiž udělat registraci, kde se klient registruje, data se odešlou na server, server je zpracuje a pošle mysql sice jsem si tu pročetl pár článků o tcp/ip a mssql, avšak této problematice, se nevě...

VB.NET

5 odpovědí
 
14.01.2008 17:18

Filip Havlíček

Jak na zástupné symboly ve vyhledávání?

Zdravím, rád bych poprosil o radu ohledně prohledávání řetězců. Mám například řetězec: &quot;Příliš žluťoučký kůň úpěl ďábelské ódy.&quot; A chci zjistit, jestli odpovídá řetězci: &quot;kůň * ódy&quot; Díky za radu a přeji hezký den

VB.NET

2 odpovědí
 
13.01.2008 21:23

Jan Novák

název

1) Zdravim, potřebuji poradit s jednoduchou věcí, a to pojmenování funkcí a prvků. Používám CamelCase a dnes jsem narazil na problém, nevím jak mám pojmenovat tlačítko, které bude shazovat server a funci, která to zajistí. funkci jsem pojmenoval shutdownServer ale pro tlačítko mne nenapadá vh...

Offtopic, Algoritmy

4 odpovědí
 
13.01.2008 19:07

Filip Havlíček

Chyba při spuštění debug

Dobrý den, mám problém. Když stisknu start debugging, tak mi naskočí hláška: &quot;InvalidOperationException was unhandled Při vytváření formuláře došlo k chybě. Podrobnosti viz Exception.InnerException. Chyba: Odkaz na objekt není nastaven na instanci objektu.&quot; A zv...

VB.NET, Testování

6 odpovědí
 
13.01.2008 14:08

Ondřej Linhart

TextBox - odřádkování

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jak odřádkovat text v textboxu. Konstantu vbCrLf jsem zkoušel, avšak ta mi v textboxu vytvoří místo nového řádku, znamý čtvereček a vedle něj text, který bych potřeboval na nový řádek. V Msgboxu to funguje správně, tak nevím, kde bude chyba. Zkoušel jsem \n\n...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí
 
13.01.2008 13:00

Filip Havlíček

spojení

Zdravim, potřeboval bych pomoci opravit můj kousek kódu pro spojení s mysql a příjímání příchozích tcp připojení (viz. net tabule zde na webu)kód: nechci po nikom, aby mi tu opravil celý kód (samozřejmě, zlobit se nebudu), ale chci Vás spíše požádat, zda by jste mi mohli napsat jestli nemám něja...

VB.NET, Databáze

0 odpovědí
 
10.01.2008 21:46

anonym

anketa

Dobrý den,když jsem chtěl hlasovat jaký OS používám nazazil jsem na problém,mohu hlasovat pouze jednou.Používám OS (vista,XP) oba legální ale hlasovat jsem mohl jen pro jeden z nich.Ne že by to moc vadilo jen mne napadlo jestli se na toto myslelo nebo jestli je to takto řešeno především kvuli př...

Offtopic

2 odpovědí
 
10.01.2008 19:22

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

klávesové zkratky

Ahoj,potřeboval bych poradit jak na klávesové zkratky? Jde mi přesněji o klávesovou zkratku která mi doplní před a za proměnnou do textboxu určitý pevně daný text. Děkuji

VB.NET

1 odpovědí
 
10.01.2008 14:47

Jan Novák

ajaxControlToolkit,CalendarExtender

Dobrý den, v jednoduché intranetové aplikaci používám pro zadání datumu do textového pole CalendarExtender. Vše funguje OK, jen název &#39;dnes&#39; se zobrazuje anglicky (today), jinak je vše česky. VSWD2008EE ASP.NET 3.5, AJAX Control Toolkit AJAX Library 3.5. WXPprof CZ IIS5.1 ScriptM...

ASP.NET WebForms, JavaScript

3 odpovědí
 
10.01.2008 0:37

anonym

Databáze nebo textový soubor?

Pracoval jsem dříve ve VB6 entrprice edition, kde jsem pro výběr dat podle potřeby používal dotazy v databázi Access. Je evidentně možné ve VB.NET použít výběr dat z textového souboru pomocí nějakého cyklu s určitými podmínkami nebo pracovat rovněž s databází. Jde mi o to, který způsob je vhodněj...

VB.NET

2 odpovědí
 
09.01.2008 17:41

Aleš Zvěřina

Prispôsobenie formulára k nastaveniu rozlíšeniu obrazovky

Mám problém. Mám formulár a na ňom zopár TextBoxov, buttonov atď. Problém jě, že keď aplikáciu spustím na PC na ktorom je nastavené rozlíšenie obrazovky 800x600, tak niektoré tlačítka nieje vydieť. Dá sa to vyriešiť niejakým kódom aby sa formulár prispôsobil rozlíšeniu obrazovky ?

VB.NET, WinForms

2 odpovědí
 
09.01.2008 13:44

Ondřej Linhart

<< < 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback