Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 > >>

Excel - uložení souboru makrem

Ahoj, v excelu mám v jedné buňce vytvořený &quot;název souboru&quot;. Potřeboval bych, aby se sešit po kliknutí na tlačítko uložil pomocí makra jako nový soubor s názvem podle dané buňky. Nevíte někdo jak na to? Díky Za odpověď. [email protected]

VB6/VBA

3 odpovědí
 
01.08.2017 11:30

anonym

Ikony v aplikaci

Chtěl bych se zeptat jak za běhu aplikace změním ikonu formuláře za nějakou jinou. Dále mám ještě otázku jak dostanu ikony vedle položek menu. Borland kompilátory to umí normálně v návrhu, jenže u mé VS 2003 to nejde.

VB.NET

6 odpovědí
 
06.11.2009 14:40

anonym

Náhodné číslo

Zdravím, předem bych chtěl poděkovat autorům tohoto webu za skvělé seriály o programování. Jsem amatér a snažím se naučit pomocí vaších seriálů Visual Basic .NET. Docela se mi to daří, baví mě to a jen tak si zkouším vytvářet hry, nebo spíš pokusy o ně :) Před chvíli mě napadlo, že bych udělal t...

VB.NET

10 odpovědí
 
12.03.2009 21:55

Jan Novák

Freebasic

Prosím vás,nevíte někdo náhodou jak se dá spustit Freebasic? Mám s tím neustále problémy,když to nainstaluju (mám verzi z oficiálního webu http://www.freebasic.net/ v0.18.2b-win32),objeví se pouze okénko DOSu,kde je C:/Program Files/Freebasic .Dál se nedostanu,po fbc se nestane nic,nevím jak na t...

Offtopic

26 odpovědí
 
10.04.2008 11:09

Vratislav Renner

DotNetNuke

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s aplikací DotNetNuke? Je možno v kostce shrnout, k čemu je to dobré (všude se jenom dočtu, že je to aplikace pro tvorbu profesionámních webů...). Jedná se o nějakou obdobu &quot;redakčních&quot; szstémů, nebo jsem úplně vedle? Dík

Offtopic

7 odpovědí
 
02.03.2008 1:01

Ajtík ajtík

ControlChars.Cr, -CrLf, -CrLf v RichTextBox

Dobrý večer! Mohol by mi, prosím, niekto vysvetliť, aký je rozdiel medzi ControlChars.Cr, ControlChars.CrLf a ControlChars.Lf a ak ich už vložím do textu, ako ich potom vymazať?

VB.NET, WinForms

5 odpovědí
 
04.01.2008 18:33

Lubos Blader

Obsah HTML tagů

Zdravím, potřeboval bych vykuchat html tak, abych se dozvěděl například, jaká je hodnota v prvku DIV a nebo jiném. Příklad: Mám &lt;DIV ID=neco&gt;10&lt;/DIV&gt; a potřeboval bych se dostat k té desítce, aniž bych používal regulární výrazy a nebo jiné složitosti. Napadá vás něco?

VB.NET

7 odpovědí
 
12.12.2007 23:15

anonym

Vytvoření DLL z komponenty

Zdravím, mám komponentu a potřebuji z ní vytvořit knihovnu, kterou bych rád následně nahrál do ToolBoxu a vložil na formulář. Vůbec nevím jak na to, nechápu, jak dostat z komponenty DLL. Prosím o pomoc, díky

VB.NET

1 odpovědí
 
12.12.2007 7:19

Jan Novák

Nefugujicí breakpoint

Zdravím, pod VB 2005 EE mi naprosto nechodí zastavit program za va fázi ladění na braekpoint. Puntík je změní na trojuhelník a podá hlášku &quot; The breakpoint will not currently be hit. No symbols have been loaded this dokument.&quot; Nevíte někdo proč to tak dělá ? A jak se tomu vyhnout? ...

Visual Studio

4 odpovědí
 
10.12.2007 22:10

anonym

Zápis do registru (spuštění aplikace)

Chtěl bych se zeptat, jak při spuštění aplikace (možná lépe při její instalaci) zapíšu do registru, aby se mi spouštěla při startu Windows. Děkuju za odpověď

VB.NET

5 odpovědí
 
10.12.2007 15:31

anonym

zvuk

Chci se zeptat jak udělat aby se vlastně přehrál zvuk třeba ve formátu mp3 po clicku na button1

VB6/VBA

18 odpovědí
 
10.12.2007 13:01

Tomáš Herceg

překrytí form_x

Prosím je možné nějak nastavit aby ,třeba fotm_1 byl uplně překryt form_2?Tím myslím bez toho odskoku po vyvolání new formuláře. Děkuji.

C#, VB.NET, .NET

2 odpovědí
 
10.12.2007 8:04

Roman Trakal

Programy VB.NET 2005 ve Win Vista

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné ve VB.NET 2005 dělat programy, které budou fungovat i ve Win Vista? Popř. co je třeba mít, aby to šlo nebo kde bych se o téhle problematice mohl dozvědět více? Předem děkuji za odpověd

VB.NET

6 odpovědí
 
10.12.2007 0:41

anonym

Informace o načítání stránky

Dobrý den. Předem mého dotazu bych chtěl poděkovat autorům tohoto webu za jejich perfektně odvedenou práci co se týká článků a jejich zpracování a vůbec celého webu. Takže můj dotaz. Tvořím webové stránky pomocí technologie ASP.NET 2.0 (jsem začátečník). Potřeboval bych poradit jestli existuje ně...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí
 
09.12.2007 16:41

Tomáš Herceg

Modifikace DataGridView, když napojení je OleDB 2

dobrý den, vím že to tu už bylo. Právě proto mám takový dotaz. použil jsem kód který byl uderejnen v listopadu na techto stránkách, ale bohužel nevím čím to je se mi při spuštění ukazuje error u příkazu &quot;da.Update(dt)&quot; vyhodí hlášku &quot;Dynamic SQL generation for the UpdateCommand...

VB.NET

2 odpovědí
 
06.12.2007 21:51

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Literatura

zdravim vsechny, nevite nekdo o nejake dobre literature o databazich? potreboval bych se blize seznamit s mdb databazemi a napojenim Oledb v prostredi Visual Studio 2005 a VisualBasic.NET. dik za kazdej odkaz, nebo jestli mate neco v el. podobe tak mi to muzete poslat na [email protected] , pred...

Offtopic

2 odpovědí
 
06.12.2007 21:00

František Hůle

ASP.NET sebrání dat z webového formuláře a odeslání na email

Dobrý den, existuje v Asp.net nějaký jednoduchý postup jak sebrat data z formuláře (zadané uživatelem) a po kliknutí na tlačítko jejich odeslání na definovanou mailovou adresu? Podobně jako je v html mailto:? Děkuji.

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Architektura, .NET

1 odpovědí
 
06.12.2007 15:38

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Událost při zastavení myši

Snažím se aby se při zastavení myši na křivce grafu objevila hodnota. Zatím se nedaří ani najít jaká událost myši působí při zastavení nad grafem. Dík za radu nebo aspoň nástin.

VB.NET, Komponenty

3 odpovědí
 
05.12.2007 12:05

anonym

Posílání znaků po síti

Dobrý den, mohl by prosím někdo napsat krátký kód klient-server s posíláním znaků? Vím, že je tady podobný článek, ale nějak se mi podle něj nedaří. Nejsem zrovna zkušený co se týče sítí.

VB.NET, WCF/WS, HTTP/HTML

2 odpovědí
 
04.12.2007 23:55

Tomáš Herceg

Probém při registraci VS

Zdravím, nedávno jsem přeinstalovával Visual Studio (nejen) a dnes na mě vybafl dialog, že bych měl produkt registrovat. Už jsem si staré Studio registroval, takže mi ani nepřišlo na mysl, že by se mohly vyskytnout potíže, ale jak to už bývá, osud to chtěl jinak. Otevřel jsem stránky Microsof...

Visual Studio

4 odpovědí
 
03.12.2007 17:40

Jan Novák

<< < 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback