Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 > >>

Obrázek v dll

Chtěl bych se zeptat zda by mi někdo nepomohl s následujícím příkladem: potřebuji udělat dll ve které se odkazuji na obrázek a zároveň bych potřeboval aby byl tento obrazek zkompilován do té dll (abych měl jeden soubor *.dll který by obsahoval obrázek). Není mi jasné jak toto provest a za 2. mi n...

VB.NET

5 odpovědí
 
02.06.2012 12:11

anonym

Získání informací o počítači

Mohl by mi někdo poradit jakým způsobem získám informaci o ID počítače, resp. IP adrese nebo přihlašovací jméno do Windows? Předem děkuji.

VB6/VBA

6 odpovědí
 
06.01.2008 22:12

Ondřej Linhart

Zaheslovanie externého disku

Dobrý deň.Neviem, či je to možné, preto sa chcem spýtať, či niekto nemá skúsenosť. Kolega ma požiadal, či by som nevedel vyriešiť takúto úlohu. Má externý harddisk, ktorý sa pripája pomocou USB. Chcel by dosiahnuť, že po pripojení disku ku počítaču, by musel najskôr zadať heslo, aby sa zobrazili ...

Offtopic

3 odpovědí
 
02.12.2007 22:00

Jakub Čermák

komunikace s MSSQL databází

Článek s tímto názvem mi moc pomohl, jen bych rád věděl jestli je možné podobným způsobem vytvořit i Windows aplikaci. Předpokládám, že ano, ale nedaří se. Přidávám kod, který zatím nechodí a nedokážu vymyslet proč.

VB.NET

8 odpovědí
 
30.11.2007 14:17

Zdeněk Pilný

Backspace - odmazávání písmen v TextBoxu

Dobry den, jsem zacatecnik a chtel bych se zeptat jesli nekdo nevi jak na tuto ulohu: mam textbox a do nej napisi nejaky text a chci aby po stisknuti Button se tento text mazal odzadu, zkratka aby se delo to same co se deje pri mackani Backspace akorat ze by tuto funkci zastalo tlacitko button. H...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí
 
30.11.2007 10:24

anonym

Chybka v diskusi pod články

Dobrý večer, dovoluji si Vás upozornit na drobný nedostatek, který jsme kdysi řešili u fóra a zřejmě při jeho nápravě se pozapomnělo na diskusi pod články. Vzhledem ke skutečnosti, že jsme s naším novým mladým kolegou tak trošičku zabředli do diskuse pod jedním z článků (15. díl seriálu VB.NET),...

Offtopic

3 odpovědí
 
29.11.2007 20:12

Viktor Langer

RichTextBox v ASP.NET?

Vzpominam si, ze jsem nekde v jedne knize, nebo foru narazil na pojem RichtextBox ... mel by podporovat formatovani textu, atp... Existuje neco takoveho v ASP.NET, nebo bych musel na internetu takovy ovladaci prvek najit (takovy, ktery si nekdo vytvoril sam) ? ...nebo bych to musel udelat ...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí
 
29.11.2007 17:33

anonym

práce s maticemi a matematické možnosti vůbec

Prostudoval jsem namespace math., kromě běžných matematických funkcí jsem toho moc nenašel. Je potřeba si nástroj na práci s maticemi udělat, nebo nějaký existuje?...U tak obecného problému předpokládám, že určitě nějaká funkce, která bude umět pracovat s polem jako maticí existuje. Všeobecně i ...

VB.NET, Algoritmy, .NET

3 odpovědí
 
29.11.2007 15:02

Jan Malý

myš a directX

Dobrý den,trochu sem si hrál a potřeboval bych zjistit zda je myš na tom nebo onom místě a pokud ano,a je stisknuté tlačítko, provést příkaz.Problém nastane po kliknutí,celá aplikace DirectX se &quot;kousne&quot; a nejde vypnout,dělá mi to nejspíše příkaz ME.Close() duležité je ale že se mi nepo...

VB.NET, DirectX

17 odpovědí
 
28.11.2007 17:21

Viktor Langer

vbTab v RichTextBoxe

Dobrý večer. Mohol by mi niekto, prosím, vysvetliť ako funguje vbTab v RichTextBoxe?

VB.NET

13 odpovědí
 
27.11.2007 18:58

Lubos Blader

Failed to load viewstate.

Dobrý den, začínám s ASP.Net a narazil jsem na chybu se kterou si nevím rady. Mám vytvořenu MasterPage a v ní jeden ContenPlaceHolder, do kterého načítám content jiné stránky. V tomto contentu mám DropDown List a DataGrid. Podle vybrané hodnoty v DDL se přefiltruje seznam v DataGridu. Na samostat...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí
 
27.11.2007 9:20

anonym

Zjištění dostupnosti připojení k Internetu

Zdravím, jelikož tu máme zase podzim, a s ním zcela nečekaně podzimní počasí, opět začínám zažívat ty skvělé podzimní dny, při kterých můžu dělat jediné: sedět u Internetu. Bohužel jedním z důsledků tohoto úžasného počasí je i to, že čas od času prostě vypadne Internet (mě se to tedy stává)....

VB.NET

3 odpovědí
 
26.11.2007 20:37

Jan Novák

Převod na a zpět z HtmlEntit

Zdravím všechny, mám takový dotaz: potřebuji převádět tam a zpátky řetezce s HTMLEntitami. Myslím si, že to budee určitě ukryté v nějakých jmenných prostorech, ale netuším kde.

VB.NET

4 odpovědí
 
26.11.2007 17:32

Jan Novák

Převod z VB6 do VB.NET

Převod samozřejmě neproběhne bez potíží, ale chtěl bych pochválit jednu skutečnost. Po převodu se objeví upozornění na deklarované, ale nepoužité proměnné v původní aplikaci. Není to asi nic světoborného, ale zdá se mi, že je to šikovná věcička. Tu ale postrádám nebo jsem zatím nenašel při progra...

VB.NET, Visual Studio

1 odpovědí
 
26.11.2007 16:15

Viktor Langer

Zjišťování stavu systému

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak zjistím například vytížení procesoru, paměti apod. nebo například počet přijatých a odeslaných socketů, zkrátka různé proměnlivé systémové (síťové) proměnné jako třeba ve správci úloh ve win. Děkuji za odpověď

VB.NET

1 odpovědí
 
26.11.2007 14:36

Róbert Pavlík

DataGridView - Jak dál?

Zdravím všechny na fóru a měl bych otázku. Celý víkend jsem se trápil s DataGridView. A už fakt nevím jak dál. Poradil by prosím někdo ze zkušených harcovníků? Snažím se o to, načíst externí mdb přes DataAdapter OleDB do DataTable. Až potud zdá se všechno ok. Když ale jsou data &quot;nalita&q...

Offtopic

0 odpovědí
 
26.11.2007 10:41

anonym

spousteni a kontrola procesu

dobry den, potrebuju ze sve aplikace spoustet nekolik procesu(maximalne 3) a potrebuju je nasledne kontrolovat, kdyz nic jinyho tak aspon proces ukoncit. Zajimalo by me, jak byste postupovali Vy? Ja sem na zadny elegantni reseni zatim neprisel...

VB.NET, Threading

3 odpovědí
 
25.11.2007 19:32

Viktor Langer

Hosting ASP.NET

Dobrý den, chtěl bych se zeptat přítomných, nemáte-li nějaké dobré tipy, případně konkrétní zkušenosti, kde hostovat nebo naopak raději nehostovat stránky pod ASP.NET? Nemusí to být, samozřejmě, zbytečně drahé, ale na druhou stranu ne Free hosting - nemám zájem na stránkách mít reklamu a podobná ...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC

3 odpovědí
 
25.11.2007 11:42

Viktor Langer

před spuštěním makra...

Ahoj, Potřeboval bych, aby při spuštění makra v Excelu vyskočilo okno s otázkou : &quot;Opravdu spustit?&quot; a uživatel by potvrdil buď Ano nebo Zrušit. Jak na to? Děkuju za pomoc. David

VB6/VBA

2 odpovědí
 
24.11.2007 22:15

anonym

Gratulace..

Takže při pročítaní internetu jsem narazil na velice potěšující zprávu o tom že pánové Tomáš Jecha, Tomáš Herceg a Jonáš Kýček získali 1.místo se svou hrou Robo empire v soutěži &quot;Build the Game&quot; Takže doufám že za všechny čtenáře VBnet.cz GRATULUJI. info

Offtopic

7 odpovědí
 
24.11.2007 18:57

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

<< < 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback