Nové téma
Dobrý den, sháním do své aplikace tzv. ribbon panel, tedy záložkový panel nástrojů z Office 2007. Viděl jsem ve screenshotech, že projekt City Traffic Designer podobnou komponentu používá. Mohl bych se dozvědět, odkud si mám knihovnu stáhnout? P.S. Pokud možno, rád bych ještě tlačítko Office ...
VB.NET
anonym
Jsem začátečník, potřeboval bych někde sehnat návod, jak se připojit k databázi MS Acces pomocí kódu a následně provádět příkazy (select, insert apod.) Díky
Ahoj vsem. Mam problem se zobrazenim cestiny. Normalne kdyz na localhost spustim moji aplikaci asp.net,tak se mi zobrazí při chybě toto: Soubor Default.aspx.vb V prohlížeči se normálně zobrazí text i s diakritikou. V souboru Default.aspx mám v sekci head: To je správně,neboť vše funguje tak...
VB.NET, ASP.NET WebForms
dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je možné již vytvořenou a připojenou databázi k sql serveru přemístit na jiné místo resp na jiný disk. Momentálně je databáze uložena na C disku na serveru v defaulním adresáři, ale z důvodu nedostatku místa na C disku by jsem chtěl databázi přesunout na...
SQL
Zdravím, dá se nějak nastavit pro celou aplikaci, aby některé objekty měli jiné výchozí vlastnosti? Např. kdybych chtěl, aby všechny Textboxy měly ve výchozím stavu modré pozadí místo bílého? Díky, Patrik
WinForms
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Napise niekto nejaky link na priklad, kde by boli na jednom forme DataViewGrid z nejakej tabulky aj txtBoxy z tej tabulky...ide mi o tu previazanost...pri pohybe po riadkoch tabulky... zaciatocnik
VB.NET, WinForms
Dobrý den, berte mě prosím jako člověka, který v Latex nikdy nic nepsal a rozhoduje se, zda v něm napsat dokumentaci či použít něco jiného. Pro mé rozhodování je důležité, zda je možné dostat pomocí Latexu formátovaný text programovacího jazyka, resp. potřebuji napsat dokumentaci, aby vypadala a...
Offtopic
Vratislav Renner
Dobrý večer! Mám nakreslenú plnú elipsu v skicári. Ak ju vložím do stránky cez Image, tak sa mi tam zobrazí biely obdĺžník v ktorom je tá elipsa. Poraďte mi, prosím, ako dosiahnuť, aby okolie elipsy bolo priesvitné.
ASP.NET WebForms, Grafika
Jan Novák
zdravím všechny přítomné. Rád bych ve VB2005 naprogramoval komunikaci mezi PC a záložním zdrojem přes SNMP adaptér a potřebuji načítat OID z MIB databáze. Nemohl by mi někdo poradit, kde naleznu potřebné informace, případně nějáký zdrojový kód? Díky
Ladislav Hlaváček
Dobrý večer! Na stránke mám TextBox1 a Button1. Bolo by možné odsielať e-mail zo stránky cez Outlook tak, aby sa obsah TextBoxu1 zobrazil v tele e-mailu? Niečo také:
ASP.NET WebForms
Ondřej Brožek
Dobrý den mám jeden dotaz, vytvářim reporty v Reportviewer a chtěl bych se zeptat, jestli nejde nějakým zpusobem nastavit, aby se sestava rovnou generovala do xls a nezobrazovala se na obrazovce. Dekuji.
C#, Komponenty, Office
Ahoj, momentálně se trápím s jednou věcí. Na MS SQL serveru 2000 dělám v T-SQL procedury. Potřebuji získat pár pomocných hodnot a chtěl jsem k tomu využít tabulkovou proměnnou: DECLARE @pomocnaTBL TABLE (datum DATETIME,jmeno NVARCHAR(30)) Pokud mám jednoduchý dotaz vše funguje jak mám. V T-...
Honza Dědek
Učim sa VB.NET vo Visual Studio 2005 Standard Edition. Založil som projekt. V SQL Server 2005 mam databazu Northwind. V Server Explorer som si vybral Northwind a v Tables tabulku Customers. Pokusal som sa lavym tl.mysi preniest ju na formular, aby sa mi vytvorili objekty SQLConnection1 a SQLDat...
VB.NET, ADO.NET, Databáze
Aleš Michálek
čus sem začátečník a potřeboval bych aby se mi při spuštění programu načetl nějaký text do textbox newim jak to napsat
Ondřej Linhart
Zdravím všetkých. Chcel by som sa spýtať, či mi niekto mohol odpovedať na moje otázky. Vo VB.NET2005 som vytvoril pomerne rozsiahlu aplikáciu na hydrologické modelovanie. V rámci tohto projektu som použil na grafické vyjadrenie výsledkov ovládací prvok "Microsoft Chart Control v.6". ...
VB.NET, Komponenty, WinForms
Zdravím. Který parametr ADODB recordsetu mám zvětšit / upravit, abych už nedostával tuhle chybovou hlášku "Informace o sloupci klíčů jsou nedostatečné nebo nesprávné. Aktualizace se týká příliš mnoha řádků." (dělá mi to program ve VB.NET v kombinaci s mySQL serverem). Díky.
Petr Zajíc
ahoj, dělám hru na způsob Sokobana a teď si zrovna lámu hlavu s ukládáním map. Mám např. trojrozměrné pole struktur, kde je uložena mapa celého domu; pak další pole struktur s informacemi o vlastnostech jednotlivých objektů a další proměnné... Věřím, že je lepší metoda než všechno systemati...
Lukáš Vámoš
Zdravim. Poradi niekto? Mam Visual Studio 2005 Standard. 1. Ked otvorim New Project, tak form1 sa mi zobrazi bez "bodkovaneho" gridu... nepomaha ani nastavenie Tools/Options/Windows Forms Designer...GridSize. 2. V okne New Project sa mi nezobrazi riadok Location: ... .Browse ...
Visual Studio
Tomáš Herceg
Ahojte, nevie mi niekto poradiť, nejaký free server kde by mi pobežala moja Silverlight 2.0 aplikácia? Ďakujem.
Václav Antošík
Potřeboval bych poradit příkaz pro znovunačtení formuláře při odeslání tlačítkem button tak, aby se celý formulář načetl s prázdnými hodnotami, tzn. aby se vrátil do výchozího stavu. Děkuji
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít