Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 > >>

zamknout šířku sloupce listview

Zdravím, jde nějak zamknout šířku sloupců u listview tak, aby uživatel nemohl šířku volně měnit? Díky

VB.NET, WinForms

3 odpovědí
 
08.11.2008 16:56

Jan Novák

změna umístění konponenty

Dobrý den,omlouvám se že zase obtěžuji díky své nevědomosti.Nejde měnit pozici komponent za běhu programu,zkoušel jsem tento kod ale nejsem na svém pc tak se omlouvám za chyby píšu z hlavy toto je jen ukázka, kod se tvářil,jak že funguje ale jen při psaní po kompilaci nozmálně podtrhl jak...

VB.NET, WinForms

14 odpovědí
 
07.02.2008 11:39

Roman Trakal

Práce s ".ini" soubory

Má VB zabudovánu nějakou podporu pro pohodlnou práci s textovými soubory, které mají strukturu shodnou (nebo velmi podobnou), jako soubory konfiguračního nastavení - hlavně v minulosti tolik používané &quot;.ini&quot; soubory: Jedná se mi hlavně o možnost dostat tato &quot;strukturovaná&quot; ...

VB.NET, I/O operace

5 odpovědí
 
01.01.2008 9:58

Viktor Langer

Jaký timer?

Bylo by možno alespoň v mlhavých obrysech nastínit hlavní rozdíly a hlavně vhodnost nasazení jednotlivých Timerů (system.threading.timer, system.timers.timer a system.windows.forms.timer, případně existují-li nějaké další) ve VB? Jedná se mi spíše o trochu teorie jak (a kde např. z hlediska více...

VB.NET, Threading, WinForms

2 odpovědí
 
28.12.2007 22:30

Viktor Langer

Zarovnanie textu k obrázku v RichTextBox-e

Dobrý večer. Riešíme s pánom Pavlíkom taký problém. Mám v RichTextBoxe text a do toho textu vložím obrázok http://vbnet.cz/forum-tema--478-richtextbox_text_a_obrazky.aspx, pričom text je nad obrázkom a pod obrázkom. Vedel by mi niekto poradiť, ako zarovnať text ku obázku tak, aby ho obtekal nap...

VB.NET, WinForms

6 odpovědí
 
18.11.2007 16:00

Lubos Blader

Veľkosť posunu Srollbaru v RichTextBoxe

Dobrý večer. Dá sa zistiť veľkosť posunu Scrollbaru v RichTextBoxe?

VB.NET, WinForms

4 odpovědí
 
17.11.2007 20:38

Lubos Blader

Velikost obrázku v picture boxu

Dobrý den,řešim tu malinkej,pro vás nejspíš banální,problém. Potřeboval bych aby obrázek uložený v picture boxu se zvědšoval a zmenšoval spolu s ním a to proto,že bych jej chtěl roztahovat a &quot;smrštovat&quot; pomocí 2 tlačítek která nastavim jako plus a mínus pokud tedy to takhle jde,ještě ...

VB.NET

5 odpovědí
 
15.11.2007 9:10

Róbert Pavlík

RSS Feed

Dobrý deň. Nemám žiadnu skúsenosť s RSS. Mohli by ste mi popísať, ako to funguje a čo potrebujem k tomu, aby som RSS (konkrétne na tomto webe) mohol využívať? Vopred ďakujem za informácie.

Offtopic

5 odpovědí
 
14.11.2007 20:25

Tomáš Herceg

MenuStrip

Mam takovej problem, za behu programu pridam do menu par polozek a potreboval bych po kliknuti na ty polozky zobrazil msgbox s textem polozky.

VB.NET, Komponenty, Algoritmy, WinForms

12 odpovědí
 
14.11.2007 20:23

Lubos Blader

2D kreslíci engine rychlejší než GDI+

Zdravím, prosím, poradíte mi, jaký vykreslovací 2d engine můžu zvolit, když chci vykreslovat jen na formulář (resp. do okna), ale potřebuji o trošku větší rychlost než nabízí GDI+? Slyšel jsem o knihově BitPix - nebo nějak tak se jmenuje -, ale nikdy jsem s ní nepracoval. Prosím tedy k...

VB.NET, Grafika

6 odpovědí
 
13.11.2007 21:57

Jan Novák

Způsob zobrazení v openFileDialog

Dobrý den, je možno nějak nastavit pro komponentu OpenFileDialog implicitní způsob zobrazení, v jakém se tato komponenta otevře? (jede mi o možnosti, které se skrývají v nabídce &quot;zobrazit&quot; jako miniatury, vedle sebe, seznam apod.)

Komponenty

1 odpovědí
 
13.11.2007 20:23

Jan Novák

RichTextBox text a obrázky

Dobrý večer! Mohol by mi niekto poradiť, ako dostať do RichTextBox-u zároveň text a obrázky?

VB.NET, WinForms

7 odpovědí
 
12.11.2007 18:10

Lubos Blader

Zobrazení více rozměrného pole čísel v GridView

Dobrý den rád bych věděl jakým způsobem se dají zobrazovat více rozměrná číselná pole načtená např. z MS Exel ve VB 2005 a jakým způsobem. Jediným přehledným způsobem se mi zdá zobrazení přes GridView avšak nevím jak. Předem děkuji zaodpověď

VB.NET

2 odpovědí
 
12.11.2007 17:47

František Koblasa

DatagridView řazení záznamů

Prosím, jak je možno uživateli zakázat, aby klepnutím na záhlaví sloupce v DataGridView změnil řazení záznamů v tabulce?

VB.NET

2 odpovědí
 
12.11.2007 12:42

Viktor Langer

DatagridView a pořadí sloupců

Dobrý den, měl bych jeden zvídavý dotaz - je možné (programově) měnit pořadí sloupců v DataGridView. Přesněji řečeno, existuje na to něco přímo v uvedeném Controlu, nebo je nutno provést &quot;řezení&quot; kolekce columns?

VB.NET

2 odpovědí
 
12.11.2007 12:41

Viktor Langer

Ovládanie ScrollBar-u pomocou kolieska na myši

Dobrý večer. Mohol by mi niekto vysvetliť ako by sa dal ovládať scrollbar pomocou kolieska na myši?

Komponenty

1 odpovědí
 
11.11.2007 20:37

Lubos Blader

MS Access 2007

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či existuje podpora vb.net(Visual Studio 2005 Express) pre databázy accdb (MS Access 2007) a ak áno, kde je dostupná ? Ďakujem Niečo som našiel na Microsoft.com ( http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=7554F536-8C28-4598-9B72-EF94E038C891&amp;displ...

VB.NET

0 odpovědí
 
08.11.2007 11:26

Róbert Pavlík

Nezobrazování statistiky návštěvnosti

Zdravím, chtěl bych upozornit, že již třetím dnem se mi nezobrazuje obrázek, který graficky znázorňuje počet přístupů mnou na tento web.

Offtopic

1 odpovědí
 
07.11.2007 22:32

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Aplikace Excel

Zdravím všechny fanoušky VB.net Mám takový dotaz, jak můžu vytvořit aplikaci Excel ve které se mi otevře pouze Workbook který určím? Nyní používam: aplikace_XL = CreateObject(&quot;Excel.Application&quot;) Jiné workbooky by měly využít svou vlastní aplikaci Excel Díky

VB6/VBA

7 odpovědí
 
06.11.2007 21:10

Vratislav Renner

Dotaz začátečníka

Dotaz Visual Basic .NET 2005 Expres Dobrý den všem, Rád bych se jako začátečník zeptal na postup, abych při řešení daného problému neudělal chybu hned na začátku a postupoval aspoň trochu jako &#8222;neamatér&#8220;. Mám datový textový soubor s následující strukturou: 001 Pepa Nová...

VB.NET

7 odpovědí
 
06.11.2007 18:56

anonym

<< < 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback