Nové téma
Dobrý den, narazil jsem na perfektní ovl.prvek, zobrazující den jako outlookovský kalendář,který je ale bohužel s příklady v C# Většinu se mi povedlo do vb převést, takže prvek funguje. Ale na řádcích níže jsem totálně vyhořel :) má to rozšířit/nahradit Event controlu? Příklady v C# k...
C#, VB.NET, Komponenty, WinForms
anonym
Zdravím, spouštím z programu hudbu SNžím se ovládat hlasitost, ale to se nadaří. Nevědl by někdo co s tím? Díky za odpověď.
VB.NET, DirectX
Ahoj, přes OleDb načítám data z excelu do DatagridView. (vytvořím dataAdapter, naplním ním dataTable a tu zobrazím v DataGridView). Mám ale problém s datovým typem. Z excelu to bere myslím prvních 8 řádků a podle něj to urči datový typ. A to je kámen úrazu. Když na začátku budou všude čísla a tře...
VB.NET
Honza Dědek
dá sa vo vb.net spraviť aplikácia pre mobilné telefóny?
Nevíte prosím jak nahradit příkaz "Year(Date)" ve VB.NET?? Furt mi to hází chbu :-(
Mr Mich
Mam kolekci a potřeboval bych abecedně seřadit všechny jeji prvky. Nakopl by mě někdo prosím?
Ondřej Linhart
Zdravím, psal jsem si ve Visual Studio web, na kterém jsem měl i pár zpráv, které se zobrazovaly pomocí msgBox - vše mi fungovalo skvěle, až do chvíle, co jsem to nahrál na internet - tam to prostě nechce fungovat. Nemá s tím někdo zkušenosti? Popř. jak msgbox nahradit? Díky
ASP.NET WebForms
Petr S
Chtěl bych se zeptat,jak je možné načíst z databáze takovýto záznam:26.9.2007 11:20:41, resp libovolný takový záznam během celého roku a patřičně potom takový sql dotaz vyfiltrovat např: 0-6 hodin,6-12,..... Dá se takový dotaz nějak napsat,aby se to takto mohlo filtrovat? Díky za pomoc.
SQL, Databáze
Tomáš Herceg
Caute chcem sa spytat aky je rozdiel medzi visual basic profesional a express? da sa v exprese pre program ktory si naprogramujem vytvorit klasicka instalacka (pre pouzitie na iny pc)? vdaka cujan
ahoj přátelé, prosím vás, poradíte mi, jak zjistím cestu k program files a k nabídce start nebo k adresáři uživatele? Vytvořil jsem instalaci ve Winraru a chci po jejím skončení spustit dialog pro výběr, jestli se má hra spustit, ale musím nějak zjistit, jakou cestu si uživatel předtím vybral. ...
VB.NET, I/O operace
Ahoj, už delší dobu řeším jeden problém. Přes oleDb načtu do dataTable záznamy z excelu. Zavřu spojení, data zobrazím v dataGridview aby si je uživatel mohl upravit. Potud vše ok. Ale potom bych potřeboval všechny záznamy z dataTable poslat na SQL server. Nemohl by jste mě prosím někdo popostrčit...
VB.NET, SQL, ADO.NET, Databáze
Zdravím všechny Potřeboval bych poradit s následujícím Načtu si tabulku např. dopravců z SQL serveru. Poté chci např. filtrovat nějakého dopravce, ale přijde mi zbytečné znovu načítat celý seznam z SQL serveru. Vše krásně funguje pokud se odkazujei na zdroj dat v jedné proceduře. Bohužel n...
LINQ, Databáze
Michal Březina
Zdravím všechny, řeším problém s aktualizací datasetu (je jedno jestli typového či netypového) z ovládacích prvků umístěných na objektu TabControl. Ten má dvě záložky. Na každé záložce je několik ovl. prvků. Jejich svázání s datasetem (tabulkou v datasetu) je provedeno klasickým způsobem, tedy...
VB.NET, WinForms, Databáze
Nevíte někdo jaká je náhrada indexu ve VB2008. Ve VB6 to bylo např.: Command1(1) Děkuji.
VB.NET, VB6/VBA
Zdravím, lze nějak (např. přes WIN32 API) přidal další tlačítko k trojici minimalizovat-maximalizovat-zavřít? Děkuji
VB.NET, WinForms
Jan Novák
Dobry den po delsi dobe bych mel zase jeden dotazek. Mam tabulku v datasetu a potrebuji z teto tabulky selectovat urcite vety a ty naplnit do copie teto tabulky. Porad se mi to nedari Dekuji MK Zde prikladam code
C#, ADO.NET, Databáze
Michal Kezr
Ahoj, mám problém s funkcí uloženou v MS access. Udělal jsem si ve VB aplikaci která se pře oleDb připojí k databázi v accessu a spustí několik aktualizačních dotazů, které jsou v accessu uloženy (tzn. volám je pouze jménem dotazu, nepíšu celý dotaz ve VB). Problém je v tom, že jeden dotaz využív...
Ahoj. Mám kód, který mi zindexuje obsah složky, a podle počtu obrázků, vytvoří na stránce ImageButtoy: ale potřeboval bych, aby se při kliknutí na nějaký vygenerovaný ImageButton klikne, tak aby se v prvku <asp:Image id="PhotoView"> změnila ImageUrl na url, které .. nevím j...
C#, ASP.NET WebForms
Dobrý den, rád bych se zeptal jestli má někdo zkušenosti s použitím ToolStripContainer v MDI Formu. Nejde mi totiž zobrazit ChildForm uvnitř MDI Formu. Předem díky za pomoc
Cau chlapi,nevite jak a kde se da nastavit parametr NO LOCK. Hledal jsem na netu,ale kolem toho nic moc neni. Diky za informace.
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít