Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 > >>

Parametry SQL dotazu

Dobrý den. Mám následující SQL dotaz: * položky &quot;Datum_od&quot; a &quot;Datum_do&quot; jsou proměnné obsahující datum začátku a konce období. Takto zapsaný dotaz samozřejmě nefunguje. Jak sdělit mySQL serveru, že se jedná o proměnné a ne o pole tabulky v databázi ? Díky za odpověď.

VB.NET, ADO.NET, Databáze

10 odpovědí

29.08.2019 9:19

anonym

ListView

Dobrý večer, potřeboval bych radu, jak zjistit vybranou položku ListView. Mám tam 2 sloupce a potřebuji obě hodnoty. V tuto chvíli používám: a Ale dost často mi to hodí chybu: InvalidArgument=Hodnota 0 není platnou hodnotou pro argument index. Název parametru: index a nevím co s tím Děkuji

VB.NET

4 odpovědí

10.03.2011 13:26

Petr H.

Pozastavení aplikace

Prosím o radu, jak pozastavit zpracovávání programu do ukončení Wordu, který je spouštěn právě z tohoto programu. V programu mám pro událost tlačítka připravenou kontrolu naplnění potřebných proměnných, kontrolu adresáře, souboru .doc atd. Potom spouštím Word, doplňuji proměnné do záložek Wordu a...

VB.NET

15 odpovědí

29.09.2009 14:57

anonym

sms ve visual basicu

Dobrý den, dalabise udělat ve visual basicu aplikace, která by mohla posílat SMS na mobil

I/O operace, .NET

6 odpovědí

15.03.2009 12:35

pepa sam

AddHandler

Dorý den, můžuse zeptat jak použít ve visual basicu příkaz AddHandler?

VB.NET

5 odpovědí

07.01.2009 19:54

Viktor Langer

Události-Začátečník

Dobrý den. Potřeboval bych poradit: Na Form sem vložil PictureBox u něj sem ošetřil událost pictureBox_Click. Pak sem přes PictureBox vložil Label. Potřeboval bych aby label byl vykreslen nad pictureBoxem ale na klik myší by reagoval pictureBox.

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

02.01.2009 14:03

anonym

MAC adresa

Problém je takový, že mám fórum a když potřebuju někoho zabanovat, což pro větší bezpečnost dělám přes MAC adresu, tak to někteří jedinci dokážou obejít. Nevíte jak je něco takového možné a jak tomu lze zabránit? Předem díky.

Offtopic

5 odpovědí

01.01.2009 14:58

Tomáš Herceg

USB

Zdravím, jde nějak v CSharp komunikovat přímo na USB? Funkčnost aby byla jako při přístupu na RS232, ale aby to šlo přímo na USB. Už mě nebaví neustále kupovat převodníky USB-RS232. dík

C#

3 odpovědí

01.01.2009 12:00

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Okno.ShowDialog()

Zdravím. Mám okno s &quot;progress barem&quot;, který ukazuje průběh události. Potřebuju, aby uživatel nevstupoval do ostatních formulářů aplikace v průběhu události (okno s progressbarem ostatní okna překrývá). Problém je v tom, že pokud otevřu okno pomocí &quot;Okno.Show()&quot;, všechno je...

VB.NET

4 odpovědí

31.12.2008 13:49

anonym

Visual Studio Team Suite vs. Professional

Dobrý den, prosím vás nevíte někdo, jak můžu zjistit, jestli je mé Visual Studio 2008 týmové nebo jen profi... Vím, že odpověď je v dialogu &quot;about&quot;, ale když jsem si ho otevřel, nikde jsem slovo Professional ani Team Suite neviděl... Dík moc.

Visual Studio

2 odpovědí

31.12.2008 9:22

Petr Mánek

Textbox

Dobrý den, šloby v textboxu povolit jen psaní číslic? A jestli ano tak jak?

Komponenty, WinForms

3 odpovědí

30.12.2008 19:52

David Kitner

Porovnání dvou obrázků

Dobrý den, Udělal jsem porovnávání dvou obrázku A chtěl jsem se zeptat jestli neexistuje nějaké lepší řešení. Budu porovnávat o něco větší obrázky a hlavně rychle za sebou&#8230;..

VB.NET, WinForms

6 odpovědí

30.12.2008 16:13

Ondřej Linhart

Čtení dat z DBF

Dobrý den, potřeboval bych radu - jak načíst data z DBF souboru. Požívám MS VB 2008 Express a nějak mi to nejde. Když použiji toto: tak mi to nahlásí chybu - Memo file c:\kasa\sk.dbt is missing or is invalid. Nevíte někdo jak s tím? Potřebuji z toho data jen načíst... Díky

VB.NET

7 odpovědí

30.12.2008 14:56

anonym

Komponenty ASP.NET

Prosím, neznáte někdo nějakou českou stránku, kde je popis včech komponent ASP.NET ??? Zajímalo by mě například, k čemu je např. EditZone, CrystalReport, ... Díky moc

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

30.12.2008 10:55

Tomáš Herceg

DateTimePicker - Prázdná hodnota

Caute, rad by som pouzil komponent DateTimePicker ale neviem nastavit jednu vlastnost: Chcem aby ked sa otvori fomular s tymto komponentom tak aby jeho hodnota bola prazdna(nezobrzoval sa ziaden datum). Lebo teraz mi zobrazuje aktualny datum. Vdaka Jano

Komponenty

3 odpovědí

30.12.2008 10:51

Tomáš Herceg

Autentifikace uživatele

Zdravím, mám dotaz dělám aplikaci WinForms ve spojení s SQL serverem. Aplikace by měla běhat na síti s tím, že ne všichni uživatelé, kteří mají přístup do sítě mají přístup k aplikaci. Moje představa je, vytvořit tabulku s uživatelskými jmény, ve které budou uvedeni pouze uživatelé, kteří mají...

VB.NET, Bezpečnost

4 odpovědí

30.12.2008 9:33

anonym

Grafy v ASP.NET

Dobrý den, nedávno jsem si stáhl volně dostupné komponenty od Microsoftu do Visual studia 2008 pro tvorbu grafů v ASP (http://weblogs.asp.net/scottgu/archive/2008/11/24/new-asp-net-charting-control-lt-asp-chart-runat-quot-server-quot-gt.aspx). Naprogramované grafy bez problémů fungují na mém PC. ...

ASP.NET WebForms

9 odpovědí

29.12.2008 13:46

anonym

Ikony v MenuStrip komponentě

Zdravím. Mám jednoduchý dotaz. Jak odstranit &quot;prázdnou plochu&quot; určenou pro ikonu v menu před textem (popisem) položky ? V ContextMenuStrip to jde, jak na to v komponentě MenuStrip nějak nemůžu najít. Díky.

Komponenty, .NET

2 odpovědí

29.12.2008 12:49

anonym

objekt v mdi

v studiu som si vytvoril nový projekt mdi a procedúru ktorá vytvára nové okno mdi som si upravil: takže v kažnom novom okne sa mi vytvorí aj picture box no teraz neviem ako sa k jednotlivím pictureboxom mám dostať za behu programu: napr. PictureBox.BackColor = farba ... chcem aby mi to f...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

29.12.2008 0:53

Viktor Langer

hexadecimálna sústava

mám jednoduchú otázku ako prevediem číslo z decimálnej sústavy do hexadecimálnej má na to vb.net funkciu alebo si ju budem musieť napísať sám...

VB.NET

1 odpovědí

28.12.2008 16:35

Ondřej Linhart

<< < 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se