Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 > >>

ControlTipText

Dobrý den, nevíte prosim někdo jestli existuje v VB 2005 to co je v VBA jako ControlTipText? Aby když mám myš nad tlačítkem nebo labelou nebo na textboxem, aby se objevilo takovéto informativní hlášení? a pak to zmizí za určitou dobu, nebo když už myš nebude nad tlačítkem... Předem děkuji ...

VB.NET, WPF, WinForms

11 odpovědí
 
17.07.2009 11:01

anonym

Může mít aplikace vyšší práva než její uživatel?

Věděl by někdo, jak realizovat, aby aplikace mohla zapisovat a číst ze složky, ke které uživatel aplikace nemá žádná práva (tj. nesmí složkou ani procházet)? Možnost mě zajímá pro VB.NET (express 2005) i pro VB6. Děkuji

VB.NET

10 odpovědí
 
29.12.2007 22:23

Ondřej Linhart

Komponenty

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jak si vytvořit třeba vlastní button který bude mít např už něco přednastaveného (tvar, obrázek, nějaké vlastnost). Nebo například změna designu prvků jako je textbox DataGridView, combobox, button...

C#, VB.NET, Komponenty

2 odpovědí
 
28.12.2007 23:53

Ondřej Linhart

TrueVision 3D II

Zdravím, již jednou jsem se na fóru na toto téma ptal, ale dotaz jsem položil velice špatně. Ptám se tedy znovu: Potřeboval bych radu, jak můžu ve VB .NET v enginu TrueVision 3D vytvořit terén a natexturovat ho (evt. též zdi). Pošlu kus kódu: Kód jsem psal z hlavy a navíc poránu, takže ta...

VB.NET, Grafika

5 odpovědí
 
16.12.2007 20:27

anonym

Otestování tiskárny

Dobrý den, chtěla jsem poprosit o radu. Ráda bych udělala prográmeček, který mi jednou za určitou dobu otestuje, zda-li je tiskárna (která je připojená do printserveru) online a připravená k použití. Nedokázal by mě prosím alespoň někdo usměrnit, jak se k tomuto problému postavit? Děkuji ...

VB.NET

2 odpovědí
 
07.11.2007 12:54

Tereza Kalivodová

Dotaz začátečníka

Dotaz Visual Basic .NET 2005 Expres Dobrý den všem, Rád bych se jako začátečník zeptal na postup, abych při řešení daného problému neudělal chybu hned na začátku a postupoval aspoň trochu jako &#8222;neamatér&#8220;. Mám datový textový soubor s následující strukturou: 001 Pepa Nová...

VB.NET

7 odpovědí
 
06.11.2007 18:56

anonym

Událost u vlastní komponenty

Dobrý den, udělal jsem si komponentu podobnou DateTimePicker, kde chybí spodní část s dny. Vlastností si zadám, zda bude vrácen první, nebo poslední den v měsíci, a jestě jedna vlastnost pro zakázání nebo umožnění vrácení prázdného datumu. U DateTimePickeru je událost ValueChanged - jak podobnou ...

Komponenty, WinForms

2 odpovědí
 
06.11.2007 13:06

Miloš Málek

RichTextBox a URL odkaz

Dobrý večer! Riešim taký problém: Na internetovej stránky mám takýto text: &quot;the Beaufort scale. A very light&quot;, kde &quot;Beaufort scale&quot; je inej farby a keď naňho prídem kurzorom, podčiarkne sa. Je to v skutočnosti odkaz na iné stránky. Pokliknutí naňho otvorí inú stránku. V...

VB.NET, WinForms

7 odpovědí
 
05.11.2007 18:46

Lubos Blader

OT: hledám .NET vývojáře

Zdravim, omlouvam se, ze posilam do diskuze tento pozadavek, ale je to jedna z cest jak se spojit se zkusenymi vyvoajri. Hledam na projekt, ktery se rozjede od ledna zkusene .NET vyvojare. Co se tyce technologie, jde predevsim o .Net 2.0, C#, SQL/TSQL, XML, znalost UML, design patterns apod. ...

Offtopic

0 odpovědí
 
02.11.2007 15:10

anonym

desetiná čárka - tečka

Prosím o radu jak řeknu příkazu FORMAT aby mi vracel jako desetiný separátor &quot;.&quot; místo &quot;,&quot; např.: x=5 y = Format(x, &quot;0.00&quot;) potřebuji vrátit &quot;5.00&quot; nikoliv &quot;5,00&quot; A ještě na okraj pro zarovnání z prava na přesný počet pozic musím použ...

VB.NET

2 odpovědí
 
01.11.2007 0:00

anonym

Pomalý BackgroundImage

Dobrý den, mám problém s vykreslováním BackGroundI. na buton. (je to výřez z původní velikosti (34x34) takže malinké. Potřeboval bych měnit podle přejíždění myší, (mačkání a opouštění...) ale tím jak je to pomale tak se mi to někdy aj prohazuje. Resp. když najedu na button v jakémkoli programu ta...

Komponenty, WinForms, Grafika

4 odpovědí
 
31.10.2007 23:14

anonym

Pozícia kurzoru v RichTextBox-e

Dobrý večer, vedel by mi niekto poradiť ako zistiť pozíciu kurzoru v texte v RichTextBox-e.

VB.NET, Komponenty

2 odpovědí
 
31.10.2007 19:33

Lubos Blader

Rozdelenie mp3

Dobrý večer, vedel by mi niekto povedať, či existuje vo VB .net možnosť rozdeliť mp3 subor na niekoľko častí? Ak áno, ako?

VB.NET, I/O operace

4 odpovědí
 
31.10.2007 17:42

Lubos Blader

Otevření nového okna

Zdravím všechny vývojáře. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás neví jestli je možné při tvorbě webu v ASP.NET otevřít nové okno, které má přesně stanovenou šířku a výšku. (Vím že, to jde JavaScriptem). Používám k tvorbě Visual Web Developer 2005. Děkuji za odpověď

HTTP/HTML, JavaScript

1 odpovědí
 
30.10.2007 15:29

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Smutné výročí

Oznamujeme všem pozůstalým, známým a přátelům, že jsme si dnešního rána s lítostí v srdci připomněli jednoho měsíce od doby, kdy nám - vědění chtivým - přinesl tento poučný web poslední odborný článek. Ne, že by čtení o zálibách otce tohoto webového projektu nebylo zajímavé, ba naopak, leč byly-l...

Offtopic

2 odpovědí
 
30.10.2007 0:29

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

VWDHosting.net a databáza

Zdravím! Poradil by mi niekto, prosím, ako uložiť databázu na VWDHosting.net, ako a čím sa k nej pripojiť a ako ju načítať?

Offtopic

3 odpovědí
 
29.10.2007 17:28

Lubos Blader

Zápis textu do souboru

Prosím o radu začátečníkovy: Potřebuji vepsat řádek na začátek souboru, tedy před původní obsah. Pokud použiju: FileOpen(1, Soubor, OpenMode.Append) Seek(1, 1) PrintLine(1, &quot;VEPSANO&quot;) FileClose(1) tak se mi přepíše...

VB.NET

2 odpovědí
 
29.10.2007 17:11

anonym

listview

Dobrý den, jak z objektu ListView, ve kterém mám dva sloupce, ve kterých jsou načteny data z databáze(v prvním název sloupce a v druhém datový typ), vypíšu hodnoty do textBoxu. Píše to chybu, že to nelze převést na string. Předem děkuji

VB.NET, Komponenty, Databáze

5 odpovědí
 
29.10.2007 10:47

anonym

Zamčená nabídka format v menu Visual Basic 2005 express edition

Dobrý den, jsem začátečník a nějakým způsobem jsem si zamkl v menu nabídku formátování formulářů. Všechny formátovací možnosti jsou zešedlé. Poradíte mi? Děkuji.

Visual Studio

2 odpovědí
 
28.10.2007 22:33

František Hůle

Tvorba diskusního fóra

Dobrý den, Zdravím všechny. Potřeboval bych pomoci od kohokoliv kdo může. Chtěl bych si na svoje stránky umístit diskuzní fórum ale vůbec netuším jak začít. Základy tvorby webu mám ale o tvorbě diskuzního fóra nevím nic. Děkuji všem za pomoc

ASP.NET WebForms

4 odpovědí
 
27.10.2007 10:22

Patrik Zdarsa

<< < 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback