Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 > >>

problem pri mazani polozek v listview

Dobry vecer, mam problem pri hromadnem promazavani listview, kde se mazou polozky odlisene jinou barvou(ForeColor). V cyklu for se dostavam mimo rozsah indexu, ale nemuzu prijit na to proc. Uz nad tim sedim dve hodiny a nemuzu se hnout z mista...

VB.NET

6 odpovědí
 
28.12.2007 21:21

Ondřej Linhart

Chybka v diskusi pod články

Dobrý večer, dovoluji si Vás upozornit na drobný nedostatek, který jsme kdysi řešili u fóra a zřejmě při jeho nápravě se pozapomnělo na diskusi pod články. Vzhledem ke skutečnosti, že jsme s naším novým mladým kolegou tak trošičku zabředli do diskuse pod jedním z článků (15. díl seriálu VB.NET),...

Offtopic

3 odpovědí
 
29.11.2007 20:12

Viktor Langer

myš a directX

Dobrý den,trochu sem si hrál a potřeboval bych zjistit zda je myš na tom nebo onom místě a pokud ano,a je stisknuté tlačítko, provést příkaz.Problém nastane po kliknutí,celá aplikace DirectX se &quot;kousne&quot; a nejde vypnout,dělá mi to nejspíše příkaz ME.Close() duležité je ale že se mi nepo...

VB.NET, DirectX

17 odpovědí
 
28.11.2007 17:21

Viktor Langer

vbTab v RichTextBoxe

Dobrý večer. Mohol by mi niekto, prosím, vysvetliť ako funguje vbTab v RichTextBoxe?

VB.NET

13 odpovědí
 
27.11.2007 18:58

Lubos Blader

Failed to load viewstate.

Dobrý den, začínám s ASP.Net a narazil jsem na chybu se kterou si nevím rady. Mám vytvořenu MasterPage a v ní jeden ContenPlaceHolder, do kterého načítám content jiné stránky. V tomto contentu mám DropDown List a DataGrid. Podle vybrané hodnoty v DDL se přefiltruje seznam v DataGridu. Na samostat...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí
 
27.11.2007 9:20

anonym

Zjištění dostupnosti připojení k Internetu

Zdravím, jelikož tu máme zase podzim, a s ním zcela nečekaně podzimní počasí, opět začínám zažívat ty skvělé podzimní dny, při kterých můžu dělat jediné: sedět u Internetu. Bohužel jedním z důsledků tohoto úžasného počasí je i to, že čas od času prostě vypadne Internet (mě se to tedy stává)....

VB.NET

3 odpovědí
 
26.11.2007 20:37

Jan Novák

Převod na a zpět z HtmlEntit

Zdravím všechny, mám takový dotaz: potřebuji převádět tam a zpátky řetezce s HTMLEntitami. Myslím si, že to budee určitě ukryté v nějakých jmenných prostorech, ale netuším kde.

VB.NET

4 odpovědí
 
26.11.2007 17:32

Jan Novák

Převod z VB6 do VB.NET

Převod samozřejmě neproběhne bez potíží, ale chtěl bych pochválit jednu skutečnost. Po převodu se objeví upozornění na deklarované, ale nepoužité proměnné v původní aplikaci. Není to asi nic světoborného, ale zdá se mi, že je to šikovná věcička. Tu ale postrádám nebo jsem zatím nenašel při progra...

VB.NET, Visual Studio

1 odpovědí
 
26.11.2007 16:15

Viktor Langer

Zjišťování stavu systému

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak zjistím například vytížení procesoru, paměti apod. nebo například počet přijatých a odeslaných socketů, zkrátka různé proměnlivé systémové (síťové) proměnné jako třeba ve správci úloh ve win. Děkuji za odpověď

VB.NET

1 odpovědí
 
26.11.2007 14:36

Róbert Pavlík

DataGridView - Jak dál?

Zdravím všechny na fóru a měl bych otázku. Celý víkend jsem se trápil s DataGridView. A už fakt nevím jak dál. Poradil by prosím někdo ze zkušených harcovníků? Snažím se o to, načíst externí mdb přes DataAdapter OleDB do DataTable. Až potud zdá se všechno ok. Když ale jsou data &quot;nalita&q...

Offtopic

0 odpovědí
 
26.11.2007 10:41

anonym

spousteni a kontrola procesu

dobry den, potrebuju ze sve aplikace spoustet nekolik procesu(maximalne 3) a potrebuju je nasledne kontrolovat, kdyz nic jinyho tak aspon proces ukoncit. Zajimalo by me, jak byste postupovali Vy? Ja sem na zadny elegantni reseni zatim neprisel...

VB.NET, Threading

3 odpovědí
 
25.11.2007 19:32

Viktor Langer

Hosting ASP.NET

Dobrý den, chtěl bych se zeptat přítomných, nemáte-li nějaké dobré tipy, případně konkrétní zkušenosti, kde hostovat nebo naopak raději nehostovat stránky pod ASP.NET? Nemusí to být, samozřejmě, zbytečně drahé, ale na druhou stranu ne Free hosting - nemám zájem na stránkách mít reklamu a podobná ...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC

3 odpovědí
 
25.11.2007 11:42

Viktor Langer

před spuštěním makra...

Ahoj, Potřeboval bych, aby při spuštění makra v Excelu vyskočilo okno s otázkou : &quot;Opravdu spustit?&quot; a uživatel by potvrdil buď Ano nebo Zrušit. Jak na to? Děkuju za pomoc. David

VB6/VBA

2 odpovědí
 
24.11.2007 22:15

anonym

Gratulace..

Takže při pročítaní internetu jsem narazil na velice potěšující zprávu o tom že pánové Tomáš Jecha, Tomáš Herceg a Jonáš Kýček získali 1.místo se svou hrou Robo empire v soutěži &quot;Build the Game&quot; Takže doufám že za všechny čtenáře VBnet.cz GRATULUJI. info

Offtopic

7 odpovědí
 
24.11.2007 18:57

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Datagrid (metody) a soudržnost dat s ostatními prvky formuláře

Ahoj, prosím o radu: mám datagrid a textové pole na jednom formuláři. 1. Při naplnění datagridu potřebuji aby v textovém poli byla hodnota z prvního sloupce datagridu. 2. Pri výběru jiného řádku datagridu potřebuji zobrazit v textovém poli vždy hodnotu z prvního sloupce nově vybraného řádku....

VB.NET, WinForms

6 odpovědí
 
23.11.2007 9:39

Viktor Langer

Poloha komponenty na formuláři

Dobrý den, mám tlačítko button v GroupBoxu. Vlastnost Location toho tlačítka platí pouze pro Groupbox. Když ale kódem přesunu tlačítko mimo GroupBox, tzn. Tlačítko bude jakoby vyčuhovat z GroupBoxu, ale za hranicí se ztratí. Já potřebuji dostat toto tlačítko mimo Groupbox tak, aby bylo viditelné...

VB.NET, Komponenty, WinForms, .NET

3 odpovědí
 
22.11.2007 21:27

Dominik Madea

Podivnosti s odesíláním příspěvků?

Zdravím adminy, pravděpodobně máte v aplikaci nějakou chybu, protože se po odesílání odpovědi zobrazí chybová hláška. Odpověď se ale do fór vloží.

Offtopic

4 odpovědí
 
22.11.2007 20:59

Tomáš Herceg

DirectX 3D

Dobrý den,prosím bylo by možné poradit jak a co udělat abych vytvořil 3D DirectX? Doufal jsem že něco najdu na netu ale beznadějně,jedná se mi vlastně jen udělat &quot;tunel&quot;.To znamená že kdyš budete koukat na monitor tak budete koukat jakoby do jakési roury,nebo tak něco.Nechci se v tom mo...

VB.NET

20 odpovědí
 
22.11.2007 17:49

Viktor Langer

Práce s formuláři

Snažím se přejít z VB6 na VB 2005 express a mám tu zkušenost, že složitější věci nejsou pro mne problémem (dokážu se připojit k datům, zobrazit je, modifikovat a pod.), ale nejsem schopen se pohybovat mezi formuláři. Je to asi tak: mám vytvořené menu, z něho se metodou Show dostanu na kterýkol...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí
 
22.11.2007 16:07

Jan Novák

Spustenie programu

Dobrý deň. Mám reťazec v textboxe, napr. D:\Documents\test.pdf. Ako môžem docieliť, aby som napríklad po kliknutí na button spustil v tomto prípade Acrobat Reader a otvoril sa súbor, ktorého cesta je v mojom textboxe? Ďakujem.

VB.NET

8 odpovědí
 
22.11.2007 9:52

Róbert Pavlík

<< < 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback