Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 > >>

Histogram světlosti (jasu)

zdravím, dával sem tuto otázku i na builder.cz ale nikdo mi neodpověděl a asi to nebude tak lehké, proto ji dávám i sem, pokud by někoho něco napadlo. Protože mám rád fotky, dělám si EasyEditor na ně a extrémně mně zaujala možnost histogramu. Bohužel nad tím už trávím celý den a nejde mi jej...

VB.NET, Algoritmy, Grafika

12 odpovědí
 
03.07.2007 20:03

Petr Kříž

Návrh

Rád bych, abyste přidali článek do Grafiky a hlavně do TrueVision 3D. Děkuji

Offtopic

2 odpovědí
 
02.07.2007 8:52

Tomáš Herceg

Ikonka do gridu

Ahojte, ako by som mohol pridat ikonku do gridu? Myslim tak aby v kazdom riadku (v prvom stlpci) bola vzdy ikonka? Podmienku kedy sa ma aka zobrazovat by som snad uz zvladol, ale toto mi nejako robi problem. Dakujem vam za kazdu pomoc. Inak vyborny web hlavne pre zaciatocnika ako som ja. Le...

VB.NET

3 odpovědí
 
02.07.2007 8:50

Tomáš Herceg

Double Click v DataGridView

Ahojte, mam znova mensi problemik s DataGridView, v ktorom mam zoznam incidentov + nejake tie zakladne informacie o nom. Teraz riesim to, ze ak 2x klikne na akykolvek riadok (resp. bunku) tak sa otvori nove okno s detailnym info o tomto incidente. Pouzivam na to to: Private Sub dgdInci...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí
 
30.06.2007 15:02

anonym

Přístup k souboru z Resources

Udělal jsem následující (do programu si přidal soubor) tímto způsobem: 1) My project - open 2) &quot;Resources&quot; a záložka &quot;Files&quot; 3) Přidány 3 soubory (textové) typu *.dat A jak si je mám zavolat v programu? Způsob pro čtení souboru mi nefunguje (a to jsem zkoušel i měnit ...

VB.NET, I/O operace, .NET

2 odpovědí
 
30.06.2007 14:01

anonym

Pridani nove slozky a noveho souboru pomoci kodu

Prosim Vas o radu.Jsem zacatecnik a skousim nejaky programek.Resim problem ukladani txt dat do souboru kteremu cestu nezadava uzivatel ale je dana kodem.Koukal jsem do diskusii,tam nekdo radil tomu Slovakovi nejaky kod ale tak jak jemu mne to taky nefunguje.Prosim Vas poradte my jak pomoci kodu s...

C#, VB.NET, I/O operace

1 odpovědí
 
30.06.2007 10:34

Tomáš Herceg

Prochazeni polzek v CHECKEDLISTBOX - zacatecnik

Asi to bude pro vas kravina, ale hraju si s tim uz hodinu a nic Mam CHECKEDLISTBOX ve kterem mam napr. takove plozky I./07 II./07 III./07 IV./07 07 = rok, I - IV - ctvrtleti v danem roce, takhle tam jsou data uz od roku 2000. A jelikoz uzivatel muze chtit vybrat napriklad je I. etapy ch...

VB.NET, Komponenty, WinForms

8 odpovědí
 
29.06.2007 14:25

Tomáš Herceg

Sekce Snippety a "Insert Snippet..." v IntelliSense (VBE2005)

Myslím, že by v sekci Snippety měla být zmínka o funkci &quot;Insert Snippet&quot;, jinak se může stát, že příspěvky budou &quot;nošením dříví do lesa&quot;. Třeba jsem význam sekce zcela nepochopil, ale ve srovnání s dokončováním příkazů pomocí technologie IntelliSense a vkládání snippetů z kont...

Visual Studio, Offtopic

2 odpovědí
 
26.06.2007 0:13

Vratislav Renner

VB2005 změna coonection string na mdb v kódu

Ahoj, přecházím na VB2005 z VB5 a chtěl bych požádat o radu jak změnit konektivitu na DB ve formátu mdb. V programu mám datasource připojený na určitou db - např. E:\source\test.mdb - z technických důvodů je potřeba mít db na disku d:\. Ve VB5 se podobný problém řešil změnou vlastnosti &quot;data...

VB.NET

2 odpovědí
 
25.06.2007 22:54

anonym

Ukladani obsahu premennej 2.

Ahoj Vsetkym,prosim Vas neviete my niekto poradit ako mam ulozit obsah 6 premennych typu string a integer do pamete pocitaca(najlepsie do nejakej zlozky).Kazda premenna obsahuje pole 14 poloziek.Potrebujem aby po ukonceni programu sa tieto premenne niekde ulozili a potom pri zapnuti opet nacitali...

VB.NET, Algoritmy, I/O operace

5 odpovědí
 
22.06.2007 20:17

Eduard Garan

Vývojové prostředí

Jsem velmi slabý v angličtině, možná je nás víc. Hodil by se proto kurz celkového seznámení s vývojovým prostředím - vysvětlení pojmů v češtině, tipy a triky... Samostatnou kapitolu by mohla tvořit publikace ClickOnce.

Offtopic

2 odpovědí
 
22.06.2007 14:00

Vratislav Renner

Autorská práva ke kódu z příkladů

Je tu zmínka o nakládání s články, to je mi jasné. Ale nevím, jak je to s kódy příkladů. Snad práva neporuším, když si na nich budu v rámci studia na svém počítači dělat vlastní úpravy. Jak to však je, když bych upravený příklad (nebo i originál) zkušebně vystavil na webový server? Smím? A smím p...

Offtopic

2 odpovědí
 
22.06.2007 9:35

Tomáš Herceg

ClickOnce instalace a spuštění

Mám Visual Basic .NET 2005 Express a úspěšně jsem instaloval aplikaci na server pomocí &quot;Publish&quot; v MyProject (metoda ClickOnce). Problém nastal po publikování nové verze aplikace. Publikování proběhlo bez závad, otevřel se web s instalací, ale ta nejde spustit protože: &quot;To install...

VB.NET

1 odpovědí
 
21.06.2007 15:15

Vratislav Renner

Vertikálny font

Dobrý deň. Potreboval by som vypisovať text v PictureBoxe vertikálne. Nastavil som: Dim myfont As New Font(&quot;Arial&quot;, 8, FontStyle.Regular, GraphicsUnit.Point, 1, True) Používam v: picCHART.CreateGraphics.DrawString(intActualValue, myfont, SolidBrush, Xpos, Ypos) Ale akosi mi to st...

VB.NET

2 odpovědí
 
20.06.2007 9:56

Róbert Pavlík

Seřazení položek v ListView

Dobrý den potřeboval bych seřadit položky v Listview. Zkoušel jsem použít Sort() ale to se mi nepovedlo. Děkuji

VB.NET, WinForms

4 odpovědí
 
19.06.2007 7:03

anonym

spustitelný EXE soubor

Ahoj, potřebuji vytvořit jednoduchý formulář, je tak jednoduchý, že mi na jeho vytvoření stačili první čtyři lekce seriálu &quot;začínáme&quot;. Teď potřebuji aby ten formulář šel spouštět i bez vývojového prostředí, ale nevím jak na to. Poradí mi někdo? děkuji Karel

VB.NET

9 odpovědí
 
18.06.2007 9:29

anonym

Pocket C# a VisualBasic

Pocket C# je aplikace pro PocketPC, která umožnuje psát aplikace pro WindowsCE v prostředí .NET . Myslíte že je je (bude) nějaký program, ve kterém bych mohl psát a kompilovat si kód ve visualbasicu na svém PDA ?

VB.NET

3 odpovědí
 
17.06.2007 22:22

Tomáš Herceg

Běh aplikace na serveru

Dobrý den, mám historické prográmky z Visual Basic 5, které všechny jdou bez problému spouštět z počítačů v síti, ať je aplikace na stanici nebo na serveru . Ale aplikace udělané ve VB .NET však spustit nejdou. Konkrétní případ: aplikace je na serveru s V2K, na něm spustit jde, při pokusu o...

VB.NET, Bezpečnost

9 odpovědí
 
14.06.2007 19:26

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

odeslání mailu z aplikace

Snažím se aby aplikace automaticky odeslala mail s přílohou. Literatura říká: použít sytem.web.mail za pomoci komponenty CDOSYS. Ale aplikace system.web.mail nezná a ani komponetu CDOSYS. Neví někdo co s tím? Pracuji s VB net 2003. Díky

VB.NET

2 odpovědí
 
14.06.2007 14:02

jan vokroj

MDI -> chyba přenosu mezi formuláři

zdravím, nevím proč nejede &quot;starý&quot; osvědčený způsob z VB5/6, ale nějak jsem se zamotal... Mám frmMain =&gt; isMdiContainer = True Mám frmText =&gt; je zde RichTextBox (RTB) V hlavní liště (MenuStrip) na frmMain mám možnost výběru barvy. Vyberu si barvu a rád bych ji dal do Rich...

VB.NET, WinForms

5 odpovědí
 
14.06.2007 12:46

Tomáš Herceg

<< < 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback