Nové téma
dobrý den všem, chtěl bych znát vaše názory co se placeného hostingu ASP.NET aplikací. Co se vám zdá, že by mohlo být dobré z hlediska chování poskytovatele k zákazníkovi, dostupnosti, rychlosti přístupu, helpu, správy aplikace (sql databáze),zálohování atd. Já osobně mám zkušenost pouze s...
ASP.NET WebForms
anonym
Dobrý den, ve své aplikaci potřebuji za běhu měnit hardwarovou akceleraci z maxima na minimum. Prozatím jsem to vyřešil tím, že spustím dialog Poradce při potížích a tam programově kliknu myší na ten slider a posunu ho. Existuje ve VB .net nějaké elegantnější řešení, případně ví někdo, kde jsou t...
VB.NET
Michal Sebroň
Odesílám z aplikace mail, v pořádku se odešle, ale není uložen v odeslaných, takže nemám kontrolu o odeslání. Je možné to nějak zařídit.
Ahoj, dělám si funkci které chci parametrem předat pole stringu. Nevěděl jsem jak se předává pole parametrem, tak jsem pole zaboxoval jako object. Už se mi ale něják nepodařilo vyřešit jak proměnou unboxnout, aby mi z toho zase vylezlo pole. Můžete mi prosím poradit? Vím že unbox se dělá takto: ...
VB.NET, Algoritmy, Optimalizace
Petr Zajíc
Chci se zeptat jak by jste řešili následující ? Dopředu informuji, že jsem prohledal fórum ale nedostal jsem odpověď. Vytvořil jsem aplikaci která bude "běhat" v naší doméně. Instalaci si vytvořím v Inno setup a protože nechci instalovat program pro každého uživatele zvlášť nebudu p...
Potreboval by som poradiť ako pomocou kódu VBnet stiahnem z poštového servera doručenú poštu. Vopred ďakujem.
.NET
Petr Mánek
Ahoj Potreboval by som sa informovat ci Visual Studio teda jeho Editor dokaze odstranit medzery za riadkami? Nepisem ziadnu App iba upravujem normalny text ktory ma za sebou dlhokanske medzery a potrebujem ich odstranit koli esteticnosti. Dakujem dodo
Offtopic
Jozef Duchon
Dobrý den, zkoušel jsem si naprogramovat webovou aplikaci v ASP.NET podle seriálu, bohužel jsem ji napsal a nešla, chyba někde ve web.config ...bohužel tento soubor nevykazoval žádné vady (podle Visual Webu) ..napsal jsem si ji celkem asi 3x a přesto jsem měl vždy někde chybu. Našel by se zde č...
Tomáš Herceg
Ahojte priatelia, poprosil by som o pomoc alebo nasmerovanie k tomuto problému. Mám materskú aplikáciu(tiež moja aplikácia), ktorá vyhladá moju dll, načíta assembly nájde triedu daného typu a vytvorí jej inštanciu. Toto funguje výborne. Problém nastáva vtedy, keď chcem urobiť v tejto dll zmen...
Václav Antošík
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak vymazat celý řádek/y z datagridview. Ten používám na přidávání záznamů na poptávkový list. Při volbě nového listu smažu všechny údaje, ale nevím jak odstanit řádky v datagrigview.
VB.NET, WinForms
Ahoj, potreboval bych poradit jak vyvolat udalostni proceduru obektu, ktery jsem vytvoril za behu programu napr. takto: Ted bych potreboval udalostni proceduru Tlacitko_Click..?? Diky
Ahoj Přeinstaloval jsem si systém ( MS Windows XP Home ) a nainstaloval Visual Studio 2008 Professional a MS IE 7. Vše jako obvykle. Když ale založím nějaký ASP.NET projekt ve VS, a dám View in Browser, tak se v prohlížeči zobrazí Error 404. Nevím co s tím dělat. Zkoušel jsem obojí reinstal...
Visual Studio
Ahoj, tak jsem se zase zasekl. Vyřešil jsem problém se součtem času http://www.vbnet.cz/forum-tema--1643-sc_237_t_225_n_237_datetime.aspx Ale teď se mi něják nedaří přijít na to, jak převést sekundy na normální časovou hodnotu. Projížděl jsem funkci dateAdd ale nic jsem nenašel.Nepodařilo ...
SQL, Databáze
Dobrý den, prosím o pomoc s vytvořením a editací tabulky v excelu. Dříve mi vše fungovalo ale od doby co mam nové VS 2008 a Excell 2007 (na pc mám jen excel, ne celé office). Co delám špatně, když jako příkald použiji kód, který je zde již jednou zmíněn. přidat referenci na excel do projektu...
Dobrý den, mám dotaz k tomuto článku. Zajímalo by mne, zda níže uvedený kód z článku je součástí třídy TWindow nebo ne. Nemůžu přijít na to, kam tento kód vlastně ve zdrojáku umístit. Jinak děkuji autorovi za tento článek. Díky za odpovědi. Marcel
Dobry den, nasel jsem jen tento web kde bych mohl najit odpoved. Potrebuji do velkeho poctu videii vlozit vodoznak. Hledal jsem po netu ruzne typy a rady a asi jako nejlepsi mi prijde LiveAlpha od firmy Convid. Plugin ktery dokaze pres Win. media encoder vlozit vodoznak a stejne tak to jde i do...
VB.NET, I/O operace, Grafika
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Při návrhu databáze pro skladovou aplikaci, použitelnou na vrakovišti, jsem narazil na poměrně nečekaný problém a nemůžu s ním hnout. Jde o to, že mám na skladě součástky, které obsahují další součástky a můžu prodat buď celek, nebo jednotlivé komponenty. Původní návrh byl postaven na hierarchi...
SQL
Ahoj chci se zeptat jestli se nejak da vyhledavat v datagridview,nasel sem todle a to funguje ale nevim jak mam ostatni radky odstranit. Tady je kod: Muzete mi teda poradit jak se daj odstranit radky ktery neobsahujou vyhledavany slovo? Dik
Zdravím, snažím se vytahat grafiku z UxTheme.dll. Dekalarace fcí UxTheme: Kreslení na Graphics Controlů není problém, schéma se na ně vykreslí. Když ale kreslím do graphics od Bitmap: Nic se nevykreslí.. Zkoušel jsem nechat kreslení na Control a do Bitmap vykreslit přes <Control...
VB.NET, Komponenty, WinForms, WinAPI, .NET
Zdravím, potřeboval bych zjistit uživatelské jméno, pod kterým se uživatel připojuje do databáze na SQL serveru. Jde mi o to, že klientský počítač s windows aplikací se přihlašuje k SQL serveru pomocí VPN a tak může být aktuální uživatel ve Windows jiný, než je zalogovaný k serveru pomocí VPN. S...
Databáze
Graňák Pavel
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít