Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 > >>

Porovnání EXE souborů

Zdravim, potřebuji zkontrolovat zda se exe soubor u klienta shoduje s exe souborem na serveru, pokud ne odeslat ho klientovi... díky

VB.NET

10 odpovědí
 
03.08.2010 23:00

Tomáš Herceg

Popularita programovacích jazyků

Máte-li zájem sledovat pravidelně aktualizovanou statistiku popularity programovacích jazyků, touto tématikou se zabývá společnost TIOBE SOFTWARE. Můžete se na vlastní oči přesvědčit, že Visual Basic je stále na špičce v hitparádě. http://www.tiobe.com/tpci.htm

C#, VB.NET, Offtopic

2 odpovědí
 
19.01.2008 11:26

Tomáš Herceg

Tlač DataGridView

Poradí mi niekto ako sa dá vytlačiť aktualna tabulka aj s dátami DataGridView ?

VB.NET, WinForms, Tisk

2 odpovědí
 
04.01.2008 19:33

Petr Chalupský

Úprava profilu

Chtěl jsem si upravit profil tak, aby mi chodily opovědi, pokud se účastním nějakého diskusního vlákna, leč nejde to. Při zobrazení údajů o profilu, je údaj o jméně a příjmení prázdný. Pokud tam něco vyplním a chci to uložit, dostane si mi hlášení - &quot;jméno nebo příjmení není ve správném form...

Offtopic

2 odpovědí
 
04.01.2008 19:24

Petr Chalupský

Winsock

Zdravim, existuje ve VB.net komponenta Winsock? když chci přidat do komponent knihovnu winsock, tak mne to nejde.. chci totiž s menšími úpravy pro vb.net použít tento tutoriál: http://www.bozena.net/serialy/winsock/ws2.htm díky

VB.NET, Komponenty

5 odpovědí
 
04.01.2008 17:39

anonym

SQL Dotaz II

Tak nevím, jestli tenhle problém už nezapadne, ale přesto se ho ještě pokusím rozvířit. Jelikož jsem vlastními silami nikam nepostoupil, rozhodl jsem se přistoupit k problému trochu jinak. Napsal jsem si cvičně kód bez použití DataBinding komponent na připojení k SQL Databázi 2005 Express a pokou...

VB.NET, ADO.NET, Databáze

19 odpovědí
 
02.01.2008 22:33

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

MaintainScrollPositionOnPostback

Příkaz MaintainScrollPositionOnPostback má nahrazovat scripty jako např. Mě by ovšem stačilo vytvořit tlačítko ZPĚT s příkazem, který má v sobě přímo prohlížeč. Jaký script mám použít, abych vrátil předchozí stranu včetně její odrolované pozice? Script to nedokáže.

ASP.NET WebForms

0 odpovědí
 
02.01.2008 13:22

anonym

Plovouci Panel

Dobry den jde nejakym zpusobem udelat plovouci panel? Jako ze pri behu aplikace s nim muzete pohybovat.

VB.NET, WinForms

3 odpovědí
 
02.01.2008 3:37

Bouchac Mazelllll

Remote debugging

Zdravim vsechny chytre hlavy, jde nejak rozchodit remote debuggovani pod .NETem ve Visual Studiu za nasledujicich podminek: a) verze Visual Studia: 2005 Proffesional, verze .NETu: 2.0 b) pocitace nejsou ve domene ani workgroupu c) jak debugger, tak aplikace bezi pod admin uctem, ktery nicmene...

VB.NET

8 odpovědí
 
01.01.2008 21:51

Ondřej Linhart

client - server - spojení

Zdravim, potřebuji od Vás, aby jste mi pomohli opravit mojí teorii o jednoduché odeslání mysql příkazu na server a tam ho provést na MYSQL databázi... 1.vytvoření ADO spojení na straně serveru 2.Vytvoření funkce, která ptovede daný sql dotaz na straně serveru: Public Sub test_funkce() DB_Conn...

VB.NET, ADO.NET, Databáze

1 odpovědí
 
01.01.2008 16:57

anonym

panely

Čau, jde ve VB.net vytvořit něco jako panel, na který vložím labely, textboxy apod. a dá se mu nastavit visible? jde mi totiž o tohle: mám menu: Přihlášení ... Autoři a po kliknutí třeba na Přihlášení bych nastavil panelu panel_login.visible = true po kliknutí na Autoři bych nastavil p...

VB.NET, Komponenty

2 odpovědí
 
01.01.2008 16:29

anonym

databáze

Zdravim, položím Vám možná hloupou otázku, ale přesto mne to zajímá, jelikož pomalu u každého projektu je to jiné. Otázka zní: Je lepší ukládat data (jako např. účty uživatelů+info,...) přímo na serveru a nebo v MYSQL databázi, dobou letí mysql, dokonce je i více praktická (pracoval jsem s ní ...

Offtopic, Architektura, Databáze

2 odpovědí
 
01.01.2008 11:34

anonym

Změna barvy progressbaru

Mám dotaz. Jsem začátečník a jak už z názvu vyplývá, zajímámě jak bych mohl změnit barvu v progressbaru ( jestli to nějak jde )?

Komponenty, WinForms, .NET

4 odpovědí
 
01.01.2008 10:52

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Link checker

Dobry den hledam nejaky priklad jak otestovat nejaky soubor na webu jestli je stale zivy nebo je smazany. Precetl jsem hodne o System.Net WebRequest ale nejak to nechapu. Dik moc

VB.NET

6 odpovědí
 
01.01.2008 3:49

Bouchac Mazelllll

Webbrowser

Dobry den snazim se vyprodukovat webrowser ve VB 2008.Komponenta je primo ve VB ale nevim jak zavolat vlastni download manager kdyz kliknete na nejakou vec co chcete stahnout a zakazat ten z ie. Nevite nekdo jak na to nebo nejaky priklad prosim.... Predem dekuji

VB.NET

3 odpovědí
 
31.12.2007 15:21

Bouchac Mazelllll

TreeView a Menu

Komponentu MENU nebo TreeView navazuji v MasterPage na tento XML: Při přepnutí na ContentPage &quot;jsem.aspx&quot; bych chtěl, aby odkaz v TreeView &quot;JSEM&quot; zůstal označený (selected). Příkaz: ani: NEFUNGUJÍ...;-(((((( (Object reference not set to an instance of an object.) AČKOL...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí
 
30.12.2007 17:51

anonym

WebBrowser a MouseClick

Dobrý večer. Môže mi niekto poradiť, ako dostať do WebBrowera event MouseClick? Ďakujem.

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
30.12.2007 17:50

Lubos Blader

WebBrowser - uloženie obsahu

Dobrý deň. Vo VB 2008 EE mám na formulári WebBrowser1. Ak tam pridám kód, ktorý mi dal pán Tomáš Hübelbauer Tak môžem skopírovať obsah ľubovoľnej stránky do WebBrowsera vrátane obrázkov, ktoré nie sú zarovnané. Ak tám pridám ďalší kód (znova od pána Hübelbauera), tak mi to zobrazí dialog na z...

VB.NET

10 odpovědí
 
30.12.2007 15:22

Lubos Blader

Jak stahnout soubor z http,ftp

Dobry chtel jsem se zeptat jeslli nekdo nevi jak udelat takovy jednoduchy stahovac souboru z webu nebo ftp. Prechazim z delphi na .net a v delphi je nadherna komponenta HTTPGet ale v vb.net si nevim rady. Predem dik

VB.NET, HTTP/HTML, I/O operace

2 odpovědí
 
29.12.2007 20:10

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

id3 tagy

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli ve VB .Net existuje nějaká možnost, jak zobrazit a upravovat id3 tagy u mp3 souborů. Předem děkuji za odpověď.

C#, Office

1 odpovědí
 
29.12.2007 15:30

Jan Novák

<< < 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback