Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 > >>

BackgroundWorker

Zdravím, snažím se udělat jednu aplikaci a potřebuju, aby se po stisknutí tlačítka spustila jiná trida ? rikam to spravne? Zkoušel jsem napsat BackgroundWorker1_DoWork() - nefungovalo to Všem děkuji za odpovědi

VB.NET, Threading

6 odpovědí
 
30.11.2009 21:57

Radek Naumec

Jak získat jméno uživatele procesu

Jak získat jméno uživatele, který spustil proces na lokálním počítači. Pokud použiji k získání jména uživatele WMI s následujícím kódem, kde znám Id procesu a kód je spuštěn s právy administrátora: Pak v je uživatel uveden jenom přihlášený uživatel a SYSTEM. Uživatelé, kteří spustili proces s ...

VB.NET

10 odpovědí
 
14.03.2008 16:04

anonym

Pokračování

Dobrý den, kdy prosím bude zase nějaké pokračování seriálu VB .NET od začátku?? Hodilo vy se něco kolem vláken a tak, případně XML. Děkuji.

VB.NET, Offtopic

1 odpovědí
 
11.03.2008 19:05

Viktor Langer

Otevření dokumentu ve stránce

Dobrý den, jde zobrazit dokument (konkrétně ve formátu .doc) na stránce? V současné chvíli mám odkazy (treeview) udělané tak, že uživatel si vybere co ho zajímá, klikne na odkaz a nabídne se mu stažení nebo otevření souboru. S tím mám ale problém, protože i přestože mám v adresáři s těmito dokume...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí
 
10.03.2008 7:54

anonym

radiobuttony

zdravím vás mám malý problém potřebuju aby každý radiobutton měl své číslo a aby toto číslo byla vlastně jakási promněnná se kterou bych pak porovnával čísla... děkuji za radu

WinForms, .NET

3 odpovědí
 
08.03.2008 10:48

Tomáš Herceg

stavění projektu

zdravím, napsal sem si program na malou hru podobnou ruletě... mám už ji oskoušenou,dělá vše co po ni chci...chtěl sem ji postavit jako samostatnej soubor,kterej bych mohl pustit i na jiném pc. použil sem v editoru &quot;build&quot; a vytvořil se mi exe soubor. ten spustím a hra mi funguje,ale p...

VB.NET

6 odpovědí
 
07.03.2008 18:04

Ondřej Linhart

Kopírovat soubor

Dobrý den Můžete my někdo poradit? V accessu potřebuji zkopírovat adresář. Použil jsem Syntaxi FileSystemObject.CopyFolder &quot;c:\Pokus\*\*&quot;, &quot;c:\pokus1\&quot;,ale bohužel my nefunguje. Moc děkuji Jirka

VB6/VBA

1 odpovědí
 
07.03.2008 15:46

Tomáš Herceg

Visual Basic.NET Chat

Přeji pěkný den Rád bych se zeptal zda někdo z vás nenarazil na ukázkový projekt chatu v jazyku VB.Net.Pokud ano zašlete prosím odkaz.Děkuji

VB.NET, .NET

1 odpovědí
 
07.03.2008 10:47

anonym

ReadLine TIME HH:MM

V konzolove aplikaci zadavam pomoci ReadLine cas1 a cas2. Chci jej zadat ve formatu HH:MM. Nasledne pak dva takto zadane casy od sebe odecist. Jak mam zadeklarovat promenne CAS1 a CAS2? Nyni pouzivam STRING, nacitam znaky pred dvojteckou a za dvojteckou, pak odecitam. Lze to nejak efektivneji pr...

C#, VB.NET, .NET

4 odpovědí
 
07.03.2008 6:15

anonym

reakce na rozlišení monitoru

Zdravím lidi. Mám jeden malý probél.V mém programu je jedno okno, které mění font v závislosti jestli je minimální či maximální velikost. Aby se využil celý prostor monitoru. Na mám 17 monitoru je je maximální font, ale při přenesení na jiný větší monitor s věětším orzlišení dochází k vytvoření ...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
06.03.2008 13:18

Vratislav Renner

Odmocnina

Dobrý den, řeším problém, kde nevím, jaký má zástupný znak odmocňování,např: násobení má *, dělení /, atd. A zajímá mě, jestli existuje i znak pro odmocňování. Předem děkuji. PS: Nikde jsem to nenašel.

VB.NET

3 odpovědí
 
05.03.2008 14:38

anonym

registr aplikace

Potreboval bych poradit , jestli se da nejak zapsat do registru moje aplikace aby se pustila po spusteni pocitace.

VB.NET

2 odpovědí
 
05.03.2008 12:48

anonym

Omezení při uživatelském vstupu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak vytvořím v TextBoxu určitá omezení, která se týkají regulárních výrazů. Např. pokud budu požadovat datum příslušného formátu, tak po kliknutí do TextBoxu se zobrazí připravená šablona, tedy např. ../../.. (pro formát dd/mm/yy). Nejedná se mi ale pouze o zobraz...

VB.NET

1 odpovědí
 
05.03.2008 9:27

Ondřej Linhart

Xml - Přeházení ChildNodes

Zdravím, rád bych poprosil o kód na rekurzivní přeházení Nodes v XmlElementu. Mám takovýto element: a chci z něj dostat toto: předem díky za pomoc, zkoušel jsem sestavit kód, ale skončilo to fiaskem, protože když jsem v cyklu mazal jednotlivé ChildNodes, změnil se jejich počet a cyklus byl ted...

VB.NET, ASP.NET WebForms, XML

1 odpovědí
 
02.03.2008 23:27

Tomáš Herceg

Mapy vo VB.NET

Caute ludia. Viem si predstavit jeden zaujimavy clanok. Táto vec na napadla ked som si pozrel toto: http://www.zoner.sk/photo-studio/zps9-gps-screen-01.htm Velmi rad by som vedel, ako sa riesia taketo veci. Uvediem priklad, na ktory by som to chcel vyuzit. V ramci svojho studia (som prirod...

Offtopic

2 odpovědí
 
02.03.2008 22:06

Vratislav Renner

Kopírování

Zdar Tome, potřebuji si na své fórum na http://heavymetal.uvadi.cz zkopírovat pár obrázků. Třeba označení, jestli je to zamčené nebo volné, jestli je tam někde nápověda... Protože já nejsem grafik a moc se nevyznám ve formátu gif (co se týče průhlednosti například). Tak se tě ptám jestli by ti to...

Offtopic

8 odpovědí
 
02.03.2008 19:10

Tomáš Herceg

Pořadové číslo dne

Existuje nějaká funkce, kterou lze zjistit průběžné pořadové číslo dne, ne v rámci roku, ale např. od určitého data, např. 1.1.1980? Díky za radu všem.

VB.NET, Algoritmy

3 odpovědí
 
02.03.2008 17:30

Tomáš Herceg

Generovani stromecku (Tree) abecedne serazeneho

Predstavte si, ze mam nesetridene vicedimenzionalni pole a potreboval bych ho dostat do tzv. stromecku Tree (Tree Node). uloha je takova: Z techto dat, ktera jsou ulozena v poli, vygenerovat stromecek, ktery bude abecedne serazen a bude mit dane podurovne. index pole - zeme - lokalita - naze...

VB.NET

1 odpovědí
 
02.03.2008 10:18

Tomáš Herceg

Uloženie obrázka z web stránky

Dobrý večer. Mohol by mi niekto poradiť, ako uložiť obrázok z web stránky, ak poznám jeho adresu (http://www...jpg)? Vopred ďakujem.

VB.NET

8 odpovědí
 
01.03.2008 22:24

Lubos Blader

WinRAR a VB.NET

poradil by prosím někdo jak se dá z VB.Net spustit externí aplikace i s předáním parametrů? Konkrétně mám na mysli zavolání aplikace rar a předání parametrů WinRAR.exe a -m5 -r c:\dokumenty\*.* e:\docs.rar

VB.NET

3 odpovědí
 
01.03.2008 15:34

Vratislav Renner

<< < 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback