Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 > >>

Jak číst z DataGridView?

Umím si udělat krasnou tabulku pomocí DataGridView. Ale ani za boha nejsem schopej z toho DataGridViewu něco přečíst. Msdn knihovnu i Object Browser jsem použil a nebyl jsem schopný to tam najít. Dále se mi nedaří vypnout to automatické sezařování sloupců, jestli to vůbec lze. Předem ...

VB.NET

3 odpovědí

04.04.2012 22:05

anonym

DownloadFile

Jakou mám použít syntaxy pro událost system.net.webclient.DownloadProgressChanged

VB.NET

9 odpovědí

17.07.2011 16:37

Karol

Service Pack pro VB 6.0

Na OS Vista Home Premium 64 bit jsem nistaloval VB 6.0, nyní potřebuji naistalovat alespoň SP4 nebo vyšší. Nemůžu se však dostat za iunstalci MDAC_typ.exe. Proběhne signalizace rozbalování, ale instalace se nespustí. Existuje řešení? Prosím o rdadu!

VB6/VBA

12 odpovědí

09.01.2009 15:13

anonym

Ukladanei do tabuliek

Caute, mozete mi niekto poradit nejaky link alebo navod ako nakonfigurovat databzu a nasledne formular na ukladanie dat do navzajom prepojenzch tabuliek? Priklad: Tabluky Objednavka a Objednavka_detail Vdaka cujan

Databáze

6 odpovědí

23.10.2008 14:39

Aleš Michálek

Browsery

Ahoj. Prosím, neznáte někdo funkci na identifikaci prohlížeče??? jestliže IE7 tak ..... jestli ne tak ... Dík y

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

23.10.2008 10:17

Ondřej Brožek

Nastaveni v datagridView

Zdravim vsechny, mam dotaz ohledne nastaveni na upravovanou vetu v datagridview. Jde o to ze pro editaci zaznamu z gridu pouzivam jiny formular. Pri jeho ulozeni se mi znovu nactou data datagridview z SQL tvz.(refresch). Muj dotaz smeruje k tomu jak nejlepe se nastavit po refresch na tu samou vet...

C#

5 odpovědí

22.10.2008 10:26

Michal Kezr

Načítání dat z dataTable

Ahoj, pokouším se vyřešit jak načítat data přímo z dataTable, ale něják nemůžu přijít na to jak:( O co jde: Do datatable načtu dle zadaných kriteríí záznamy z SQL serveru. S těmito záznamy potřebuju provést několik operací (sečíst některé hodnoty, udělat průměry atd.) a teprve výsledky načítat ...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

4 odpovědí

21.10.2008 15:36

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Textura v XNA

Dobrý den,potřeboval bych poradit ohledně načtení textury v XNA. Textura je na dobrém umístění a i přesto mi C# vyhodí hlášku ERROR LOADING (ceska k souboru) FILE NOT FOUND.Jinak mam visual studio 2005 , XNA 2 a directX 9c .Tady je úsek zdrojového kódu: Jinak mám vytvořenou složku Images a v n...

XNA

2 odpovědí

21.10.2008 12:45

anonym

RichTextBox aktivácia

chcel by som sa spýtať ako mám odchytiť udalosť stlačenia Enter v RTB a ešte ako mám aktivovať rtb myslím že mi v programe prebehne nejaká funkcia a na konci bude kód ktorí mi aktivuje rtb teda do neho hodí kurzor a môžem okamžite písať...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

20.10.2008 22:12

Václav Antošík

Automatické verzování programu

Dobry den, mam jeden projekt a potreboval bych zapnout automaticke verzovani. To jsem sice udelal v nastaveni projektu, ale mam problem s jeho vypisem do programu... Nevim totiz pres jakou Assembly bych se k tomu cislu mohl dostat. Nemate s tim nekdo prakticke zkusenosti?

VB.NET, Visual Studio, .NET

4 odpovědí

20.10.2008 10:39

Aleš Michálek

Lokalizace (Vice jazyku)

Dobry den mam takovy problem snazim se udelat vice jazycnou aplikace pomoci Localizable. Vsechno chapu az na jednu malickost a to je ze kdyz zadam ze chci aplikaci do en tak to naprosto ignoruje a jede si stale v cestine z nejakeho duvodu. Nechapu to proc to dela i pres to ze mu davam jasne ...

VB.NET

1 odpovědí

19.10.2008 23:07

Ondřej Linhart

Vypínač

Ahoj. Prosím neznáte někdo funkci, která při stusknutí tlačítka vypne počítač??? Díky moc ...

VB.NET

7 odpovědí

19.10.2008 21:34

Honza Dufek

Počítač jako nabíječka?

Chtěl bych se předem omluvit, všem odbornikum v případě že můj dotaz je úplně mimo mísu. Potřeboval bych nabíjet článek baterie typu li-pol. Jelikož nejsem počítačový odborník, chtěl bych se zeptat, zda je na počítači nějaký port který by uměl dávat přesně napětí 4,3V a proud maximálně 50mAh. ...

VB.NET, Offtopic, Hardware

3 odpovědí

19.10.2008 13:47

Ondřej Linhart

problém s čtením dat pomoci For Each z XML

Mám XML soubor ktery vypadá takhle: a chci aby mi uložil každou položku na jeden řádek do textového souboru. Zkusil jsem todle: a výsledek prvního MsgBoxu je : Nazev Filmu 1,Poznamka k NazevFilmu 1,DVD ID k Nazev Filmu1. Ale u druhého MsgBoxu je vysledek : Nazev Filmu 2,Poznamka k NazevFilmu ...

VB.NET

2 odpovědí

19.10.2008 12:01

Kuba Boehm

reg. výrazy v řetězci

Dobrý den. Pracuji na editoru PHP, pro který potřebuji zvýrazňování syntaxe. Tak, v čem je problém: Používám funkce: Ovšem problém je v tomto: V PHP jsou proměnné ve stylu $promenna , ovšem tento editor zvýrazní logicky pouze $, a už ne promenna. Takže mě napadlo použít regulární výraz, tak...

VB.NET, WinForms, Regulární výrazy

5 odpovědí

18.10.2008 20:19

Petr Mánek

jak zjistit min-max datum

Zdravím, nemohu přijít, jak zjistit nejmenší datum. Mám několik datumových položek a z nich bych potřebovat zjistit nejmenší(nejstarší) datum. Myslel jsem že existuje nějaká funkce jako min(date1,date2,date3), ale nikde jsem nic nenašel. Děkuji J. Stránský

VB.NET

4 odpovědí

18.10.2008 17:28

Petr Zajíc

Index v Labelu?

Chtěl jsem se zeptat, zda lze v Labelu psat s indexama. Zatim to řeším tak, že dám dva Labely pod sebe a u toho dolniho zmenším písmo. Ovšem tento způsob se mi zdá poněkud nešťastný.

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

17.10.2008 12:19

Tomáš Herceg

Čtení dat ze XML souboru

Ahoj. Potřeboval bych do tagů &lt;head&gt;&lt;/head&gt; načíst data ze XML souboru. To načtění dat je v pořádku. V proceduře Page_Load mám functi, která soubor přečte, a uloží do proměné HeadData001. Nevím ale, jak je dát právě do tagů &lt;head&gt;. Byl bych vám opravdu vděčný za radu. Dík...

ASP.NET WebForms, Komponenty

3 odpovědí

15.10.2008 13:23

Tomáš Herceg

App_Theme

Ahoj. Chtěl jsem do své MasterPage zařadit Theme a intelisens nehlásí žádnou nápovědu, a nakonec to hodí chybu &lt;%@ Master Theme=&quot;Moje&quot; ... &gt;

Offtopic

1 odpovědí

14.10.2008 13:14

Tomáš Herceg

Progressbar

Prosím vás jak mám propojiti progressbar s příkazem my.computer.network.downloadfile?????

VB.NET, Komponenty, I/O operace

1 odpovědí

13.10.2008 21:57

Ondřej Linhart

<< < 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se