Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 > >>

Seznam souboru

Nemá VB net nějakou funkci(mozna se to nenazývá funkce, nejsem programator), která by mi vratila buď do pole, nebo do kolekce seznam vsech souboru ze zadane slozky + ze vsech podslozek dane slozky a zaroven napsala soubory s celou cestou? Predem dekuji Zdenek

VB.NET, Algoritmy

8 odpovědí
 
04.02.2009 12:50

anonym

Jak zjistit jestli je objekt vytvořen?

Přeji dobrý den všem, prosím poradil by mi někdo zkušenější jak se dá ve VB.Net obecně zjistit zda je určitý objekt již vytvořen? (mám na mysli že již existuje jeho instance) Zní to asi hloupě ale nemůžu na to pořád přijít. Potřeboval bych vytvořit podmínku ve smyslu : if &quot;existuje objekt ...

VB.NET, WinForms

8 odpovědí
 
28.08.2008 18:29

anonym

paging u gridview

Chtěl jsem se zeptat,zda je možné nějak udělat paging na data,ale né na řádky,ale prostě na sloupce v gridview. Mam pár dat v řádkách,ale velké množství sloupců,tak jak vymyslet,abych zobrazil třeba 1-5,po kliknutí na tlačítko 6-10,atd a zpět. Díky za námět

ASP.NET WebForms

7 odpovědí
 
27.08.2008 9:24

Tomáš Herceg

Otvření formu klávesou

Dobrý den ,potřeboval bych poradi s vyvoláním události po stisku klávesy. Př.: Po stisku F1 se otevře form Help.vb. Formulář nemá žádné menu. Toto nepracuje, ví někdo proč ?

VB.NET, WinForms

2 odpovědí
 
26.08.2008 20:45

anonym

Překreslení obrazovky, zmizí obrázky

Měl bych prosím dotaz. Snažím se vykreslit nějaké obrázky na form1. Všechny se mi načtou a vše funguje v pořádku až do okamžiku, kdy okno minimalizuji, nebo ho překryju jiným. To se mi aplikace buď sekne (když zrovna vykreslovala obrázky), nebo mi obrázky prostě smaže a vykreslí se jen původní f...

WinForms

5 odpovědí
 
26.08.2008 17:56

anonym

Vtvoření souboru

Chtěl jsem se zeptat, jak vytvořit soubor. Zatím to resim tak, ze mam prazdny soubor a ten umim kopirovat. Ovšem určitě to neni čisté. Děkuji za odpoved

VB.NET

5 odpovědí
 
26.08.2008 16:12

Ondřej Linhart

Dynamické vytváření PictureBoxu

Ahoj. Potřeboval bych, aby aplikace vytvořila dynamicky prvek PictureBox, a přiřadila mu vlastnosti a událost Neví někdo jak na to?

WinForms

1 odpovědí
 
26.08.2008 15:23

Ondřej Linhart

Posouvání okna

Ahoj. Mám Window a v něm sem si odstranil ControlBox ( ten panel kde je ikona, název aplikace, tlačítko minimalizovat, ... ) A dal jsem si tam obyč Panel001 a chci aby fungoval jako ten ControlBox. Že když za něj uživatel vezme, tak může posouvat oknem. Ale nevím jak na to Poraďte prosím ... ...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
26.08.2008 15:17

Ondřej Linhart

Předání proměnné druhému formulář

Zdravím. Mám kód ve form1 pro button1_click: kterým při button1_click přiřadím do prom. a = &quot;neco&quot; a otevřu form2, a kód Ale nevím jak tu prom. a poslat tomu druhému formu. Poradíte?

VB.NET, WinForms

5 odpovědí
 
26.08.2008 7:50

Tomáš Herceg

obrázkové tlačítko

Servus všem asp programátorům. Není v nástrojích Visual Web Developeru nějaký obrázkový button? Chtěl bych totiž mít obrázek tlačítko,nebo aspoň jako obrázek odkaz,ale s metodou: Nebo něco podobnýho,hlavn aby to makalo. Dík

ASP.NET WebForms, Visual Studio

1 odpovědí
 
25.08.2008 17:24

anonym

Přesun položky do jiné tabulky ( INSERT-> DELETE )

Ahoj, mám 2 tabulky se stejnou strukturou a potřebuji dotazem přesunout položku z jedné tabulky do druhé (tzn. do druhé se vloží a z první vymaže). Řeším to tak že insertem záznam do druhé tabulky vložím a hned ho deletem z první vymažu. Napadlo mě ale, jestli není nějáký SQL příkaz přímo na přes...

Databáze

2 odpovědí
 
25.08.2008 15:28

Honza Dědek

Otevírání Formů (nové instance) a jejich uspořádání

Dobrý den, chtěl bych pozeptat na toto: mám např. Form2 a ten opakovaně otevírám v MDIformu jako childForm. Jde mi o to jakým způsobem ta nová okna budou umístěna na obrazovce. Standartně jsou nová (child) okna otevírána do kaskády, ale není mi zcela přesně jasné jak je toto vnitřně ošet...

VB.NET, WinForms

6 odpovědí
 
25.08.2008 15:15

Ondřej Linhart

hraní si se sloupic v gridview nebo datatable

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda je možné s načtenými daty z databáze manipulovat tím způsobem,že při kliknutí na tlačítko skryju,popřípadě odkryju sloupce. Je nutné nějak potom datovou položku překreslovat (gridview nebo datatable)? Zatím mne nic jednodužšího nenapadlo. Díky za info

ASP.NET WebForms

9 odpovědí
 
25.08.2008 13:32

anonym

Instalace a aktualizace NET. WinForm aplikací

Potřeboval bych se dostat hlouběji do problematiky instalace a aktualizace .NET aplikací. Prozatím vytvořím aplikaci ve VS a pomocí Project\Publish vytvořím distribuci. Tímto způsobem ale nejsem schopen nastavit: 1) cílové umístění aplikace, 2) individuální nastavení .config a dalších parametr...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
25.08.2008 11:30

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

CPU info

Ahoj. Potřebuju, ve VB.NET zjistit informace o teplotě CPU, napájení jádra a podobně. ... Jde to nějak zjisit??? prosím poraďte kód nebo aspoň nějakou třídu Díky

VB.NET

2 odpovědí
 
24.08.2008 22:53

anonym

Chyba po přehrávání mnoha zvuků po sobě

ahoj lidi, mám jednoduchou hru, kde přehrávám mnoho zvuků a taky namluvené hlášky. Všechny hlášky přehrávám v jednom objektu typu audio, tak že hlášku vždycky před přehrátím načtu: zvuk = audio.fromfile(&quot;hlaska.wav&quot;) zvuk.play Po nějaké době se ukáže chyba, které nerozumím. A...

VB.NET

3 odpovědí
 
24.08.2008 22:44

David Kitner

Nejvíce položek (count)

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda nějak lze zjistit z jedné tabulky - kolik má uživatel tabulek. Mám tedy vytvořenou tabulku, kam se zapisuje id uživatele a id položky, kterou uživatel má. Tabulka UserItem: ID UserId ItemId Já bych se chtěl zeptat, zda lze nějak zjistit, který uživatel ...

SQL

2 odpovědí
 
24.08.2008 19:42

anonym

správný dotaz na hledání

Chtěl byc se zeptat na jeden problém.Mám v databázi číselné hodnoty. Když filtruju,tak nevím co a kde je špatně.Jedná se o toto: Dám hledat řetězec,který začíná číslem 11. V databázi je spousta záznamů,například 11003, 11350,... To je dobře,ale k těmto záznamům se přidá i záznam: 00011020, 0001...

SQL

3 odpovědí
 
24.08.2008 19:31

Tomáš Herceg

xna kniha

neviete niekto či sa pripravuje kniha o xna alebo preklad zahraničnej knihy?...

XNA, Offtopic

1 odpovědí
 
23.08.2008 9:33

Tomáš Herceg

Položka v Datalist

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda lze nějak adresovat položky v datalistu. U GridView jsem to řešil následovně: Jenže nevím, jak mám něco najít v datalistu. Lze to nějak udělat, podobně jako u GridView?

ASP.NET WebForms, Databáze

2 odpovědí
 
22.08.2008 13:48

Jirka Pénzeš

<< < 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback