Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 > >>

Listview

Ahoj! Může mi prosím někdo poradit ohledně filtrování dat v ListView. Mám tabulku s více sloupci,kde první obsahuje(jmeno_nástroje),podle kterého následně třídím celou tabulku tak,aby v ní zůstali pouze ta data,která obsahují(jmeno_nastroje) Protože způsob,kterým to provádím,viz. kod níže se ...

VB.NET

14 odpovědí
 
29.04.2016 15:26

Martin Polik

Nežádoucí recyklace ASP.NET aplikace při změně vnitřní adresářové stuktury

Dobrý den, mám otázku ohledně nežádoucí recyklace ASP.NET aplikace, ke které dochází při změně adresářové struktury. Moje aplikace vypadá po vypublikování zjednodušeně asi takto: - MyApplication (kořenový adresář aplikace) - bin (obsahuje .dll po vypublikování) - styles (obsahuje ....

VB.NET, ASP.NET WebForms

7 odpovědí
 
21.04.2016 23:28

Marian Benčat

DataGridView (VB Net) Klonování zápisu MySQL s novým indexem

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak napsat naklonování označeného (DataGridView) zápisu a uložení nového řádku do SQL s novým doplněním a automatickým indexem. Nejlépe přes tlačítko. Nějak mi to nejde. :-( Díky za pomoc.

VB.NET, Databáze

5 odpovědí
 
15.04.2016 21:45

Michal Štěpánek

Ctení a zapisování do souboru na disku C:\

Zdravím, jsem začátečník ve VB NET. Napsal jsem si tento kód: Dim FileName As String=&quot;C:\mainip.txt&quot; Dim objReader As New Systém.IO.StreamReader(FileName) TextBox1.Text=objReader.ReadToEnd objReader.Close() vyhodí to chybu:Text is not a member of String potom je kód pro čtení : ...

VB.NET

14 odpovědí
 
11.04.2016 10:55

Jaroslav Trojan

Nelze přistoupit k souboru c:\temp\mainip.txt Visual Basic 2015

Spustil jsem exe program a ten hlásí výjimku: nemůže přistoupit k souboru c:\temp\mainip.txt , protože soubor je využíván jiným procesem. O jiném procesu nic nevím, soubor se na disku c:\ otevřel ve složce Temp, zápis do něj se neprovedl. Co s tím dále? Poraďte prosím. JT. Už je vy...

VB.NET

0 odpovědí
 
06.04.2016 9:58

Jaroslav Trojan

Visual Basic - vypsání sudých čísel

Dobrý den, potřebuji poradit, potřebuji sestavit program pro VB Windows Application, který vypíše dvacet následujících sudých čísel od zadaného čísla. Potřebuji vědět co mám napsat aby program fungoval. Předem děkuji!

VB.NET

4 odpovědí
 
05.04.2016 22:20

anonym

Visual studio express pre Windows XP

Dobrý deň. Mohli by ste mi, prosím, poradiť, že kde a aké VS Express C# by som mohol stiahnuť pre Windows XP? Ďakujem.

C#

2 odpovědí
 
27.03.2016 15:42

Lubos Blader

ASP.NET MVC - Co vše může obsahovat ViewModel

Ahoj, měl bych dotaz ohledně toho, co vše je vhodné řešit ve ViewModelu. Například je vhodné řešit ve ViewModelu načítání a ukládání z databáze, jako v ukázce níže?

C#, ASP.NET MVC

12 odpovědí
 
25.03.2016 12:54

Marian Benčat

VB.NET Prohlížeč s Geckofx - bezpečnostní certifikát

Dobrý den. Mohl by mi někdo poradit jak u vlastního webového prohlížeče s jádrem Gecko obejít ověřování bezpečnostního certifikátu nebo jak nainstalovat certifikát vlastní (*.cer)? Bez něj se v práci nedostanu na žádné stránky využívající SSL šifrování. Jsem začínající programátor. Děkuji za př...

VB.NET

1 odpovědí
 
22.03.2016 19:51

anonym

filtrování dat v novém vlákně

Dobrý den.Na úvod bych měl upozornit, že ohledně programování teprve začínám chodit, ale ještě mám plenky. Potřeboval bych filtrovat jeden listview a výsledky přidávat do druhého. Problém nastal, když jsem si &quot;umanul&quot;, že se takto dít nebude až po kliknutí na tlačítko, ale automaticky j...

VB.NET

5 odpovědí
 
18.03.2016 15:58

anonym

VB 2010 Error 11 Could not copy "obj\x86\Debug\..." to "bin\Debug\..."

Dobrý den, obracím se na Vás se žádostí o pomoc. Už dva dny bojuji s chybou, která mi neumožňuje ladit program ve VB 2010 Express (WIN 7 64). Vždy při startu ladění mi VB nahlásí tyto chyby při sestavování: Error&#9;11&#9;Could not copy &quot;obj\x86\Debug\InspireDXF.exe&quot; to &quot;bin\De...

VB.NET

2 odpovědí
 
18.03.2016 12:27

Vratislav Štěpánek

Tutorial na C#

Na VB.NET tu mate vyborny tutorial http://www.dotnetportal.cz/clanek/2/Uvod-vyvojove-prostredi-a-zakladni-pojmy Nevite nekdo o podobne dobrem tutorial cesky na C#? Na nejake jsem se dival, ale velice tezko se to hodnoti kdyz tomu nerozumite.

C#, .NET

2 odpovědí
 
18.03.2016 8:33

Michal Štěpánek

Instalace WebSetupProject ve Windows 10

Dobrý den, vytvořil jsem se webovou aplikaci společně s instalačkou (WebSetupProject). Všechno fungovalo správně do té doby, než jsem si nainstaloval Windows 10. Při spuštění instalace mi to hlásí &quot;Tato instalace vyžaduje IIS 5.1 nebo novější a systém XP nebo novější. Tuto instalaci nelze...

VB.NET

1 odpovědí
 
15.03.2016 0:51

Marian Benčat

rozdílné chování Panel.visible v TabControl

Dobrý den, mám jeden poznatek z visual studia 2015 - VB.netu a chtěl bych si to upřesnit od vás chytrých hlav. Ve VS2012 VB.NET jsem měl program, ten měl ve formuláři TabControl s x záložkami, a podle toho jak se na první něco zaškrtlo či vyplnilo se na dalších zviditelňovali panely s prvky (...

VB.NET

0 odpovědí
 
10.03.2016 14:50

anonym

Asp.Net MVC 4.6.1 a KnockoutJS

Ahoj, začínám s KnockoutJS a hned ze začátku mě mate jedna věc. Měl bych pro GET a POST používat MVC 5 Controller nebo Web API 2 Controller?

C#, ASP.NET MVC

3 odpovědí
 
10.03.2016 0:51

Tomáš Holan

Jak vlastně funguje primitivní datový typ ?

Dobrý den, má otázka bude velice prostá a snad zkušené programátory neurazí. Jak to, že to mohu takhle napsat? Pokud si vytvořím třídu nebo strukturu, tak mi stejně nezbývá nic jiného, než založit její instanci (pokud není statická) a pak až s ní mohu pracovat. Struktury, pokud se nepl...

C#

9 odpovědí
 
10.03.2016 0:39

Tomáš Holan

HTTP POST s parametrem

Dobrý den, řeším odesílání přes HTTP metodou POST. Server vyžaduje, aby v parametru request byl vložen obsah XML souboru s požadavkem. Zkoušel jsem to řešit takto: Server ale vrací info, že nebyl předán parametr request. Neporadil by někdo, jak správně přidat parametr a naplnit ho obsahe...

VB.NET, HTTP/HTML

8 odpovědí
 
01.03.2016 13:44

anonym

VS Express for web + PTVS

Dobrý den, rád bych dostal do &quot;VS Express for web 2015&quot; rozšíření &quot;Python tools for VS&quot;. Zdá se, že by PTVS mělo být kromě community edice dostupné i pro express edici VS: https://github.com/Microsoft/PTVS/wiki/PTVS-Installation. Jak Python (3.5), tak PTVS (2015) mám ...

Visual Studio

8 odpovědí
 
28.02.2016 13:14

anonym

EF CodeFirst Configurace Generické property

Zdravím, mám takový problém a už moc nevím, pročpak to tak je.. :-) Mám Nějaký kde mám konfiguraci pro T: Kdo neví, tak IUser&lt;int&gt; je interface z Identity frameworku: Odtamtud je to Id.... Nyní ale, když si implementuju toto rozhraní jako: a zároveň si pod...

Entity Framework

3 odpovědí
 
26.02.2016 19:30

Marian Benčat

Ako uložiť .txt dokument do databázy v ASP.NET MVC

Viete mi poradiť ako načítam textový súbor do databázy v ASP.NET MVC tak aby som s ním ďalej vedel pracovať (otvoriť si ho a vidieť text v súbore atď.) ďakujem

ASP.NET MVC

1 odpovědí
 
25.02.2016 18:26

Michal Štěpánek

<< < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback