Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>

Otvorené priečinky(Folders)

Zdravím. Chcel by som vytvoriť aplikáciu, ktorá v ListView bude zobrazovať aktuálne otvorené priečinky (Folders). Nakopne ma niekto, prosím?

C#

1 odpovědí
 
27.02.2017 22:22

Lubos Blader

Exe vs Dll a antiviry

Ahoj, mám takový, možná divný dotaz. Kdy je vhodnější zkompilovat kod do exe a kdy do dll? Máme aplikaci, která volá různá rozšíření, např. odešle dokument do datové schránky, provede nějaký export atd. Všechna tato rozšíření jsou samostatné jednoduché exe aplikace. Všechny exe jsou digitálně...

C#, VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
26.02.2017 10:10

Michal Štěpánek

Automapper PageList

Dobry den, Delam aplikaci v MVC. Chtel bych se zeptat jeslti pouziva nekdo automapper a pagelist. Jedna se mi to ze PageList umi pracovat asi jedine s IEnumerable a IQueryable. Nejde mi pouzit: Ma stim nekdo nejakej zkusenosti ? Diky

C#, ASP.NET MVC

0 odpovědí
 
21.02.2017 7:27

anonym

Ikony pro složky neb adresáře (Icons for Directories)

Zdravím velevážené fórum, osměluji se zeptat na .Net způsob získání ikon pro soubory a složky. Pro soubory : Potom ukládat do image listu s klíčem podle file extension pro opakované volání. A když se jedná o cestu k adresáři? Jak získat ikonu? Našel jsem nějaká řešení, ale jak se dopíd...

VB.NET

0 odpovědí
 
17.02.2017 11:45

anonym

Připojení do SQL databáze z více PC

Dobrý den, měl bych dotaz týkající se propojení mojí VB.NET aplikace a sql databáze. Moje myšlenka je taková, že několik uživatelů v rámci stejné sítě, bude mít nainstalovanou mojí aplikaci a bude pracovat s daty v sql databázi. Tu databázi bych chtěl mít u sebe na PC. A můj dotaz tedy zní: ...

VB.NET, SQL, Databáze

1 odpovědí
 
16.02.2017 14:26

Michal Štěpánek

UDP pro windows IOT vb.NET

Prosím o pomoc Nainstaloval jsme si na Raspberry PI Windows IOT, všechny vytvořené aplikace mi zatím fungují jen sem se dostal do problemu s komunikaci pres UDP. Kod který pouzivam bohuzel nefunguje visual stio mi ho neprelozi... Nemate nekdo prosim nejaky napad jak toto resit? Popripade me j...

C#, VB.NET

6 odpovědí
 
15.02.2017 14:49

anonym

UDP zakousnutí při komunikaci VB.NET

Mám prosbu nedávno jsme zde řešil problám s UDP na WINDOWS IOT, nic méně rady mně moc pomohly ale zasekl jsme se zase asi na uplné blbosti. Dal jsme dokupy terstovací kód viz níže. problém je vtom že jakmile dojde k provedení &quot;i = server.Receive(bytes)&quot; aplikace se kousne. Můžiu popro...

VB.NET

0 odpovědí
 
14.02.2017 9:59

Vojtěch Dobýval

Dialogové okno

Ahoj všichni, lze nějak udělat, aby dialogové okno nezmizelo po zmáčknutí klávesy Enter?

VB.NET

2 odpovědí
 
10.02.2017 7:04

anonym

Jak zachytit HTTP GET ve WebFormech?

Dobrý den, Vytvořil jsem ve VS2015 ve WebForms projekt, přidal WebForm1.aspx, nakonfiguroval IIS, spustil ve VS, vše OK. Při zavolání WebForm1.aspx z jiného prohlížeče se vygeneruje událost Page_Load. Mám ale zařízení které odesílá HTTP GET. GET ale událost Page_Load nevyvolá. Ve VS vidím v Ev...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí
 
03.02.2017 21:12

Miroslav Hostaša

Entity Framework Fluent API - Vazební tabulka

Ahoj, učím se pracovat s fluent API a narazil jsem na problém s vazebními tabulkami. Řekněme, že mám model Employee a model Company. Nyní bych rád vytvořil vazební tbaulku např: EmployeeInCompany, kde jeda Company může mít M Employee. Jak toto napsat navigačními propertami a nastavit za pomoci...

C#, Entity Framework

4 odpovědí
 
02.02.2017 9:30

Tomáš Holan

Control pro stromovou strukturu

Jaký control používáte pro zobrazení stromové struktury ? U TreeView bych potřeboval možnost přidat sloupce s kolekcí subitems. U ListView mi chybí fukčnost nodes, groups jsou pouze v jedné úrovni, stejné je to s DataGridView, kde opět chybí fukčnost nodes. Existuje něco hotového (zdarma)...

VB.NET, WinForms

7 odpovědí
 
01.02.2017 18:49

Jan Holan

Nastavení jazyka v databázi

Zdravím, tvořím databázi ve Visual Studiu pro moji ASP .NET aplikaci a potřeboval bych poradit jak a kde nastavit, aby se do databáze ukládaly české znaky (diakritika)? Databázi tvořím tak, že si nejprve vytvořím Database Project, který po zbuildování připojím k ASP .NET aplikaci. Do databáze s...

Databáze

5 odpovědí
 
29.01.2017 17:20

Pavel

Prednaska o vyvoji PHP appky na .NET Core

Docela neobvykle tema, treba to nekoho tady bude zajimat: https://www.geekcore.cz/events/6019 Pamatuju si jeste Phalanger, ted se to ocividne predelalo tak, aby vsechno bylo postavene na platforme Roslyn.

C#, ASP.NET MVC, .NET, Kompilátor

0 odpovědí
 
28.01.2017 19:10

anonym

Automapper - Missing type map configuration or unsupported mapping

Ahojte, prvy krat pouzivam Autmapper v nadeji, ze mi ulahci pracu, ale narazil som na zvlastnu chybu, ktorej sice rozumiem, ale neviem co s nou. Mam class a a pri pokuse namapovat jednu do druhej dostanem error: Missing type map configuration or unsupported mapping. Mapping typ...

C#, ASP.NET MVC

4 odpovědí
 
22.01.2017 13:10

anonym

Nový ASP.NET webhosting

Dobrý den, rádi bychom vám představili nový webhosting www.winhosting.cz zaměřený na ASP.NET. Naše přednosti jsou: - podpora ASP.NET 3.5/4.6/Core + PHP - certifikáty Let&#39;s Encrypt - publikování pomocí WebDeploy - přehledná a pohodlná administrace - snadná instalace oblíbených redak...

ASP.NET/IIS

2 odpovědí
 
12.01.2017 22:58

winHosting.cz

TextBox KeyDown - zadanie iba niektorych znakov VB.NET

Dobry den do databazy vpisujem a prepisujem niejake kody ktore su v hex sustave a robim to cez textbox riadok kde by som potrboval aby som mohol zadat iba znaky 0-9, a-f, A-F, backspace, enter, ctrl+c a ctrl+v. Moj problem je v tom ze ak nezadam tie riadky kodu kde je pouzite ctrl+c a ctrl+v vse...

VB.NET

3 odpovědí
 
10.01.2017 15:28

anonym

ovládání funkcí počítače

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat 1) jestli někdo náhodou nevíte, jak můžu vepisovat text pomocí mého programu do nějákého textového pole(googlu, vyhledávání v počítači atd...) 2) jak můžu zapnout pomocí mého programu funkce počítače(wifi,bluetooth atd.) Děkuji předem za jakoukoliv odpověď J.H.

VB.NET, WinForms

0 odpovědí
 
07.01.2017 15:15

anonym

reportovací nástroj pro WinFormy

Máte tip na reportovací nástroj pro winformy? DB používám sqllie, ale ideální by bylo, kdyby se dokázal napojit na DTO. Dále požaduji abych ho mohl bezplatně šířit z mojí aplikací. Děkuji Laďa

WinForms

2 odpovědí
 
04.01.2017 16:32

anonym

Ukládání dat v aplikaci

Zdravím, tvořím ve VB.NET takovou aplikaci. V podstatě se jedná o datalogger, kde vždy příjmu cca 30 integerů, připojím k tomu datum a pořadové číslo a přes ListView.SubItems.add() přidám do tabulky - je to tedy cca 30 sloupců dat. Jde mi o to, jak tyto data v rámci aplikace ukládat? Hlavně k...

VB.NET

1 odpovědí
 
25.12.2016 2:45

macop

ověření ičo dle ares

Dobrý den, neporadil by někdo s ověřením IČO a získání adresy z aresu ve VB.Net(VS2010)?

VB.NET

4 odpovědí
 
21.12.2016 17:10

anonym

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback