Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>

Dialogové okno

Ahoj všichni, lze nějak udělat, aby dialogové okno nezmizelo po zmáčknutí klávesy Enter?

VB.NET

2 odpovědí
 
10.02.2017 7:04

anonym

Entity Framework Fluent API - Vazební tabulka

Ahoj, učím se pracovat s fluent API a narazil jsem na problém s vazebními tabulkami. Řekněme, že mám model Employee a model Company. Nyní bych rád vytvořil vazební tbaulku např: EmployeeInCompany, kde jeda Company může mít M Employee. Jak toto napsat navigačními propertami a nastavit za pomoci...

C#, Entity Framework

4 odpovědí
 
02.02.2017 9:30

Tomáš Holan

Control pro stromovou strukturu

Jaký control používáte pro zobrazení stromové struktury ? U TreeView bych potřeboval možnost přidat sloupce s kolekcí subitems. U ListView mi chybí fukčnost nodes, groups jsou pouze v jedné úrovni, stejné je to s DataGridView, kde opět chybí fukčnost nodes. Existuje něco hotového (zdarma)...

VB.NET, WinForms

7 odpovědí
 
01.02.2017 18:49

Jan Holan

Nastavení jazyka v databázi

Zdravím, tvořím databázi ve Visual Studiu pro moji ASP .NET aplikaci a potřeboval bych poradit jak a kde nastavit, aby se do databáze ukládaly české znaky (diakritika)? Databázi tvořím tak, že si nejprve vytvořím Database Project, který po zbuildování připojím k ASP .NET aplikaci. Do databáze s...

Databáze

5 odpovědí
 
29.01.2017 17:20

Pavel

Prednaska o vyvoji PHP appky na .NET Core

Docela neobvykle tema, treba to nekoho tady bude zajimat: https://www.geekcore.cz/events/6019 Pamatuju si jeste Phalanger, ted se to ocividne predelalo tak, aby vsechno bylo postavene na platforme Roslyn.

C#, ASP.NET MVC, .NET, Kompilátor

0 odpovědí
 
28.01.2017 19:10

anonym

Automapper - Missing type map configuration or unsupported mapping

Ahojte, prvy krat pouzivam Autmapper v nadeji, ze mi ulahci pracu, ale narazil som na zvlastnu chybu, ktorej sice rozumiem, ale neviem co s nou. Mam class a a pri pokuse namapovat jednu do druhej dostanem error: Missing type map configuration or unsupported mapping. Mapping typ...

C#, ASP.NET MVC

4 odpovědí
 
22.01.2017 13:10

anonym

Nový ASP.NET webhosting

Dobrý den, rádi bychom vám představili nový webhosting www.winhosting.cz zaměřený na ASP.NET. Naše přednosti jsou: - podpora ASP.NET 3.5/4.6/Core + PHP - certifikáty Let&#39;s Encrypt - publikování pomocí WebDeploy - přehledná a pohodlná administrace - snadná instalace oblíbených redak...

ASP.NET/IIS

2 odpovědí
 
12.01.2017 22:58

winHosting.cz

TextBox KeyDown - zadanie iba niektorych znakov VB.NET

Dobry den do databazy vpisujem a prepisujem niejake kody ktore su v hex sustave a robim to cez textbox riadok kde by som potrboval aby som mohol zadat iba znaky 0-9, a-f, A-F, backspace, enter, ctrl+c a ctrl+v. Moj problem je v tom ze ak nezadam tie riadky kodu kde je pouzite ctrl+c a ctrl+v vse...

VB.NET

3 odpovědí
 
10.01.2017 15:28

anonym

ovládání funkcí počítače

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat 1) jestli někdo náhodou nevíte, jak můžu vepisovat text pomocí mého programu do nějákého textového pole(googlu, vyhledávání v počítači atd...) 2) jak můžu zapnout pomocí mého programu funkce počítače(wifi,bluetooth atd.) Děkuji předem za jakoukoliv odpověď J.H.

VB.NET, WinForms

0 odpovědí
 
07.01.2017 15:15

anonym

reportovací nástroj pro WinFormy

Máte tip na reportovací nástroj pro winformy? DB používám sqllie, ale ideální by bylo, kdyby se dokázal napojit na DTO. Dále požaduji abych ho mohl bezplatně šířit z mojí aplikací. Děkuji Laďa

WinForms

2 odpovědí
 
04.01.2017 16:32

anonym

Ukládání dat v aplikaci

Zdravím, tvořím ve VB.NET takovou aplikaci. V podstatě se jedná o datalogger, kde vždy příjmu cca 30 integerů, připojím k tomu datum a pořadové číslo a přes ListView.SubItems.add() přidám do tabulky - je to tedy cca 30 sloupců dat. Jde mi o to, jak tyto data v rámci aplikace ukládat? Hlavně k...

VB.NET

1 odpovědí
 
25.12.2016 2:45

macop

Použití Chart/Graph ve VB.NET

Neporadil by mi někdo, jak vykreslit graf ve VB.NET? Jsem schopen nastavit si graf (momentálně řeším sloupcový), ale nevím jak za běhu aplikace změnit jeho hodnoty.

VB.NET, WinForms

2 odpovědí
 
22.12.2016 15:52

anonym

ověření ičo dle ares

Dobrý den, neporadil by někdo s ověřením IČO a získání adresy z aresu ve VB.Net(VS2010)?

VB.NET

4 odpovědí
 
21.12.2016 17:10

anonym

Oddelenie DAL od BLL (ASP.NET MVC)

Ahojte, pokusim sa popisat problem s ktorym sa uz nejaky cas trapim. Vyvijam aplikaciu (v ramci nejakeho samostudia) ktora by raz mala byt e-shopom. Aktualne pouzivam MVC 5 a EF 6, ale EF 6 chcem nahradit Dapperom. Koncept maleho ORM ma zaujal viac ako EF, navyse je vykonnejsi. V zasade to asi...

C#

5 odpovědí
 
18.12.2016 13:54

Marian Benčat

Převod na UTC

Máme záznam v DB: Datum: 27.10.2016 čas: 2:30 Je to den a čas kdy se mění letní čas na standardní. Ve 3:00 se posouvají hodiny zpět o 60 minut. Jak to mám převést na UTC? -1 nebo -2? V DB bohužel není položka typu bool &quot;LetniCas&quot;

Databáze

2 odpovědí
 
14.12.2016 10:39

Tomáš Holan

Warnings

Zdravím mám funguje to, ale vo Warnings mi stále zobrazuje &quot;Possible unintended reference comparison; to get a value comparison, cast the left hand side to type &#39;string&#39;&quot; Skúšal som aj ale tá hláška tam stále je. Poradíte mi niekto, prosím?

C#

2 odpovědí
 
14.12.2016 8:43

Lubos Blader

Google SpreadsheetsService in VB.Net

Ahoj, nemáte někdo funkční příklad na připojení k tabulkám Google z VB.Net ? ... Příkladů pro VB.Net je pomálu a většinou pro starší verze Google API, kde stačil jen mail a heslo, nyní bude potřeba autorizace pomocí Oauth a v google api console vytvořit pro aplikaci Id a ApiKey pro přihláš...

VB.NET

4 odpovědí
 
30.11.2016 13:08

anonym

Otvorit Excel ako read only vb.net

Ahojte Aký je príkaz na otvorenie excel súboru ako read only. Proste kliknem na button a otvory sa mi požadovaný súbor ako read only. ďakujem

VB.NET

5 odpovědí
 
28.11.2016 17:15

Jan Holan

Start PC

Zdravím, kde najdu čas startu PC? Je na to nějaká systémová proměnná? Potřebuji ji dostat do excelovského vzorečku.

Office

1 odpovědí
 
09.11.2016 10:01

anonym

C# speech recignition

Dobrý večer. Poradí mi niekto, prosím, ako urobiť jednoduchú aplikáciu na rozpoznávanie reči. Programov na takúto alikáciu je na internete plno, lenže ako to mám spustiť na svojom počítači, to zaboha neviem. Skušam to v C# 2010 Express a vo VS 2015. Je potrné doinštalovať nejakú knižnicu. Kde j...

C#

1 odpovědí
 
09.11.2016 7:39

anonym

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback