Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>

web kamera a stream vice uzivatelu najednou vb.NET

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o pomoc. Hraji si momentálně s řízením svého domu a napadlo mne že bych mohl ven ke zvonku dát web kameru a po zazvonení přenášet obraz i zvuk např do telefonu či PC. Pan google sice mi nějaké kody našel nicméně bych rád o radu spíše jak vůbec a jakou technolog...

VB.NET, VB6/VBA, JavaScript

1 odpovědí
 
13.07.2017 11:47

anonym

Vypočítání průměru v sloupci ListView.

Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu.Mám udělanej ListView,v něm 12 řádků(měsíce v roku)a 8 sloupců. Hodnoty si v jednotlivých sloupcích umím spočítat,ale neumím vypočítat průměr.Uvádím příklad:mám hodnoty za leden,únor,březen a duben a potřeboval bych,aby mi je program vydělil čtyřma(abych...

VB.NET

12 odpovědí
 
01.07.2017 5:19

anonym

Visual Studio 2017 - Toolbox Reporting

Přeji dobrý den, po mnoha letech jsem se vrátil k pokusům a programování a zjistil jsem, že ve Visual Studio 2017 není v Toolbox Reporting. Může mi někdo prosím poradit jak tuto položku doinstalovat a zaktivovat. Vše co jsem našel mi pomohlo akorát přidat &quot;Report&quot; a &quot;Report Wizard&...

VB.NET

0 odpovědí
 
19.05.2017 14:46

Michal Horáček

VS 2015 s Git - merge tools nepracuje správně

Dobrý den Ve firmě jsem z TFS přešli na Git. Hlavní repositář je na serveru, kde je repositář bez pracovní verze. Programátoři mají VS2015 s integrovaným nástrojem na git a připojujeme se k repositáři přes UNC cestu. Každý má na svém počítači lokální verzi toho co je na serveru a potom vlas...

Visual Studio

0 odpovědí
 
15.05.2017 13:40

anonym

Menu souboru

Dobrý den, nevěděl by někdo, jak získat vše potřebné pro vytvoření kontextového menu pro soubor, aby vypadalo jako &quot;Otevřít v programu&quot;. Možná by postačilo vyvolat dialog pro výběr programu, kde jsou vidět nejprve doporučené programy a potom další dostupné programy... Lze nějak v...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
10.05.2017 16:22

anonym

ASP .NET a EF pomoc

Zdravím, byl by někdo prosím ochotný mi pomoct s projektem v ASP .NETu a Entity frameworku? Ať už po e-mailu nebo kdekoliv. Spěchá. Děkuji.

ASP.NET MVC, Entity Framework

0 odpovědí
 
03.05.2017 21:06

Pavel

Přepsání labelů u text boxů

Zdravím, v ASP .NET jsem si z databáze pomocí Entity Frameworku vytvořil CRUD. Nyní bych chtěl ale změnit všude popisky (labely) u text boxů (edit boxů), které mi to vytvořilo samo z názvů sloupců v databázi. Prosím o radu. Děkuji.

ASP.NET MVC

2 odpovědí
 
02.05.2017 14:59

anonym

debug neuloží změny

Ahoj! Nevíte prosím vás někdo proč pokud provedu změny v projektu, tak v návrhu na formuláři se změny projeví,ale když spustím debug tak se změny neprojeví. Ať provedu jakoukoliv změnu,tak se prostě při kompilaci neuloží.Pořád to fungovalo bez problémů a najednou to nejde....! Pracuji ve VBN...

VB.NET

0 odpovědí
 
23.04.2017 21:02

Martin Polik

Podmínky v GridView

Zdravím, mám dotaz: obecně: jakým kódem lze změnit vlastnosti sloupce nebo řádku v GridView na základě nějaké podmínky. konkrétně: chci změnit barvu písma pokud se po načtení z DB ve sloupci objeví datum větší než je datum aktuální. Díky za radu. B.

ASP.NET WebForms

14 odpovědí
 
20.04.2017 19:51

Bořivoj Bartoš

Convert na typ DateTime

Zdravím, prosím o radu při převodu řetězce na typ DateTime v tomto kódu: po spuštění tohoto kódu se objeví hláška: Řetězec nebyl rozpoznán jako platný typ DateTime. Do buňky Cells(5) se načítá datum z DB, které je ve formátu DATETIME. V nápovědě jsem vyčetl něco o parsování, ale s tím si nevím ...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí
 
15.04.2017 14:43

Tomáš Holan

Listbox DrawItem DrawItemState.HotLight

Pěkné předvelkopáteční odpoledne všem, pokouším se v události DrawItem listboxu zvýraznit položku pod kurzorem myši. Snažím se neuspěšně zachytit stav, kdy je DrawItemState.HotLight. Nezkoušel někdo? Vlastně postrádám události ItemMouseHover a ItemMouseLeave,kde by se překreslila položka pod m...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí
 
13.04.2017 16:19

anonym

Aplikácia bežiaca na pozadí

Ako vytvoriť aplikáciu bežiacu na pozadí, ktorá by pri stlačení určitej kombinácie klavies zobrazila nejakú správu v Message.Show? Ďakujem.

C#

0 odpovědí
 
07.04.2017 21:09

Lubos Blader

Stream zo zložky

Dobrý deň. Dá sa, prosím, vytvoriť jeden stream zo zložky (folder) a jej obsahu a potom z toho streamu vytvoriť novú zložku s obsahom tej predošlej? Ak áno, poraďte mi, prosím ako.

C#

3 odpovědí
 
07.04.2017 20:35

anonym

DTO repository

Dobry den, Chtel bych se zeptat zda-li by mela repository vracet DTO nebo spis IEnumerable ? Snazim se webovou aplikaci kterou mam v MVC rozdelit do nasledujich vrstev: Core = sdilena pro vsechny Data = EF, DO, Repository Service = BL Web = Presentacni vrstva Dekuji

C#, ASP.NET MVC

3 odpovědí
 
07.04.2017 14:02

anonym

CQRS příklad implementace

Ahoj, mohl by někdo postnout nebo dát odkaz na nějaký příklad implementace CQRS s DI. Na webu je jich několik, ale pokaždé jinak. Máte někdo něco odzkoušeného? Díky.

C#

0 odpovědí
 
05.04.2017 18:14

anonym

Oříznout obrázek

Pěkný poslední únorový den všem, v souborech je uložen náhled, *.png . Obrázek je na bílém pozadí a dost často je na velkém plátně docela malý obrázek, který potřebuji nějak najít a vyříznout. Teoreticky snad chápu, prakticky tápu , zřejmě se prochází řádky a sloupce shora, zdola, zleva a ...

VB.NET

10 odpovědí
 
31.03.2017 11:17

anonym

Změna práv služby Windows

Jakým způsobem lze ve Windows 10 změnit oprávnění ke službě (service). Potřeboval bych dát právo na službu běžnému uživateli, který není členem skupiny Administrators. Děkuji. Petr

WinForms

1 odpovědí
 
25.03.2017 17:32

Jan Holan

ASP.NET MVC unit testy a názvy metod

Ahoj, chtěl bych se zeptat na doporučení ohledně pojmenovávání metod unit testů. Třeba ty vygenerované na Controllery/Views moc nepoví, co se vlastně testuje. Je nějaké obecné doporučení, jak v tomto případě testovací metody pojmenovávat? Našel jsem např. toto, ale jelikož jsem úplný začátečn...

ASP.NET MVC

0 odpovědí
 
10.03.2017 11:15

anonym

Excel Makro na uložení v síti

Zdravím, potřeboval bych pomoct - zdali je vůbec možné v excelu nastavit MAKRO na uložení souboru v síti: Příklad: Mám na servru nahraný excel soubor který po úpravě člověk makrem uloží k sobě na Cčko, problém je v tom že nevím jak nastavit makro aby mohl kdokoliv s doménovým účtem toto mak...

Office

5 odpovědí
 
06.03.2017 11:45

anonym

Hledám pomoc/konzultaci VSTS+Azure

Ahoj, v rámci školního projektu (C#,ASP.NET,EF) jsem se rozhodli místo GITu zkusit VSTS. Nějaqk nám to funguje, i když postupně teprve objevujeme možnosti - hlavně využití těch podpůrných věcí kolem agile. Pak mne napadlo zkusit zprovoznit nějaké CI (stačí zatím unit testy + report na mail), to ...

ASP.NET MVC, Entity Framework, Visual Studio, Azure, TFS

0 odpovědí
 
03.03.2017 13:51

anonym

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback