Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

Správné použítí DI

Ahoj, dělám si aplikace v .net mvc a mám jeden problém. Ve svém projektu mám následující kód: Tuto službu použiji v následujícím kódu: Službu mám samozřejmě registrovanou. Následující třídu chci použít v jiné třídě. Nyní to funguje bez problémů, ale mám pocit, že tady nepoužívám D...

C#

1 odpovědí
 
30.08.2019 17:34

Robert Haken

Nedokončené vlákno

Brej den, potřeboval bych helpnout s naprosto jednoduchým příkladem který se mi nedokončí a zůstane vyset , mam aplikaci která mi prohledává internet adresu po adrese v jednom okamžiků 700 vláken a čas od času mi to narazí na adresu díky které mi to nedokončí vlákno a zůstane vyset a díky těmto ...

VB.NET

1 odpovědí
 
28.09.2018 13:34

anonym

Vkládání dat do tabulky s automatickým sloupcem

Dobrý den, snažím se pomocí INSERT INTO vkládat nový řádek do tabulky za pomocí následujícího kódu, ale problém je, že první pole &quot;UserId&quot; je v tabulce deklarováno jako automatické, kde se hodnota doplní automaticky při vložení nového řádku &#8230; V mém případě se nový řádek v tabu...

Databáze

1 odpovědí
 
18.09.2018 12:53

anonym

.net core s openid

Zdravím, nově řeším přihlašování uživatelů přes IdentityServer4. V základu mě již funguje autentizace uživatele. Nyní řeším autorizaci a nemohu k tomu najít žádný rozumný článek, který by popsal jak nakonfigurovat klienta aby bylo možné využívat policy. Pokud máte nějaké rozumné odkazy, nebo v...

ASP.NET MVC

0 odpovědí
 
13.09.2018 11:26

Martin

Změna hodnoty počítadla u databázové tabulky MSSQL

Dobrý den, mám vytvořenu databázovou tabulku dbo.Users s primárním klíčem UserId, který se vždy po přidání řádku zvýší o 1+ &#8230; Bohužel se mi nyní stalo, že po přidání nového řádku (databáze nyní obsahuje 407 řádků, tedy poslední UserId je 407) se UserId nastaví na hodnotu 1431 atd. Předpok...

Databáze

1 odpovědí
 
26.08.2018 9:33

anonym

Multithreading - dotaz

Dobrý den, každé 2,5s spouštím 12 threadů, každý se připojuje přes Ethernet k jinému PLC a vyčítá z něj informace. Pokud je PLC vypnuté / v chybě, může tato událost trvat několik vteřin, proto má každé PLC vlastní thread. Můj dotaz je, zda je lepší vytvořit tyto vlákna, spustit např. A v...

VB.NET, Threading, WinForms

1 odpovědí
 
04.08.2018 10:58

anonym

Jak se dá nastavit mezera mezi znaky?

Jak se dá nastavit mezera mezi znaky? private void printDocument1_PrintPage(object sender, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e) { Font mujFont = new Font(&quot;Arial&quot;, 14); e.Graphics.DrawString(txtRetezec.Text, mujFont, Brushes.Bl...

C#

1 odpovědí
 
09.07.2018 9:14

anonym

C# - texty v menu - překlady

Zdravím, dostal jsem překlady textů do menu. V některých jazycích tam mám 5 slov, ale vejde se mi jedno. Není nějaký nástroj, který by to kontroloval? Poslal bych překladeteli texty, počet bodů TextBoxu/ Label a typ fontu ať vidí jestli se mu tam přeložený text vejde.

C#

1 odpovědí
 
03.07.2018 9:16

anonym

Vybírání v DataGridView

Dobrý den. Používám Visual Studio 2017 a Visual Basic. V DataGridView vybírám řádky pomocí sloupce typu DataGridViewCheckBoxColumn. Pokud je však celý řádek zároveň vybrán (Select), podmínka výběru ve sloupci pomocí CheckBoxu je ignorována. Dokáže mi někdo poradit? Díky předem.

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
03.07.2018 9:08

anonym

Spravna praca s combo (GridLookUpEdit ...)

Zdravim. Neviem ako spravne vyriesit tento problem. Mam componentu typu combo, ja pouzivam GridLookUpEdit, nebranim sa pouzit aj ine ak bude vyhovovat zadaniu. V databaze mam zoznam pracovnikov, kt. niektori uz nepracuju vo firme, to znamena su uz neplatni. Tuto tabulku z pracovnikmi ma...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
03.07.2018 8:50

anonym

ASP.NET Web Service Runtime Error

Hi, I&#39;m trying to create an ASP.NET web service that reference the internetMacros.dll to do web extraction and it does not work when i save it location on my local machine as HTTP . It works when i saved it location as a File System on my local macine. The return message when i try to run ...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí
 
20.06.2018 11:50

joejonsme

Připojení vlastní obecné knihovny v referencích

Dobrý den, chtěl bych požádat o radu, jak nastavit ve VS referenci na vlastní knihovnu ze samostatného projektu, tak abych mohl mít jednu knihovnu někde na disku a z různých vlastních aplikací ji mohl volat. Asi je to banální úkon, ale nikde jsem to nedohledal. Děkuji i za odkaz, kde se to řeší....

Visual Studio, Knihovny

5 odpovědí
 
13.06.2018 8:36

Josef Hranec

Sumarizace tabulky

Zdar všem, mám tabulku s názvem ProductsTable (datatable) se sloupci : ProductID , ProductName, ProductCode, DateColumn, CountColumn Ve sloupci ProductID nejsou jedinečné hodnoty záznamy se opakují několikrát v rámci jednoho či více roků, DateColumn obsahuje datum provedení záznamu. Potřebuj...

VB.NET

0 odpovědí
 
11.06.2018 17:16

anonym

WPF Datagrid, SelectedItem

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak zaměřit fokus wpf datagridu na konkrétní záznam. V Datagridu mám cca 150 záznamů. V kódu vyhledám položku, kterou chci vybrat v datagridu. Nastavím vlastnost SelectedItem (ať už bindingem nebo přímo v kódu), v datagridu se správně podsvítí záznam. ...

C#, WPF

2 odpovědí
 
11.06.2018 15:09

Michal Plško

Form Aero Style

Dobrý den, rád bych se obrátil na Vás zkušenější s prosbou o pomoc ve snaze vylepšit záhlaví svých formulářů o možnost vkládání vlastních tlačítek a kreslení v neklientské oblasti např. záhlaví. Používám DWM (Desktop Window Manager) a pro rozšíření klientské oblasti funkci DwmExtendFrameIntoClie...

VB.NET, WinForms

8 odpovědí
 
08.06.2018 12:49

Josef Jeništa

jak v C# uložit pozici kurzoru do proměnné

Dotaz jak v C# uložit pozici kurzoru do proměnné a pak ji volat k umazání textu. richTextBox1.Text = text.Remove( ????pozice kurzoru???? , richTextBox1.Find(txtVyhledat.Text));

C#

2 odpovědí
 
06.06.2018 12:00

anonym

Přeinstalování W7 na W10

Dobrý den. Rozbil se mně systémový disk, kde jako OS byl Windows 10 Pro. Musel jsem disk vyměnit, ale mám OS Windows 7 Pro, který jsem nainstaloval. Je to ten samý OS, který se mně tenkrát přeinstaloval na W10 Pro. Teď bych potřeboval, aby se mně OS W7 opět přeinstaloval na W10. Jde to ještě, ane...

VB.NET

3 odpovědí
 
31.05.2018 15:29

Michal Štěpánek

Zpracování vláken v daném pořadí.

VB.NET

6 odpovědí
 
04.05.2018 9:08

anonym

Hodnota dle názvu konstanty

Dobrý den, nevíte někdo, jak získat hodnotu dle názvu konstanty? Jak nastavit BindingFlags?

VB.NET

3 odpovědí
 
02.05.2018 12:34

anonym

C#, ASP.NET Volanie metody z Controllera bez zmeny

Dobrý deň, pracujem na zadaní z VŠ, v ktorom vytvárame rôzne hry (Jigsaw Sudoku v mojom prípade) a zasekol som sa pri volaní metódy z Controllera pre webové aplikácie. Celá hra bola najprv vytvorená pre Konzolu a teraz ju prerábam na webovú aplikáciu. Nie som si istý, či to je celé správne, je to...

C#, ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC

1 odpovědí
 
24.04.2018 21:13

anonym

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback