Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

Otevření souboru TXT vlastním programem

Dobrý den. Používám Visual Studio 2017 a Visual Basic. Vytvořil jsem si jednoduchý program na zobrazování a vytváření TXT souborů. Je podobný programu Notepad.exe, akorát jsem si tam udělal pár vylepšení. Nemohu docílit toho, aby se mně tímto programem otvíraly soubory při dvojitém kliknutí tak, ...

VB.NET

4 odpovědí
 
14.06.2018 23:08

Josef Hranec

Form Aero Style

Dobrý den, rád bych se obrátil na Vás zkušenější s prosbou o pomoc ve snaze vylepšit záhlaví svých formulářů o možnost vkládání vlastních tlačítek a kreslení v neklientské oblasti např. záhlaví. Používám DWM (Desktop Window Manager) a pro rozšíření klientské oblasti funkci DwmExtendFrameIntoClie...

VB.NET, WinForms

8 odpovědí
 
08.06.2018 12:49

Josef Jeništa

Zpracování vláken v daném pořadí.

VB.NET

6 odpovědí
 
04.05.2018 9:08

anonym

Hodnota dle názvu konstanty

Dobrý den, nevíte někdo, jak získat hodnotu dle názvu konstanty? Jak nastavit BindingFlags?

VB.NET

3 odpovědí
 
02.05.2018 12:34

anonym

C#, ASP.NET Volanie metody z Controllera bez zmeny

Dobrý deň, pracujem na zadaní z VŠ, v ktorom vytvárame rôzne hry (Jigsaw Sudoku v mojom prípade) a zasekol som sa pri volaní metódy z Controllera pre webové aplikácie. Celá hra bola najprv vytvorená pre Konzolu a teraz ju prerábam na webovú aplikáciu. Nie som si istý, či to je celé správne, je to...

C#, ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC

1 odpovědí
 
24.04.2018 21:13

anonym

Delegace ASP.NET Core 2.0

Zdravím, mám ASP.NET CORE 2.0 MVC aplikaci, která má Windows auth. Potřebují delegovat požadavky klienta na další server (WLS) pro volání API pod identitou uživatele (klienta). Dříve fungovala v ASP delegace: a vše šlapalo jak mělo, pokud byly dobře SPN. V .NET Core se mi toto nedaří. Nejse...

C#, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS, .NET

0 odpovědí
 
17.04.2018 12:35

anonym

VS 2017 Ribbon a odkazy na makra v Excelu

Dobrý den. Kdysi jsem si vytvořil osobní Pas karet pro Excel 2010. Mám v něm odkazy na makra a další. Tentokrát jsem si to samé vytvořit ve Visual Studiu, ale nemohu se dostat přes spouštění maker ve Visual Studiu. Jak spustím tento příkaz ve Studiu? . Personal_2007.xlam je sešit, kde mám všech...

Visual Studio, .NET

3 odpovědí
 
10.04.2018 16:34

anonym

Komunikace dvou programů v C# mezi sebou

Zdravím, potřeboval by jsem poslat data z jednoho formuláře do druhého. Chci použít virtuální soubory - Memory-Mapped Files. Jak dlouho trvá přenos dat? Bude to asi jen jeden byte. Potřebuji reagovat do 10 - 20ms. Případně by jsem ještě potřeboval ukázku programu pro příjem dat ve formuláři ...

C#, VB.NET

1 odpovědí
 
04.04.2018 16:32

anonym

2xUInt32 To UInt64

Jak správně přeložit do VB.NET poslední řádek, kde má vrátit dva UInt32 jako jednu hodnotu UInt64 ? Děkuji za případnou pomoc.

C#, VB.NET

1 odpovědí
 
29.03.2018 16:12

anonym

Vyřešen problém s pamětí (vs 2013 práce s pamětí)

Nedávno jsem měl dotaz, co mám udělat u mého programu na prohlížení obrázků, aby mně neubývala paměť s každým otevřeným obrázkem. Článek se jmenoval &#8222;VS 2013 práce s pamětí&#8220;. Problém jsem vyřešil tak, že jsem použil příkaz .Dispose, před každým dalším načtením obrázku. Konkrétně Pictu...

VB.NET, .NET

2 odpovědí
 
12.03.2018 7:25

anonym

Bezpecnost

Dobry den, Daji se nejak zkompilovane knihovny z .NET projektu zabezpecit proti zpetne dekompilaci a uprave ? Diky

C#

1 odpovědí
 
07.03.2018 13:16

anonym

Bezpecnost

Dobry den, Daji se nejak zkompilovane knihovny z .NET projektu zabezpecit proti zpetne dekompilaci a uprave ? Diky

C#

0 odpovědí
 
07.03.2018 10:19

anonym

Zobrazování výsledku, když je součet nula - javascript

Mám formulář PDF a v něm tabulku cen se součtem polí (subtotal), k tomuto součtu se pak přičte vždycky 50 (euro za náklady) vznikne součet (total) to mi funguje viz tento script: var x = this.getField(&quot;souceten&quot;); event.value = x.value + 50; subtotal 630 euro doprava 50 euro To...

WinForms

2 odpovědí
 
03.03.2018 11:39

anonym

DataTable To 2D Array by LINQ

Dobrý den, první ukázka níže vrátí pole o počtu řádků obahující pole o počtu sloupců : Avšak potřebuji vrátit výsledné pole jako druhá ukázka níže : Jak vrátit požadované dvojrozměrné pole pomocí LINQ ?

.NET

0 odpovědí
 
28.02.2018 12:21

anonym

XAML: The name "..." does not exist in the namespace "..."

Snažím se svázat ovládací prvek ve formuláři s vlastností třídy (jedná se o výukový projekt z knihy &quot;Microsoft Visual C# 2010 krok za krokem&quot; ale VS mi stále hází chybu The name &quot;Objednávka&quot; does not exist in the namespace &quot;clr-namespace:ObjednávkaVstupenek&quot;. po...

C#, WPF

8 odpovědí
 
19.02.2018 12:46

Michal Štěpánek

Kombinace znaků

Ahoj, můžete mi prosím poradit, nebo teoreticky navést k tomu, jak napsal algoritmus (C#), který bude umět vytvořit seznam všech kombinací daných znaků? Například, vstup: abcdef Výstup: a aa ab ac ad ... aaa aab aac ... eeeee eeeef eeeeg až po ffffff Mělo by to praco...

C#, Algoritmy

2 odpovědí
 
14.02.2018 16:48

anonym

Outlook 2013 AddIn

Dobrý den, měl bych dotaz k práci s emaily skrze addin outlooku. Snažím se nahradit chybějící funkcionalitu (zatím jen kategorie) Outlooku při použití IMAP serveru. Grafická nabídka kategorií v outlooku (IMAP) chybí, ale různými obezličkami jako přiřazování kategorií přes klávesové zkratky...

Office

1 odpovědí
 
05.02.2018 7:31

Michal Plško

Digitalni podpis dokumentu

Dobry den. Ma nekdo zkusenosti s osobnima certifakatama a podpisem dokumentu v asp.net mvc ? Klodne i placene reseni. Diky

C#, ASP.NET MVC, .NET

2 odpovědí
 
27.01.2018 16:08

anonym

Jak zjistit číslo prvku v poli?

Dobrý den Mám pole struktur, ve struktuře metodu, která pracuje se svým číslem prvku pole. Má metoda nějakou šanci zjistit své číslo prvku v daném poli? Nechci to dělat takhle Díky za pomoc

VB.NET

4 odpovědí
 
22.01.2018 19:02

anonym

TextBox active keyboard 'cs-CZ' culture

Velevážení programátoři a programátorky, nebyl byl jednou jeden textbox pro číselný vstup zobrazený v rozbalovací nabídce. Není-li numerická klávesnice je pro psaní číslic 0-9 nutno přepnout na klávesnici EN. Cílem je psát do textboxu čísla bez ohledu na aktuální klávesnici. Ještě nastíní...

C#, VB.NET, WinForms

0 odpovědí
 
17.01.2018 13:12

anonym

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback