Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>

České .NET Core webhostingy

Ahoj, nemáte náhodou někdo nějaké informace, jestli některý z českých poskytovatelů webhostingu neposkytuje kvalitní ASP.NET Core webhosting, bez nutnosti placení server hostingu? Díky

ASP.NET MVC

6 odpovědí
 
30.06.2017 23:13

anonym

Sčítání položek v ListView podle datumu.

Dobrý den,chtěl bych poprosit o radu.Mám vytvořen jednoduchý ListView s více položkama.Rád bych je sčítal pomocí cyklu For ..Next podle datumu(Např.: od 1.1.2016 do 31.1.2016).Sčítat je dohromady umím,ale podle datumu mi to nejde.Možná zadávám špatný formát datumu.Dopředu děkuji za radu. ...

VB.NET

13 odpovědí
 
14.11.2016 16:57

anonym

C# čtení se sdílené složky - autentifikace

Ahoj, chtěl bych poprosit o radu. Chtěl bych číst a zapisovat do souboru ve sdílené složce v lokální síti. Složka je na počítači nasdílená a pokud se k ní připojím třeba pomocí Total Commanderu a zadám jméno a heslo tak se připojím. Zároveň se v &quot;net use&quot; vytvoří záznam. Potom m...

C#

3 odpovědí
 
17.09.2016 12:34

anonym

VB.NET čítanie z excelu

Ahojte Chcel by som sa opýtať mám problém pri načítaní dát z excelu do Listview prvý nenačíta mi celý stlpec ale iba prvú hodnotu ako zadám rozsah aby mi načítalo celý stĺpec ? Plus nefunguje mi celkom dobre lisview item 2 prvý krát my hodnotu načíta no druhý krát už nie Vopred ďakujem za o...

VB.NET

3 odpovědí
 
14.09.2016 7:27

anonym

Web client pro arduino

Ahoj všichni, potřrboval by jsem naprogramovat arduino pro řízení led chipů a čerpadel. Neumím programovat a proto se ptám.... Byl by někdo ochotný mi to naprogramovat? Díky za vaše reakce Beny

C#, ASP.NET WebForms

5 odpovědí
 
08.09.2016 9:33

anonym

Certifikované časové razítko do PDF

Ahoj všem, potřeboval bych poradit s vložením certifikovaného časového razítka do PDF. Níže uvedený zdrojový kód, který spadne na řádku Array.Copy(pk, 0, outc, 0, pk.Length); protože outc.Length = 4096, ale pk.Length = 7541. Metoda DejCasoveRazitko funguje bez chyby.

C#

0 odpovědí
 
07.09.2016 7:33

Michal

binary writer

Potrebujem poradiť ako sa dá ináč zapísať 4 bajty do súboru save.bin takto mi to uloží OK ale ešte k tomu pridá na koniec nechcene 3 nulove bajty čiže to vyzerá takto 15 6B A3 E5 00 00 00 Odkiaľ tie nuly? vďaka za rady Marcel

VB.NET

2 odpovědí
 
04.09.2016 11:54

anonym

Design komponent

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli můžu - a pokud můžu, tak jak - změnit design komponent(např. tlačítka, textboxy, aj. ), aby měli např. zaoblené rohy, byly ve tvaru oválu, atd. Děkuji moc za odpověď! J.H.

VB.NET, WinForms

3 odpovědí
 
03.09.2016 20:46

anonym

Formát čísla (BIN, HEX, DEC)

Formát ve sloupci s daty typu byte v datagridview : Např. 255 se zobrazí jako FF , hexadecimálně. Co použít pro binární formátování na 11111111 ? Formát by měl vracet vlastně totéž jako: Existuje taky nějaký předdefinovaný formát?

VB.NET

4 odpovědí
 
31.08.2016 20:33

anonym

Vkladanie zaznamov do Many to Many relacie

Zdravim. Mam dve tabulky, kt. su navzajom prepojene tretou tabulkou, na vytvorenie Many to Many relacie. Ako mam najjednoduchsie upravovat cez formular v vb.net tento vztah? Tabulka Firmy obsahuje vsetky firmy, tabulka Typy obsahuje vsetky mozne typy firiem. Tabulka Firmy_typy obsahuje ...

VB.NET, SQL

4 odpovědí
 
31.08.2016 9:39

Kare Kare

Nahrada MS SQL, poradte

Zdravim. Potrebujem naprogramovat databazovy program s cca 100 tabulkami, pocet zaznamov v tabulkach v niektorych tabulkach je do 100 tis. Pocet sucastne pristupujucich uzivatelov je cca 30 a databazovy server by mal byt umiestneny na internete(cloud?) Pre firmu to bude klucova aplikacia. ...

VB.NET, SQL

4 odpovědí
 
23.08.2016 9:58

macop

Visual Studio Code

Zdravím. Nainštaloval som si VS 2015, ktorého súčasťou je aj Visual Studio Code. Hľadám po internete ako to vlatne funguje a priznám sa, že vôbec tomu nerozumiem. Boli by ste tak dobrý niekto vysvetliť mi o čom to vlastne je, alebo kde by som niečo našiel pre úplných začiatočníkov. Ďakujem.

C#

3 odpovědí
 
19.08.2016 23:07

anonym

Sdílení dokumentů pomocí asp.net

Ahoj, chtěl bych vytvořit aplikaci na sdílení dokumentů (doc, pdf, xls, txt, pics, ...) pomocí APS.NET, včetně informací kdo dokument uložil, kdy, nějaký krátký popis, funkci new/edit/delete apod. Seznam souborů by se zobrazoval na různých stránkách podle skupin kam patří. Moje představa j...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí
 
19.08.2016 11:03

anonym

dotnet framework 2.0 a TLS 1.2

Ahoj, podle dokumentace k .NET je TLS 1.2 podporováno až od verze frameworku 4.5. Nicméně jsem našel stránku - https://support.microsoft.com/cs-cz/kb/3154517 (Support for TLS v1.2 included in the .NET Framework version 2.0 SP2), podle které, se domnívám, by šlo používat TLS 1.2 i na verzi...

WCF/WS, HTTP/HTML, Bezpečnost, .NET

3 odpovědí
 
15.08.2016 11:14

anonym

Postrgresql instalacia entityframewok do VS 2012

Zdravim Nedari sa mi nainstalovat entity framework do VS 2012 pre postgresql. Nainstaloval som cen NuGet: EntityFramework Npgsql Npgsql for Entity Framework 6 Napriek tomu mi stale neponuka moznost pripojit sa k databaze. Takto vyzera app.config: &lt;/configuration&gt; Uz mi ...

VB.NET

0 odpovědí
 
15.08.2016 10:22

Kare Kare

EntityFramewok loading vybraných Entit

Ahoj, v EF Code First mám vazbu 1:N mezi User a UserDevice, kdy jeden User může mít N UserDevice. A ještě konfigurace ve FluentAPI Můj problém je, že když zapíšu tak se mi naloaduje nejen seznam User, ale i seznam UserDevice ke každému z nich. Jakým způsobem můžu udělat select, aby...

C#, Entity Framework

1 odpovědí
 
13.08.2016 21:43

Tomáš Holan

vytvorenie bindingsource z string-u

Zdravím. Potrebujem vytvoriť niekoľko bindingsource a nechcem to vypisovať ale urobiť niečo takéto: Je to možné? Ďakujem.

VB.NET

1 odpovědí
 
10.08.2016 7:44

anonym

zatížení serveru

Zdravím máte někdo zkušenost s (MySQL Router a MySQL Fabric) těmito funkcemi popřípadě co můžete doporučit za způsob, když bude zatížen server s DB nebo když bude zatížený IIS server jak funguje přemostění na nezatížený server. Děkuji předem za inteligentnější odpovědi.

ASP.NET/IIS

0 odpovědí
 
05.08.2016 16:34

Josef Mixa

VS 15 - české znění výjimek

Ahojte, resim zase nejaky problem a nevim si rady. Pred par dny jsem udelal cistou instalaci na Windows 10 Pro, vse funguje v pohode. Hraju si s ASP.NET MVC a chci zobrazit web, tak je vse v pohode, ale kdyz dojde k chybe, vzdy na me skocila vyjimka v ANGLICTINE, ted na me skace v CESTINE. ...

C#, ASP.NET MVC, Visual Studio

2 odpovědí
 
28.07.2016 13:48

vajkuba1234

Kontrola zmeny v bindingsource

Zdravim. Mam formular Form1 v nom je dataset z tabulkami. Z tohto formulara otvaram dalsi formular Form2, dataset predavam ako ByRef. Pri odchode z formulara Form2 dam bindingsource.endedit a kontrolujem ci nedoslo k zmene v datasete. Ale ja chcem skontrolovat ci nedoslo k zmene bez bindi...

VB.NET

0 odpovědí
 
27.07.2016 6:29

Kare Kare

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback