Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 > >>

ze čtyř tabulek jeden VIEW (pohled)

Ahoj all, potřeboval bych takovou v celku velkou pomoc a to takovou že ze čty níže uvedených tabulek vytvořit jeden VIEW (pohled) ale s tím že z tabulek bude v pohledu jen viz. níže Users UserId, UserName, Email, Comment, Enabled a DateCreatedProfiles vše kromě duplicitníchStates vše kromě d...

SQL, Databáze

2 odpovědí

08.08.2011 13:37

Jirka Pénzeš

Odlišnosti verzí

Zdravím vás tu všechny :) a doufám, že mne s mým dotazem hned nevyženete! Ve VBasicu jsem nikdy neprogramoval, ale kdysi se k tomu schylovalo, takže jsem tehdy zakoupil VB5.0. V příručce k němu jsem teď nalezl příklad, který má za úkol projít kolekci Controls na formuláři a do listboxu vypsat ná...

VB6/VBA

13 odpovědí

31.07.2011 12:51

Svatopluk Dvořák

Načtení hodnoty z DB do proměnné

Zdravím všechny. Zkouším udělat ve VB ve VS2008 takovou malou databázovou aplikaci. Používám konektor do MySQL, kde mám DB program a v ní tabulky authorize a operations. Mám udělaný dataset a umím si v tableadapteru nastavit vlastní SELECT a vypsat do gridu. V tabulce authorize mám sloupce ID,...

VB.NET, SQL, Databáze

7 odpovědí

28.07.2011 3:17

R-a-d (1 of 0)

Opakování informací na více stránkách

Potřeboval bych trošku nakopnout s jedním problémem. Začínám s ASP.NET a pmé dosavadní zkušenosti s programováním Win aplikací mi nejsou momentálně nic platné. Mám stránky na kterých se zobrazují určitá data v tabulce. Zobrazení těchto dat je možné několika způsoby a pro každý mám jinou stránku. ...

ASP.NET WebForms, HTTP/HTML, Grafika, .NET

3 odpovědí

27.07.2011 15:58

anonym

Index ve VB2010

Zdravím vás Jsem začátečník ve VB a dělal jsem ve VB6 program budík,kde měla být zapsána hodnota Index. Ani nevím jak se na to pořádně zeptat. Zkusím vám sem vložit kód. Cas1 - Label - Name - Cas Index - 1 Cas2 - Label - Name - Cas Index - 2 První označuje h...

VB.NET

2 odpovědí

26.07.2011 15:07

anonym

Crystal Reports BIN

Zdravím, potřeboval bych pomoc. Využívám Crystal Reporty k sestavám, ale hosting to nepodporuje. Prý funguje i když se dají DLL do složky BIN což jsem udělal, ale stejně mi web křičí Could not load file or assembly.. Nevíte někdo co s tím? Popř. jestli třeba není něco dopsat ve web.config? ...

ASP.NET WebForms, Komponenty, Databáze

10 odpovědí

26.07.2011 14:59

David Tabor

Jak číst hodnoty z dynamicky vytvořených TextBoxů

Poradil by mi někdo jak mám jednoduše číst hodnoty z TextBoxů umístěných v tabulce po kliknutí na Button? Jak projit všechny možné TextBoxy nebo jak načíst hodnotu z textboxu když znám jeho ID. Díky

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

26.07.2011 12:54

Tomáš Herceg

Problikávání obrázku

Dobrý den, Vytvořil jsem začátek jednoduché 2D hry v rozhraní GDI+. Mám hotovou asi tak desetinu a objekt, který se má posouvat na formuláři ovládáním šipek problikává a toto chci odstranit, jenomže nevím jak. Časovač Timer jsem nastavil na jednu milisekundu až je objekt rychlý. Taky mám vytvoře...

VB.NET, WinForms

9 odpovědí

26.07.2011 11:59

Adam Lasák

Command Parser

Zdravím, chtěl bych udělat program(Analyzer příkazů), který by zpracovával příkazy z příkazové řádky, nejraději v C#, ale možná i v Javě, to je celkem jedno, nechci zde psát zdrojové kódy, maximálně kratoučké příklady. K věci, jde mi o to, že uživatel zadá do konzole nějaký příkaz a třeba jeho p...

C#

6 odpovědí

25.07.2011 20:42

anonym

Změna vlastností label

Dobrý den, potřeboval bych poradit s následujícím problémem, mám aplikaci která načítá data z PLC automatů ve formátu XML a následně ja zobrazuje ve formuláři v Labelu. Proměnná např. teplota má za normálního stavu zobrazovat údaj 50-70 °C a při překročení mezi potřebuji toto graficky zobra...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

25.07.2011 15:33

anonym

VBA - neustálé type mismatch

problém 1) (kod je orientační, ten nekomenetujte, presny mam v praci, zajima me spis logika a procedury) VBA (excel 2003) &#39;vytvořit nový list v sešitě private sub novylist dim novy as string dim i as integer dim existuje as boolean existuje = false novy = input box(&quot;zade...

VB6/VBA

0 odpovědí

22.07.2011 16:51

anonym

Načítanie dát do ListView

Pozdravujem všetkých. Chcel by som poprosiť o radu. Akým spôsobom je možné načítať dáta z tabuľky do prvku ListView čo najrýchlejšie tak, aby bolo možné zabezpečiť aj ich automatickú aktualizáciu v prvku. Doteraz som používal cyklus For alebo Do While. To ale nieje vhodné pri veľkom objeme dát. M...

SQL, Komponenty, Optimalizace, Databáze, .NET

0 odpovědí

22.07.2011 15:40

anonym

Vlastní komponenta pro vytváření uživatelů

Dobrý den, potřebuji vytvořit komponentu pomocí které by administrátor vytvořit nového uživatele. Komponenta by měla fungovat tak že admin zadá jméno, příjmení, a email nového uživatele a z jména a příjmení se vygeneruje uživatelské jméno, heslo se vygeneruje automaticky, a tyto údaje se odešl...

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

22.07.2011 14:49

anonym

Zobrazení hodnot z XML

Dobrý den, používám XMl soubor s touhle strukturou: a z tohoto souboru potřebuji dostat do proměnné uzel Val Zkouším to pomocí takového skriptu, bohužel neúspěšně (uzel Impulss) Funguje to při tomto zápisu (uzel Analogs) Jenže tady je zřejmý problém s tím, že když odstaraním první z...

VB.NET, XML

2 odpovědí

22.07.2011 11:35

anonym

Detailsview + confirm javascript

Dobrý den, na stránce mám umístěn Gridview, na který mám navázaný Detailsview. Zajímalo by mě, jestli je možné při nastavení Autogeneratedeletebutton=&quot;True&quot; u Detailsview přiřadit javascript na potvrzení (confirm) automaticky vygenerovanému LinkButtonu. Chtěl bych se vyvarovat použití T...

JavaScript

4 odpovědí

22.07.2011 8:38

Pavel Zdražil

TableAdapter.Update - vrati počet upravených záznamov ???

Vie SQL príkaz UPDATE alebo TableAdapter vrátiť počet upravených záznamov v databáze?? vo VB 2010 mam vytvorený TableAdapter v ňom mam Query pre Update s podmienkami, ktorý funguje správne a ja len potrebujem aby mi oznámil koľko záznamov v tabuľke upravil.

SQL

2 odpovědí

22.07.2011 8:09

Vladimír Záhorsky

Ktoré riešenie si mám vybrať

Dobrý večer, mám 2 riešenia načítania dát z excelovskej tabulky do listboxov vo formulári. Tabulka je v cca v nasledovnom tvare FOOD&#9;EDIBLE GROCERY&#9;RICE AND LEGUMINOUS PLANTS FOOD&#9;EDIBLE GROCERY&#9;PASTA, FLOUR FOOD&#9;EDIBLE GROCERY&#9;SPICES, SALT, SUGAR NONFOOD&#9;HOUSEHOLD&#9;...

VB.NET, Algoritmy, Office

0 odpovědí

21.07.2011 22:25

Gabriel

Visual Studio 2010 Professional (bug)

Ahoj lidi, mám takový celkem závažný problém. Včera jsem si nainstaloval Win 7 Ult. 64bit CZ (čistou instalaci), nainstaloval všechny aktualizace, atd... Stáhnu webový installer VS 2010 Professional a nainstaluju, pak ještě doinstaluju aktualizace a aktivuju si program vlastní zakoupenou licenc...

Visual Studio, Offtopic

1 odpovědí

21.07.2011 13:09

Tomáš Herceg

Nastavení sítě

Dobrý den, rád bych komunitu poprosil o pomoc, nevím si rady s nastavením sítě v mém domě. Mám připojení od UPC, ke kterému jsem dostal modem od Motoroly, který má jen jeden ethernetový výstup. IP adresy se přidělují dynamicky. Já bych jich potřeboval připojit vícero počítačů a proto mě napadlo p...

Offtopic

14 odpovědí

19.07.2011 20:04

anonym

Stopky

Zdravím, píšu si stopky a odečítač pro PDA a narazil jsem na problém s Bitmapou. Pro představu číslice mám udělané v GDI+ tak, že vypadají jako klasické digitální, tj. 7 čar, tvořících číslice. Tyto číslice vykresluji do PictureBoxu pomocí funkce, která vrací Bitmapu. Tuto bitmapu deklaruji...

C#, WinForms

3 odpovědí

18.07.2011 7:23

anonym

<< < 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se