Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 > >>

Master Details - rolování okna

Dobrý den, zobrazuji dlouhou tabulku dat pomocí GridView a detaily pak pomocí DetailsView . Jde nějak řešit aby v případě označení řádku na konci tabulky ( select ) zůstal označený řádek na konci tabulky viditelný ? Select vyvolá refresh a na označený záznam v GridView je nutné znovu rolovat. ...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

12.09.2011 16:08

anonym

Instalace XNA 4.0

Dobrý den, Mám Visual Studio 2010. Na Vašich stránkách v sekci tutoriálu o XNA Game Studio byly odkazy na stažení tohoto produktu. Jediný problém je, že tento seriál byl napsán v roce 2008 a nyní už existujou nové verze XNA. Tak jsem si na oficiální stránce Microsoftu stáhnul XNA fremwork 4.0. N...

VB.NET

7 odpovědí

31.08.2011 11:12

Adam Lasák

Spojení dokumentů do PDF

Zdravím, řeším problém a nevím kde začít. Sestavuji aplikaci, jejíž částí bude spojení vícero různých dokumentů do jednoho pdf. Nevím jak postupovat, zda nejdříve vše převést na pdf a pak splitnou v jedno či rovnou. Jedná se o to, že výsledné pdf vby mělo obsahovat tiffy,pdf,txt ale i zvukovou ...

VB.NET, I/O operace

11 odpovědí

30.08.2011 11:42

anonym

Cosmos OS

Zdravim,mám problém s Cosmos OS.Nainstaloval jsem si Cosmos OS,spustil Visual Studio a spustil jsem projekt ze šablony CosmosKernel1.Zkusil jsem to zkompilovat,ale dole se oběvily 2 chyby: 1.System nemuže nalézt uvedenou cestu 2.Error occured while invoking objdump Nevíte někdo co st...

Visual Studio, Offtopic

3 odpovědí

29.08.2011 9:36

Ondřej Šrytr

WIndows Live autorizace

Ahoj, chtěl bych se zeptat zda-li má někdo zkušenosti autorizací uživatelů pomocí windows live účtu

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

26.08.2011 15:19

anonym

ConfigurationManager

Zdravím. Dělám asp.net aplikaci, ve které chci mít již vytvořenou třídu (knihovnu dll) pro obsluhu databáze. Do této třídy jsem jen chtěl přidat funkci, která by natáhla connectionstring z web.configu. Zkoušel jsem ale Visual studio express 2010 mi vše podtrhá s tím, že ConfigurationManager...

VB.NET, ASP.NET WebForms, Visual Studio, Databáze

7 odpovědí

26.08.2011 10:50

František Hůle

SQL procedura

Dobrý deň všetkým. Hľadám spôsob zápisu dát z db tabuľky do súboru na disk cez SQL procedúru. Existuje na to nejaké jednoduché riešenie? Vďaka.

SQL, Databáze

7 odpovědí

25.08.2011 21:40

anonym

soubory .*manifest

Zdravim,našel jsem ve Visual studiu šablonu pro soubor .*manifest a chci se zeptat k čemu ten soubor .*manifest složí.Předem dík za odpověď.

VB.NET, .NET

1 odpovědí

25.08.2011 19:18

Ondřej Linhart

proglama

Pokouším se vytvořit vlastní ASP:NET komponentu pomocí Web UserControl. Na googlu jsem se dočetl jak můžu předávat té komponentě určité parametry, např.: ale jak lze udělat to, když chci ten text předávat pomocí vnořeného tagu který si pojmenuju třeba content, např.: Lze to vůbec takhle udě...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

25.08.2011 18:32

anonym

Repeater a object

Zdravím všechny uživatele Jsem úplný začátečník s ASP.NET a potřebuju pomoci s Repeatrem Mám strukturu UZIVATEL s několika vlastnostmi (např. jmeno, prijmeni, typ atd.). Dále mám třídu SKUPINA s metodou Vyber_dle_typu Tato metoda mi vrátí pole struktur UZIVATEL tedy: UZIVATEL[] s...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

25.08.2011 8:39

Tomáš Herceg

Změna barvy v pictureboxu

Mám v pictureboxu načtenej obrázek. Na obrázku je několik bílých a šedých míst (vím přednou barevnost). Existuje jednoduchý způsob, jak tyto místa přebarvit. Zkoušel jsem číst jednotlivé pixely a při nalezení bílé barvy vykreslit tento pixel červeně, ale nějak se mi nedaří.

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

24.08.2011 18:56

anonym

Ikona aplikace

Zdravím, v čem udělat ikonu pro aplikaci? Když ji udělám ve Visual Studiu (Icon file), tak se v případě kulaté ikonty zobrazí kolem toho kolečka jakoby bílý okraj. Přitom je zbytek ikony průhledný. Jak tohle napravit? Díky

C#

3 odpovědí

24.08.2011 18:40

anonym

Chyba - Nelze vytvořit dočasnou třídu

Dobrý den, rád bych se poradil jestli se někdo nesetkal s touto chybou a nezná příčinu. System.InvalidOperationException: Nelze vytvořit dočasnou třídu (výsledek: 1). error CS0016: Do výstupního souboru c:\Documents and Settings\pc\Local Settings\Temp\rumrqyka.dll nelze zapisovat: Přístup...

I/O operace, .NET

1 odpovědí

24.08.2011 10:03

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Vložení cyklu

Dobrý den, O téhle hře kde se má objekt vyhýbat ostatním letícím objektům jsem už zde psal. Problikávalo mi to totiž, ale nakonec jsem to vyřešil po svém. Nyní se kód trošku rozrostl. Abych to zpřehlednil tak každý protiletící objekt má kód jak má letět(je to vlastně u všech stejné). Protiletící...

VB6/VBA

9 odpovědí

22.08.2011 18:41

Adam Lasák

Fotka z webkamery

Ahoj, už několik dní se snažím najít nebo udělat kód, který by dokázal získat obrázek z webkamery, ale zatím neúspěšně. Zkoušel jsem Windows Image Acquisition, ale skončil jsem s chybou &quot;Exception from HRESULT: 0x80210015&quot;, co se mi nepodařilo vyřešit. Nemáte někdo prosím takový kod...

C#, VB.NET

3 odpovědí

22.08.2011 14:07

anonym

Vykreslování

Chápu dobře, že když mám na formuláři groupbox, s vlasností backgrouncolor na transparent a zovlám metodu paint formuláře, musím v ní zavolat metodu taky paint toho groupboxu? Pokud to neudělám a např maximalizuji formulář, tak se pozadí groupbox nepřekreslí....

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

21.08.2011 13:51

anonym

Uzamčení DLL knihovny

Jak se dá uzamčit Knihovna DLL, aby zní pomoci &quot;NET Reflector&quot; a podobných prográmku nešel vytáhnout zdrojový kód? Hledal jsem na EN webech a fóréch a nic jsem nemohl najít... Díky za rady...

Offtopic

2 odpovědí

20.08.2011 20:24

anonym

Erroe list u vlatní třídy

Když si udělám vlastní třídu a například konstruktor přebírá parametry typu integer, a já při její deklaraci ve VS vložím string, error list nic nehlásí.. Nevíte někdo prosím jak to ošetřit? Další věc, která by mne zajímala, je jestli někdo neví o čj odkazu, kde by byly popsány xml komentáře, ...

VB.NET

1 odpovědí

19.08.2011 20:33

Ondřej Linhart

FTP

Caute Nechce mi to stiahnut subor a ja neviem preco.Myslim si ze mam tu chybu ale niesom si isti &quot;Inet1.Execute , &quot;GET subor.xxx&quot; &amp; (tempdir)&quot; . Pomozte prosim.Dakujem

I/O operace, VB6/VBA

5 odpovědí

19.08.2011 6:56

anonym

Otevírání Okna v jednom okně

Dobrý den Chtěl jsem vytvořit program který bude fungovat tak,že kliknu v menu na nějaký výběr a ukáže mi nějaký obsah. To se bude nacházet ve FORM1. Ale když potřebuju ukázat obsah z jiného Okna ... FORM2 Tak dá se to pomocí nějaké funkce zobrazit? Nemluvím o tom že bych zadal tento příkaz: ...

VB.NET, Architektura

2 odpovědí

18.08.2011 8:18

anonym

<< < 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se