Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 > >>

Direct mail

Poradí mi niekto, prosím, ako z programu odoslať e-mail v ktorého tele by bola html stránka?

VB.NET, HTTP/HTML

25 odpovědí

29.06.2022 10:40

anonym

Databinding v IF

Dobrý den, v komponentě repeater s datasourcem XML bych chtěl použít podmínku při generování jednotlivých položek. Problém je visual studio vyhodí vyjímku: &quot;Databinding methods such as Eval(), XPath(), and Bind() can only be used in the context of a databound control.&quot; ...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

10.06.2012 14:27

anonym

Zaokrouhlování v datagridviewu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda jde v datagridviewu zaokrouhlovat na celé desítky. Mám datagridView do kterého načítám data z databáze. Jejich zaokrouhlování na příslušný počet desetinných míst provádím takto: Toto je ok, ale potřeboval bych jeden sloupec zaokrouhlovat na celé desítk...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

05.06.2012 10:50

anonym

Uložení dat do doatabaze

Dobrý den, nevím zda-li tento příspěvek dávám do správné cekce, tak se popřípadě předem omlouvám. Chtěl ybch se dotazat na způsob práce s daty uloženými v MSSQL v MS Access. V accessu jsem vytvořil tblZakaznici, tblOdberatele a vytvořil formulaře. Chtěl bych se optat, co je lepší. Rozdělit ...

Databáze

3 odpovědí

04.06.2012 9:40

Ladislav Šesták

Data se nenačtou z txt souboru

Dobrý den, v mém programu načítám jména z textového souboru do ListBoxu. V textovém souboru mám jedno jméno na jednom řádku. Ale jména se do ListBoxu nenačtou, a já nevím proč. Můžete mi prosím poradit, co je špatně, a jak kód upravit aby fungoval? Děkuji za odpověď.

VB.NET, I/O operace

6 odpovědí

03.06.2012 20:09

Jiří Zdvomka

Pomoc s funkcí DestPath

Dobrý den, Měl bych jednu prosbu o radu. Mám kód na generování pdf: V DestPath mám pevně nadefinovanou cestu kam se má pdf uložit. Chtěl bych se optat zda-li by šlo nadefinovat to, aby někde v tabulce např. v tblDirectory byla zadana cesta a v tomto kódu odkaz na příslušné pole v tabulce ...

VB.NET

3 odpovědí

03.06.2012 19:06

anonym

Insert do sdf

Zdravím, mám problém s uložením dat do sdf databáze. Data se v databázi vůbec nezapíší, ale taky nevyhodí žádnou vyjímku, můžeme mi, prosím, poradit, kde dělám chybu? Díky M.

VB.NET, SQL, ADO.NET

5 odpovědí

02.06.2012 19:55

Ondřej Linhart

Jak určit 3 možnost

Ahoj potreboval bych poradit jak rozeznat třetí množnost. mám treba select select jmeno , 1 from jmena union select zakaznik , 2 from zakaznici vysledek je: aaa 1 bbb 1 ccc 1 xxx 2 yyy 2 aaa 2 potreboval bych aby se u duplicit zobrazila v druhem sloupci 3 (nev...

SQL

14 odpovědí

01.06.2012 15:18

anonym

Visual Basic 2005 a Excel

Dobrý den, potřeboval bych napsat kód ve Visual Studiu 2005, který by před otevřením excel-souboru prvně ověřil, jestli ho už nemá otevřený jiný uživatel a v tom případě ho neotevřel resp. by ho otevřel pouze v případě, že ho nepoužívá jiný uživatel. Děkuji předem za radu. Jiří Nečas

VB.NET, Office

6 odpovědí

01.06.2012 10:25

anonym

WCF s duplexní komunikací (události)

Uvítal bych článek nebo seriál, podrobně rozebírající duplexní komunikaci klient/server u WCF, konkrétně jak ideálně řešit reagování klienta na události vznikající na serveru. Tato problematika je dost komplikovaná věc rozhodně nepatřící do začátečnické kategorie, nicméně jsem přesvědčen, že by m...

WCF/WS, Offtopic

0 odpovědí

31.05.2012 20:08

Ondřej Linhart

Změna řádku pole

Dobrý den, měl bych jeden dotaz, obdobná věc se zde řešila pár dní zpět, a tazateli se dostala perná odpověď. Pokusím se tedy zeptat co nejpodrobněji abych také nebyl haněn. Řeším nyní situaci jakéhosi stavu. Mám ve formuláři tabulky Fakturace a Stav propojene relací FakturaceStav - Stav...

VB.NET

1 odpovědí

31.05.2012 15:22

Jiri

Vložení Enterů do mailu ve VB6

Zdar, nevíte náhodou někdo jak ve VB6 vložit do mailu Enter. Konkrétně jde o to, že vytvářím v kódu 3 věty, které potom vkládám do těla mailové zprávy. Jenomže potřebuju mít každou tu větu na samostatném řádku. Nepomáhá oddělit ty věty pomocí vbCrLf a nepomáhá ani Chr$(10) + Chr$(13). Jsou zkrátk...

VB6/VBA

2 odpovědí

31.05.2012 14:15

Milan Nehasil

httpwebrequest

Dobrý den, chtěl bych si vytvořit program ve Visual Basic 10 který by se přihlašoval na různé online hry např. Gladiatus apd... Slyšel jsem že k tomu potřebuji umět jak používat httpwebrequest ale nenašel jsem zde žádný článek o této věci. Mohl by mi někde napsat nějaký tutoriál jak se naučit ja...

VB.NET

1 odpovědí

29.05.2012 23:08

Tomáš Herceg

Připomínka

Předem se omlouvám, že tento příspěvěk není zařazen tam kde by měl zařazen být. Dávám ho sem z důvodů aby nezůstal zapadlí někde v pozadí. Někteří již tento příspěvek možná četli v jednom topicu, kde jsem tak reagoval na odpovědi zkušenějších uživatelů jednomu tazateli. Delší dobu již sleduji ...

Offtopic

7 odpovědí

29.05.2012 8:39

Jirka Daněk

MDI form v TabStrip ?

Ahoj neřešil jste někdo toto: Potřebuju do jedné TAB v TabStrip vložit MDI form bez titulky čistě jen ten MDIForm? // Na budoucí otázku pana Linharta proč to nedělám v .Netu (Odpovídám protože to dělám ve vb6) // Děkuju za budoucí rady .. :)

VB6/VBA

2 odpovědí

29.05.2012 8:10

anonym

Sehrání 2 databází - synchronizace

Jak sehrát 2 SQL databáze?

SQL

11 odpovědí

28.05.2012 14:34

anonym

Process.StandardOutput - zásek

Ahoj. Programuji aplikaci, jenž spouští v CMD program. Potřebuji, aby se výstup z CMD tahal do RichTextBoxu. Teď mám něco takového: - při každém tiku timeru by se měl přečíst obsah console a vepsat do RichTextBoxu. Ale v tomto případě se to zacyklí, protože čeká na konec streamu. Jak jej mám ted...

VB.NET

0 odpovědí

26.05.2012 13:06

anonym

čtení emailu ve VB6

Dobrý den, Potřebuji poradit jak napsat kod ve Visual Basicu 6.0 do kterého bych zadal email a heslo k němu a dále mi načetl obsah emailu třeba do textboxu nebo listboxu. Odtud si pak parsováním získám potřebné údaje. Pokud zná někdo způsob jak nainstalovat VB.NET na 386,486 procesory s WIN3...

VB6/VBA

6 odpovědí

26.05.2012 12:13

anonym

Data Type: date

V SQL databázi použiju Data Type: date Proč se mi potom při zobrazení dat (GrfidView)zobrazuje vedle data tak čas ve tvaru: 0:00:00 Jak se toho mohu zbavit? Děkuji, FJ

SQL, Databáze

1 odpovědí

25.05.2012 19:24

Petr Zajíc

Tisk

V Microsoft Visual Web Developer 2010 jsem si naprogramoval aplikaci, která mi sleduje povinné zdravotní prohlídky lidí. Jelikož se v této oblasti teprve učím, mám dotaz: jak naprogramuji tisk dat z databáze? Existuje nějaká dobrá výuková literatura? Děkuji, FJ

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

25.05.2012 12:24

Tomáš Herceg

<< < 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se