Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 > >>

Řazení datagridview

Dobrý den, asi to tu už někde bude, ale hledám to marně už několik dní, tak se na to zeptám. Umím si data v Datagridview seřadit pomocí Sort, ale vždycky jen abecedně tj. např. 100, 2000, 30, 4000 apod. Jak lze docílit toho, aby se sloupce s čísly neřadily abecedně, ale řadily se podle hodnot? ...

VB.NET, WinForms, Databáze

26 odpovědí

18.02.2012 15:17

anonym

SQL Server Compact - databáze nenalezena

Ahoj, mám drobný, řekl bych až začátečnický problém :( Používám (učím se teprve v něm) SQL Compact edition. Vše jde krásně, až na jeden detail. Při otevírání databáze mi ji načítá prý z &quot;C:\Windows\system32\Data.sdf&quot; Problém je, že vytvořená databáze, tak jak jsem ji pojmenoval, není n...

SQL

8 odpovědí

11.01.2012 22:51

anonym

forum.builder.cz

Nevíte co se stalo s fórem na builder.cz? Začátkem prosince 2011 bylo ještě funkční.

Offtopic

2 odpovědí

28.12.2011 11:06

anonym

DataGridView nezobrazuje

Dobrý den, dělal jsem si prohlížeč databáze přesně podle článku &quot;SQL Server 2005 Compact Edition&quot;. Problém je, že Grid i po bezchybném spuštění zustane šedý a bez dat. Cestu k .sdf mám správně. Nesetkal se někdo s něčím podobným? Jak to rozchodit? Děkuji.

VB.NET

11 odpovědí

20.12.2011 15:58

Roman Trakal

Tisk ve vB

Zdravím, prosím o nasměrování na ukázky programu. Chci tisknout z VB (2010) formátovaný text z obrázky. V knize co mám jsou pouze příklady na tisk bez formátování. Neexistuje hotový program pro sestavování tiskových sestav? (Něco jako bylo v DOS verzi FoxPro) Díky. Michal

VB.NET, Tisk

17 odpovědí

20.12.2011 14:43

anonym

Principy jednoduché databáze ve VB.NET 2010 express

Prosím o radu a ukázku kódu. Mám databázi xxx.accdb, kde je tabulka s asi 20 sloupci včetně binárních dat (obrázků). Rád bych si nad ní udělal nějaké vizuální udělátko, které bude umět základní operace s daty - zobrazit, přidat, smazat, editovat. Rád bych aby zobrazovací datagrid měl jen něko...

VB.NET

6 odpovědí

17.12.2011 15:30

anonym

RichTextBox - formátování textu

Dobrý den Načítám z různých .txt souborů texty pro vložení do RichTextBoxu. Naformátovaný blok textu (SelectionFont, SelectionColor) přidám do RTB. To všechno funguje, ale je li ve vkládaném textu znak &quot;ě&quot;, od tohoto znaku ignoruje mé nastavení fontu a zbytek bloku textu je naformátová...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

16.12.2011 7:34

anonym

CMS s XML DB

Ahoj, našel jsem na netu MyWebSiteStarterKit. CMS napsaný nad databází v XML. Hodně jsem to zkoušel, a příjde mi zajímavé, že to s obyčenými XML soubory je poměrně rychlé. Já myslel že na tohle se používá výhradně SQL. V čem je trik, že je to tak rychlé i s použitím klasického XML? Díky

ASP.NET WebForms, WPF, Databáze

5 odpovědí

15.12.2011 15:56

anonym

SELECT TOP n Duplicit

Zdravim, Mam tu taku situaciu s ktorej sa neviem nejako vyhrabat. Vytvoril som si nejaky select (Pivot tabulka) na ktorej uz potrebujem v poslednom ktoru vyfiltrovat N pocet duplicit. Nemate nejake &quot;finty&quot; ktorymi by som to dokazal ? Pre priklad: mam tabulku ID,ParentID,Val...

SQL, Databáze

8 odpovědí

15.12.2011 13:12

anonym

Problém s GDI+

Dobrý den, mám takový problém, když kreslim s GDI, tak mi to funguje pouze když kreslící kód dám do nějakého eventu(button_click) a nebo do metody OnPaint, ale když to dám do konstruktoru, tak to nefunguje, ale jsem si jist, že dříve to fungovalo, nevíte kde je problém, přihazuji ještě kód: ...

C#

6 odpovědí

15.12.2011 11:45

Tomáš Herceg

[vb.net]

Zdravim všechny, potřeboval bych poradit s komponentou ScrollableControl, u ktere mi nejak prapodivne funguje scrollovani. - Ve ScrollableControlu mam pole labelu velikosti 100x100 px, a ty jsou umistene jeden vedle druheho v nekolika radach. - Jejich pocet je vetsi nez se vejde na form, t...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

13.12.2011 15:05

anonym

Unique na více sloupcích a hodbota NULL

Dobrý den, bohužel jsem teď pár dní bez svého počítače, nemám tedy jak zkusit... Chtěl bych se tedy zeptat na případ, kdy tři sloupce v jedné tabulce mají společné omezení UNIQUE, první dva jsou NOT NULL, ale třetí není. Budu moci vložit např tyto hodnoty dvakrát? 1, 1, NULL P.S jde mi...

SQL, Databáze

2 odpovědí

13.12.2011 14:46

anonym

Vizual basic

Dobrý deň. Vopred sa ospravedlňujem všetkým, ktorý pokladujú za založenie tejto témy bezpredmetné a zbytočné, čo sa týka programovania som naozaj len začínajúci amatér. V súčastnosti dokončujem semestrálny projekt, statickú analýzu konštrukcie pomocou pomocou vizual basicu, kde viac ako 90% pra...

VB6/VBA

1 odpovědí

09.12.2011 19:48

anonym

Aplikace na analýzu logů

Zdravím,rád bych si vytvořil aplikaci,pomocí které bych mohl pohodlněji prohlížet aplikační logy.To by takový problém nebyl.Nicméně logy mohou mít různou velikost v rozmezí 10-250MB a zde si nejsem jist jakou technologii využít - zda dělat s C++ nebo s .Net,nejsem si totiž jist režií v rámci .Net...

Offtopic, Optimalizace

7 odpovědí

09.12.2011 16:31

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

SitemapProvider

Zdravím, napsal jsem si vlastní sitemap provider (resp. StaticSitemapProvider). Ta ale řeší pouze načítání struktury z db, le já je chci nyní do db i přidávat. Nenašel jsem ale v tom provideru správné metoty k přepsání. Musím si do tohoto mého provideru přidat vlastní metody, nebo se to musí řeši...

ASP.NET WebForms, Databáze

1 odpovědí

09.12.2011 8:36

anonym

Úprava hierarchické kolekce

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně správy položek v hierarchické kolekci. * Jak zde naprogramovat, že NewEmpolyer se má přidat jako porřazený porvek v Parrent. Respektive se to dá udělat jako: jenže to se neprojeví v kolekci. Jak na to? Stejně tak bych potřebovat metodu Delet...

C#, Architektura

0 odpovědí

09.12.2011 0:14

anonym

WPF PropertyGrid a lokalizace

Dobrý den, měl bych dotaz, mám z WPFToolkitExtended v projektu přidaný propertygrid. Kterému předávám objekt. Pokud tak udělám názvy vlastností v propertygridu jsou stejné jako názvy vlastností v objektu. To je pro mě nežádoucí a chtěl bych je měnit. Protože jsem až do teď nikdy nepracova...

WPF

4 odpovědí

08.12.2011 14:01

Michal Plško

Zabránění ukončení konzolové aplikace

Dobrý den, V konzolové aplikaci spustím časovač, od kterého bych chtěl, aby v pravidelných intervalech vykonával nějakou činnost. Aplikace se chová tak, že po spuštění se ihned ukončí,aniž by odcházelo k odpalován časovače. Jak mám prosím zabránit tomu, aby se aplikace ukončila, aniž ...

C#

2 odpovědí

08.12.2011 13:43

anonym

Web Site vs Web Application

Ahojte Prosim, moze mi niekto objasnit rozdiel ? Vraj by som mal vsetky projekty robit ako webove aplikacie, lenze snazil som sa tak nakodit ten 20 dielny serial a zastavil som sa pri napisani komponenty. Nijak mi nesla pridat do stranky a tak som zo srandy(a zufalstva) vytvoril novy projekt a...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

08.12.2011 11:32

ivan farkas

Rychlost LINQ to SQL

Je LINQ pomalejší než klasické dotazování do MSSQL?

SQL, LINQ, Optimalizace

2 odpovědí

08.12.2011 8:49

Tomáš Herceg

<< < 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se