Nové téma
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli je možno nějakým jednoduchým způsobem provést export asp.net stránky do pdf
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC
anonym
Dobrý den Dělám ve své hře náčítaní uložené hry a nijak jsem nenašel jak převést načtený string ({X:-12,64501 Y:-12,81217 Z:0,544084}) do pozice mého modelu ve Vector3. Mám C# 2010.
C#, .NET
zdravím, mam vytvořeno datové spojení na sql compact databázi pomocí data source wizardu. Přetažením na formulář se mi vytvoří potřebné komponenty,vše chodí, zadám nová data, dám uložit pomocí vygenerovaného kódu : žádnou chybu to nepíše. Pak to zavřu a znovu otevřu a nová data nikde. myslím, že...
VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze
Dobrý den,mám problém s tím,že program ve VB6 nejede na 64-Windows Home 7. Mohl bych si koupit Windows 7 Professional, otázka je,pojede na profesionalech program ve VB6? Děkuji za jakékoliv informace.
VB6/VBA
Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak donutit kurzor aby se objevil při otevření formuláře v prvním řádku a sloupci DataGridView. Mám formulář rozdělený pomocí SplitContiner kde nahoře jsou TextBoxy a dole DataGridView a nemohu nadefinovat TabIndex DataGridView na nižší hodnotu než TextBoxy nah...
VB.NET
Michal Horáček
Zdravim, mám problém se spuštěním Wndows 8 x64 na VMware Workstation. Před instalací se objeví hláška "Windows cannot read the <ProductKey> setting from the unattend answer file.. Nevíte někdo co s tím?
Offtopic
Ondřej Šrytr
Dobrý den, můžete mi někdo poradit zda existuje nějaký jednoduchý ekvivalent ve VB.NET 2008 za "BeforeUpdate" a "AfterUpdate". To znamená aby sledoval změny třeba TextBoxu až po ztrátě Focusu. Děkuji
Alexander Clarai
Dobrý den, Mám dotaz ohledně funkce Focus. Když jsem vytvářel aplikaci na svém soukromém PC, nastavoval jsem webovým prvkům k události OnTextChanged funkci Focus. Hlavně proto, aby uživatelé mohli používat k ovládání aplikace povětšinou jen klávesnici, a aby je aplikace naváděla k správn...
ASP.NET WebForms
Tomáš Herceg
Mám webovou stránku, ze které chci tisknout jen její část, třeba panel nebo gridview. Podle návodu zde http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/rahul4_saxena/PrintingInASPDOTNET08272009020409AM/PrintingInASPDOTNET.aspx jsem to dal celkem pohodlně dohromady. Nyní ale potřebuji tisknout panel, na kt...
dobry den , chtel bych se zeptat jak udelat obrazek na pozadi viz: http://imageshack.us/f/855/novobjektrastrovobrzekn.png/
Antonín Marko
Dobrý den, potřeboval bych poradit, jestli lze v XNA zobrazovat pohybující se GIF obrázek.Pokud jde, jak ? Díky za odpovědi
C#, XNA, Grafika
Milan Suk
Dobrý den, chci se zeptat, zda lze, popř. jak, prohlídnout nějakou metodu, kterou obsahuje .NET FRAMEWORK. Díky za odpovědi. Pokud se to tu již rešilo tak se omlouvám, ale nenašel jsem nic. Díky
Visual Studio
Ondřej Linhart
Dobrý den, snažím se o zadání dat do SQL tabulky. Bohužel z mě neznámých důvodů mi zde stále naskakuje chyba: SqlException was unhandled - String or binary data would be truncated.The statement has been terminated. Tady je kód programu: Data to ze SQL serveru vypíše, v pořádku pokud místo p...
Ondřej Brožek
Dobrý den, mám stránku Article.aspx?CatID=1%ID=1 na, které vypisuji článek. Pod článkem mám komponentu GridView, kde zobrazuji další články z kategorie. Problém nastává v tom, že v GridView se mi zobrazí všechny články z kategorie tudíž i ten aktuální tedy ID=1. Moje otázka zní je-li možné, aby ...
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakým způsobem mohu odebírat z kolekce typu List of xxxx, když je tato kolekce uložena jako datasource listboxu. Pokud odeberu objekt: kolekce se změní, ale listbox se nepřekreslí. Resp. v něm je vydět i vymazaná položka. Když pak kliknu na jinou tak se vy...
Architektura, .NET
Michal Plško
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda máte zkušenosti s následujícím problémem. Jedná se o odstranění obálky pcks a zpět. Ve výsledku potřebuji toto. Umět přijmout *.zfo soubory odstranit pcks a získat pouze fo. A obráceně. Z fo souboru vytvořit podepsaný zfo. Při starém sha to šlo celkem snadno ...
Eduard Málek
Dobrý den, mám problém s výchozí hodnotou TextBoxu. Mám Formulář kde je TextBox1 spojený s databází a potřebuji při zadání nového záznamu aby se v TextBoxu přednastavila hodnota, která se při stisknutí tlačítka "Nový záznam" vypočítá ze dvou dalších TextBoxů (TextBox2 + TextBox3) ze ste...
dobry den ve VB - 2008 express mam WebBrowser1 a chtel bych nejak nastavit ze kdyz pres ten webbrowser najedu na urcitou stranku (napr.: www.seznam.cz) tak se mi zobrazi MSG box s nejakou spravou
VB.NET, WinForms
'Dobrý den mám následující kód v událostní proceduře FormClosing . StreamWriter soubor = new StreamWriter("Data.txt"); for (int i = 0; i <= listView1.Items.Count - 1; i++) { soubor.WriteLine(listView1.Items[i].SubItems[0].Text); soubor.Writ...
I/O operace, .NET
Dobrý den, chtěl bych zeptat, kde můžu sehnat funkčí terén pro XNA v C#. Něco jako je na těhle stránkách o XNA do VB.NET. Předem díky.
C#, XNA
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít