Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 > >>

Nelze se připojit přes TCP/IP

Dobrý den, při připojení přes SQL server management studio mi to hází tuto zprávu: TITLE: Connect to Server ------------------------------ Cannot connect to ..... ------------------------------ ADDITIONAL INFORMATION: Při vytváření připojení k serveru došlo k chybě. Při připojování...

Databáze

7 odpovědí

17.02.2013 23:29

Michal Štěpánek

dataGridView jak uložit a načíst obsah ?

Dobrý den Jak uložím obsah z dataGridView do libovolného souboru ? Jak načtu data ze souboru zpět do dataGridView ? Děkuji

C#, WinForms

2 odpovědí

08.08.2011 21:35

Jirka Pénzeš

Poptávám pomoc s implementací WS

Dobrý den, hledám někoho kdo by mi pomohl implementovat webovou službu na již běžící web. pro bližší info: [email protected]

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

20.06.2011 20:52

Alexx

Certifikace ve Web Services

Zdravím, Nevím si rady.Potřebuji přes Web Services pomocí těchto dvou souborů(*.key, *.x509),které mám už uložené v PC dostat potřebné údaje z adresy www..... dle vstupní hodnoty. Pro přehled zadám např do TextBoxu hodnotu(napr cislo) a zobrazí se mi podrobné údaje z webu.Údaje z webu jso...

VB.NET, WCF/WS

0 odpovědí

10.06.2011 9:03

anonym

Číselná soustava - převod dlouhých čísel

Dobrý den, řeším problém s převodem čísel z a do jednotlivých číselných soustav. V kódu níže je pár funkcí, pomocí kterých převádím čísla z libovolné soustavy do jiné libovolné soustavy. Zasekl jsem se ale na tom, že při výpočtu převodu narážím na velmi vysoká čísla (třeba 15^16) což samozřejmě v...

VB.NET

0 odpovědí

10.06.2011 8:34

anonym

Hledání v HTML kódu

na stránce http://stary.gjak.cz/is/is/suplovani/su110610.htm je zapsán rozvrh pro třídu TA chetěl bych se zeptat, jestli neznáte lepší způsob, než vyhledávat od po (v případě dne 9.6 to fungovat bude, v jiný den tam třída TB vůbec nemusí být a může následovat třeba KA)

VB.NET

1 odpovědí

09.06.2011 22:53

anonym

Menu v master page

Zdravím, chtěl bych zeptat jakým stylem se dělá to, když mám několik stránek a ve všech používám master page a chci i do té master page dát menu (klasické html odkazy s css) a potřebuji aby každá stránka měla css class jiné (aby aktivní zobrazená stránka měla jiný styl než zbývající). Díky za...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

09.06.2011 8:44

anonym

Application.Restart

Zdravím všechny, měl bych dotaz k Application.Restart() Mám uložena některá uživatelská nastavení v My.Settings, jedná se konkrétně o název serveru a databáze pro connectionstring. Problém je v tom, když edituji data, uložím je My.Settings.Save() a poté chci aplikaci restartovat výše uvedeným...

VB.NET

26 odpovědí

08.06.2011 17:02

Ondřej Linhart

Precteni kompletni cesty(Path) z OLE-objekltu

Dobry den, Pomoci tohoto programu jsem schopen exportovat jednotlive cesty (Path) z OLE-objektu ale vysledna exportovana cesta, napriklad tato: e kodovana? potrebuji ziskat uplnou cestu. Muze prosim nekdo pomoci ci dat tip? Dekuji.

VB6/VBA

0 odpovědí

08.06.2011 7:42

anonym

VS NET 2010 a Skype

Mám problém po inštalácii VS mi prestal fungovať Skype. Pri pokuse o jeho spustenie sa zobrazí okno VS s ladením &quot;Visual Studio Just In Time Debuger&quot; &quot;An unhandled win32 exception occurred in skype.exe(386) Či povolím ladenie, alebo ho zruším, výsledok je ten istý. Skype sa n...

VB.NET

4 odpovědí

07.06.2011 18:23

Jozef Smolinský

Programovanie súčasnej doby II.

Všimol som si 2 mesiace starý príspevok, ktorého pisatel si sťažuje (?!) na to, ako sa zmenilo programovanie. Je mi lúto, že (zrejme mladíci) pamatníka starého dobrého programovania tak strhali, mne hovoril z duše. Mám jednu bizardnú skúsenosť z poslednej doby, ktorá sa dotýka danej temy : Uch...

Offtopic

12 odpovědí

06.06.2011 17:53

Tomáš Herceg

Filtr dat podle datumu

Dobrý den, potýkám se s dotazem nad dvěma tabulkami. První tabulka tblPRODEJ obsahuje Datum, Zakaznik, Prodej. Druhá tabulka tblOP obsahuje obchodní podmínky pro zákazníky v danném obdobi, tj. Zakaznik, StartDate, EndDate, Procento. Pole StardDate určuje počátek platnosti obchodních podmínek, ...

SQL

1 odpovědí

03.06.2011 20:14

Petr Sklenička

Spustenie programu pod uživatelom

Dobrý deň, mám WindowsService službu ktorá spúšťa další .exe súbor pomocou: Služba beží pod Local System účte a súbor .exe spustí tiež pod SYSTEM účte. Potreboval by som poradiť ako ho spustiť pod užívatelom ktorý využíva osoba pri PC teda bežný účet a nie SYSTEM. Je to potrebné lebo SYSTEM...

C#, .NET

14 odpovědí

03.06.2011 17:32

anonym

spuštění programu s Windows Media Player

Zdravím všechny, mam hotový program ve kterém jsem použil Windows Media Player (axWindowsMediaPlayer). Problém je že na některých PC program funguje, ale najdou se i PC kde nejde program spustit ! Všechny PC mají Windows XP Pro a veškeré aktualizace včetně NET.Frameworků a stejné verze Media Pla...

VB.NET, Komponenty

6 odpovědí

03.06.2011 17:28

David Kitner

Slovník wordu

Můžu se zeptat, jak přistupovat k slovníku wordu? jestli to nejde, nevíte, kde v na disku bych ho našel?

VB.NET

1 odpovědí

03.06.2011 16:54

Ondřej Linhart

Jméno PC

Jak lze zjistit jméno počítače a zapsat ho do textového pole?

VB6/VBA

3 odpovědí

01.06.2011 14:36

anonym

Tlačitelny formular

Dobry den! Existuje nejaky sposob na jednoduchu tvorbu formularov nemyslím .form ale formular ako napr. faktura, učtenka a podobne. Čiže mojim cielom by bolo vytvoriť program ktory po vyplneni textboxov, comboboxov a listview a vytlačilo by mi to istu časť tohto formu tak aby to na papiery vyp...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

01.06.2011 14:14

Ondřej Linhart

[F#] Immutable objekty

mám typ: a chcem ho prepísať tak aby bol immutable tj aby žiadna jeho časť nemohla meniť svoj stav. Objekt obsahuje zoznam ku ktorému chcem pridávať a odoberať položky. Jediné čo ma napadlo je po každej zmene vrátiť celý nový objekt, je tento postup správny a neni to mrhanie systémovými pros...

Offtopic

0 odpovědí

31.05.2011 23:13

Frank Hliva

Znovuvytvoření SiteMap

Dobrý den. Vytvořil jsem si vlastní SqlSiteMapProvider, který jsem začlenil do normálního XmlSiteMapProvider. Do SqlSiteMapProvidr jsem vložil metodu ClearSqlSiteMap: Jen nevím, jak docílit toho, aby při změně v SqlSiteMapProvider proběhla i změna v XmlSiteMapProvider. Předem moc díky za radu.

C#, ASP.NET WebForms, Threading

0 odpovědí

31.05.2011 13:02

Tomáš Bezděk

Odmocnina

Prosím Vás, jak mám na klávesnici napsat tak aby se na tlačítku ukázala druhá a třetí odmocnina.

VB6/VBA

0 odpovědí

30.05.2011 16:09

anonym

<< < 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se