Nové téma
Dobrý den, při připojení přes SQL server management studio mi to hází tuto zprávu: TITLE: Connect to Server ------------------------------ Cannot connect to ..... ------------------------------ ADDITIONAL INFORMATION: Při vytváření připojení k serveru došlo k chybě. Při připojování...
Databáze
Michal Štěpánek
Dobrý den Jak uložím obsah z dataGridView do libovolného souboru ? Jak načtu data ze souboru zpět do dataGridView ? Děkuji
C#, WinForms
Jirka Pénzeš
Dobrý den, hledám někoho kdo by mi pomohl implementovat webovou službu na již běžící web. pro bližší info: [email protected]
ASP.NET WebForms
Alexx
Zdravím, Nevím si rady.Potřebuji přes Web Services pomocí těchto dvou souborů(*.key, *.x509),které mám už uložené v PC dostat potřebné údaje z adresy www..... dle vstupní hodnoty. Pro přehled zadám např do TextBoxu hodnotu(napr cislo) a zobrazí se mi podrobné údaje z webu.Údaje z webu jso...
VB.NET, WCF/WS
anonym
Dobrý den, řeším problém s převodem čísel z a do jednotlivých číselných soustav. V kódu níže je pár funkcí, pomocí kterých převádím čísla z libovolné soustavy do jiné libovolné soustavy. Zasekl jsem se ale na tom, že při výpočtu převodu narážím na velmi vysoká čísla (třeba 15^16) což samozřejmě v...
VB.NET
na stránce http://stary.gjak.cz/is/is/suplovani/su110610.htm je zapsán rozvrh pro třídu TA chetěl bych se zeptat, jestli neznáte lepší způsob, než vyhledávat od po (v případě dne 9.6 to fungovat bude, v jiný den tam třída TB vůbec nemusí být a může následovat třeba KA)
Zdravím, chtěl bych zeptat jakým stylem se dělá to, když mám několik stránek a ve všech používám master page a chci i do té master page dát menu (klasické html odkazy s css) a potřebuji aby každá stránka měla css class jiné (aby aktivní zobrazená stránka měla jiný styl než zbývající). Díky za...
Zdravím všechny, měl bych dotaz k Application.Restart() Mám uložena některá uživatelská nastavení v My.Settings, jedná se konkrétně o název serveru a databáze pro connectionstring. Problém je v tom, když edituji data, uložím je My.Settings.Save() a poté chci aplikaci restartovat výše uvedeným...
Ondřej Linhart
Dobry den, Pomoci tohoto programu jsem schopen exportovat jednotlive cesty (Path) z OLE-objektu ale vysledna exportovana cesta, napriklad tato: e kodovana? potrebuji ziskat uplnou cestu. Muze prosim nekdo pomoci ci dat tip? Dekuji.
VB6/VBA
Mám problém po inštalácii VS mi prestal fungovať Skype. Pri pokuse o jeho spustenie sa zobrazí okno VS s ladením "Visual Studio Just In Time Debuger" "An unhandled win32 exception occurred in skype.exe(386) Či povolím ladenie, alebo ho zruším, výsledok je ten istý. Skype sa n...
Jozef Smolinský
Všimol som si 2 mesiace starý príspevok, ktorého pisatel si sťažuje (?!) na to, ako sa zmenilo programovanie. Je mi lúto, že (zrejme mladíci) pamatníka starého dobrého programovania tak strhali, mne hovoril z duše. Mám jednu bizardnú skúsenosť z poslednej doby, ktorá sa dotýka danej temy : Uch...
Offtopic
Tomáš Herceg
Dobrý den, potýkám se s dotazem nad dvěma tabulkami. První tabulka tblPRODEJ obsahuje Datum, Zakaznik, Prodej. Druhá tabulka tblOP obsahuje obchodní podmínky pro zákazníky v danném obdobi, tj. Zakaznik, StartDate, EndDate, Procento. Pole StardDate určuje počátek platnosti obchodních podmínek, ...
SQL
Petr Sklenička
Dobrý deň, mám WindowsService službu ktorá spúšťa další .exe súbor pomocou: Služba beží pod Local System účte a súbor .exe spustí tiež pod SYSTEM účte. Potreboval by som poradiť ako ho spustiť pod užívatelom ktorý využíva osoba pri PC teda bežný účet a nie SYSTEM. Je to potrebné lebo SYSTEM...
C#, .NET
Zdravím všechny, mam hotový program ve kterém jsem použil Windows Media Player (axWindowsMediaPlayer). Problém je že na některých PC program funguje, ale najdou se i PC kde nejde program spustit ! Všechny PC mají Windows XP Pro a veškeré aktualizace včetně NET.Frameworků a stejné verze Media Pla...
VB.NET, Komponenty
David Kitner
Můžu se zeptat, jak přistupovat k slovníku wordu? jestli to nejde, nevíte, kde v na disku bych ho našel?
Jak lze zjistit jméno počítače a zapsat ho do textového pole?
Dobry den! Existuje nejaky sposob na jednoduchu tvorbu formularov nemyslím .form ale formular ako napr. faktura, učtenka a podobne. Čiže mojim cielom by bolo vytvoriť program ktory po vyplneni textboxov, comboboxov a listview a vytlačilo by mi to istu časť tohto formu tak aby to na papiery vyp...
VB.NET, WinForms
mám typ: a chcem ho prepísať tak aby bol immutable tj aby žiadna jeho časť nemohla meniť svoj stav. Objekt obsahuje zoznam ku ktorému chcem pridávať a odoberať položky. Jediné čo ma napadlo je po každej zmene vrátiť celý nový objekt, je tento postup správny a neni to mrhanie systémovými pros...
Frank Hliva
Dobrý den. Vytvořil jsem si vlastní SqlSiteMapProvider, který jsem začlenil do normálního XmlSiteMapProvider. Do SqlSiteMapProvidr jsem vložil metodu ClearSqlSiteMap: Jen nevím, jak docílit toho, aby při změně v SqlSiteMapProvider proběhla i změna v XmlSiteMapProvider. Předem moc díky za radu.
C#, ASP.NET WebForms, Threading
Tomáš Bezděk
Prosím Vás, jak mám na klávesnici napsat tak aby se na tlačítku ukázala druhá a třetí odmocnina.
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít