Nové téma
Mám tabulku hodnoty (idosoba, datum, hodnota) a tabulku lide (idosoba,prijmeni, jmeno) Potřebuji pomocí SQL dotazu z tabulky vytáhnout max. hodnoty pro jednotlivé osoby pro každý datum - udělat kontingenční tabulku(pivot table). Pomocí googlu a metodou pokus omyl jsem dosáhl jakési kontingenčn...
C#, VB.NET, SQL
anonym
Když mám program, který načíta z CD romky obrázek, co mi dává jistotu , že když napíšu "H:\cesta k obrázku\obrázek. Co když u jiného počítače se CD-rom bude jmenovat G. Nebo tam budou i dvě nebo více CD romek, co pak?
VB6/VBA
Prosím už si neviem pomôcť - nastaviť veľkosť papiera. Potrebujem programovo meniť zdroj, rozmer a orientáciu papiera. Orientáciu zmení ale ostatné dva nie. Pričom pre rozmer hlási problém. Prikladám kód VB2005 expres Možnosť ...PaperSize.RawKind = 1 prejde ale neviem čo robí.
VB.NET, Tisk
Caute dokazem konkretnemu komponentu napr.CheckBox priradit novu vlastnost? Ide mi oto, ze konkretne chceckBoxy tvorim na zaklade urcitych udajov, ktore si taham z databazy. A potreboval by som aby napr. konkretny checkBox niesol udaj "ID" ale aby som ho nemusel pchat napr. do NAME aleb...
VB.NET, WinForms
Ján Holub
Zdravím, [Visual Studio 2010 Profesional, Framework 3.5, Visual Basic] podle postupu z http://msdn.microsoft.com/en-us/library/5ey6h79d.aspx pracuji s polem bajtů z bitmapy. Vše mi funguje bezproblémů do doby dokud nenastavím rozměry bitmapy na liché. Potom se mi vykreslený obrázek rozpadne. ...
VB.NET, WinForms, Grafika
Tomáš Herceg
Dobrý deň, používam Visual Studio 2010 Ultimate a ked spustím Build vytvorí sa skompilovaný .exe v zložke bin\Debug. Všimol som si ale aj zložku Release ale vtej sa mi vytvoril o 4kb menší .exe a sním ešte aj knižnica XmlSeliarizers. Viete mi prosím niekto poradiť či stačí si vybrať ten súbor z D...
VB.NET, Visual Studio
Ondřej Linhart
Ahojte mam taku otazocku viem ze asi hlupa ale som len zvedavy ako to funguje... Dajme tomu ze nechcem spustat na klientskom PC vobec instalacku frameworku ale manualne si nejakou instalackou pri instalovani programu zaregistrujem do GAC potrebne DLL subory... Bude to fungovat ? Predpokladajme ze...
VB.NET
Žádám vás o radu s následujícím problémem. Ve Visual Studiu 2008 s Net.Frameworkem 3.5 jsem vytvořil docházkovou aplikaci. Aplikace čte data z RFID usb čtečky, pracuje s MYSQL. Vše funguje jak má. Ale při běhu aplikace dojde k zatuhnutí z ničeho nic( Aniž by zrovna probýhalo čtení z databáze a...
Jakub Tyitiš
Dobrý den, potřeboval bych poradit s tím, zda je možné vyřešit jeden problém. Nepotřebuji ani tak konkrétní kód, jako spíš vědět od čeho se "odpíchnout," jak na to. V tabulce je sloupec, který je datového typu numeric a má 24 míst, v tabulce je několik milonů řádků, takže to zabírá spo...
SQL, Databáze
Jakub Šust
Ahoj jmenuji se Robin (monk) a potřebuji poradit. Nedávno jsem se rozhodl že vyzkouším c# v ASP.NET hledal jsem na internetu hromadu návodů a nakonec jsem skončil na těchto stránkách. Našel jsem tu všechno, co jsem potřeboval vědět, ale řeším pár začátečnických problémů. První problém co má...
Offtopic, ASP.NET/IIS
Jozef Hollý
Zdravím, mám takový dotaz, nebo spíše otázku, mám zde WINAPI funkci, která by měla umožnit pohyb Form, bez title window, čili kdekoliv kde kliknu a podžím myš mi se mělo dát hýbat s oknem, problém je, že mi to nefunguje, kód chybu nehládí, ale nejdeto :-( Avšak pokud si z netu stáhnu ukázku, vše...
C#, WinAPI
Caute pouzivam na dynamicky vypis checkBoxov nasledujuci kod(urcite udaje citam z DB) Na zvysly vypis bez problemov funguje ale problem je ked chcem dat vypisat vodorovne a pouzijem tento kod vypise len prvy a ostatne nie. Nechapem,....... vdaka cujan
Caute Znova sa na vas obraciam.Po dlhom patrany na internete mi nic ine neostava len vas znova poprosit.Chcel som si skusit postavit program na meranie teploty s SMT 160 cez Game portalebo Com port , Lpt port.Su hotove programy ale tie ma nenasmeruju.Staci mi odporucit knizku alebo niejaky pri...
Prosím vás potrebujem po spustení stránky aspx z kódu zachytiť na stránke Zobrazenie.aspx v Page_Load to idp=2 a dať to do premennej. Nemôžem prísť na to akým spôsobom ten odkaz zachytiť. Moc dík.
ASP.NET WebForms
Vladimír Tomek
Dobrý den přeji. Ve Visual Studiu 2010 jsem vytvořil jednoduchou stránku a teď bych ji chtěl zveřejnit. Už jsem se zde jednou ptal a ten pán mi poradil microsoft webmatrix. Když jsem jej stáhnul tak mi to hlásilo chybu, že se webmatrix nenainsaloval. Nemáte prosím Vás jiný způsob?
Milan Suk
Dobrý den, ve ASP.NET jse vytvořil jednoduchou stránku a teď bych ji chtěl zveřejnit (pouze zkušebně) světe. Nevíte někdo jak na to?.
Ahoj dělám ve VB skoro poprve a tak bych od vsá chtěl aby ste mi prosím napsali kod pro tlačitko ktere by mi odeslalo udaje co byly zapsány do pole.Děkuji :-)
Dobrý den přeji všem kdo si právě teď čtou tento odstavec. Ale k věci. Píšu teď obsáhlý a trošku složitější prográmek, který dostal název Schizophrenia. Program obsahuje spoustu užitečných funkcí (např.: otevíraní, zavírání, tisku souborů, převody jednotek a taky vypočítat různé údaje o geometr...
VB.NET, Algoritmy
Zdravim, chtěl jsem se zeptat zda-li se lze vzdáleně připojit na server když na něm nemám vytvořeného uživatele (připojuji se pomoci windows authentication). V případě že bych měl na serveru vytvořenýho uživatele tak by byl connection string asi takovej treba ale jakej by byl bez vytvořenýho už...
Databáze
dobry den. Mam otazku. Vytvaram webovu aplikaciu, kde budu uzivatelia pridavat na server svoje subory (pdf, png, jpeg), ku ktorym bude rozny pristup. Obrazky budu pristupne pre kazdeho, teda browser ich najde priamo niekde v zlozke: ".../pictures/example1.png" pristup k pdf bu...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít