Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 > >>

Zjištění barvy pixelu na ploše

Čau, chtěl bych se zeptat, zda existuje nějaký způsob, jak &quot;vyčíst&quot; z plochy barvu pixelu. Třeba bych zadal souřadnice pixelu na ploše (ne jen ve formu) a ono by mi to vrátilo barvu. Kdyžtak díky :)

VB6/VBA

2 odpovědí

11.04.2010 10:25

Petr Doleček

intellisense pro XAML

Zdravím, nenašel jsem vhodnější diskuzi tak to píšu pod Visual Basic .NET Vzhledem k tomu že mám po dlouhé době trošičku času, rozhodle jsem se podívat se (a pokud možno se i naučit) WPF. Docela mě to chytlo a líbí se mi i editor (používám Visual Studio 2008 Profesional). Jediné co mi docela c...

VB.NET, WPF

4 odpovědí

07.01.2010 13:00

Honza Dědek

Ako z pola bajtov vybrat 64bit integer

Ahoj, všetkým. Potrebujem poradiť ako vybrať z pola bajtov číslo 64bit integer. Pole ma napríklad túto štruktúru: TransID od bajtu 0 dlžka 2, MessageEnc od bajtu 2 dlžka&#9;4, DeviceID od bajtu 6 dlžka 8. Z neho vyberiem a rozdelím do premenných: Ďakujem

VB.NET, Algoritmy

2 odpovědí

28.12.2009 12:26

Tomáš Herceg

Zavolání již spuštěného programu.

Dobrý den, zajímalo by mě jak detekovat volání v již spuštěném programu. Tzn.: 1) Spustím program A.exe. Ten běží pouze v jedné instanci. 2) Zavolám program &quot;A.exe parms&quot;. Potřebuji, aby spuštěný program detekoval, že ho něco volá, převzal parametry a reagoval. Předem díky za p...

VB.NET

11 odpovědí

17.12.2009 16:15

Ondřej Linhart

Footer v GridView

Zdravim Mam gridview + accessdatasource. Řešili jste nekdo problém s prázdnými daty ?, protoźe chci do footer dat vkládací řádek, ale ten zmizne kdyz nejsou zadna data v datasource. C# řešení je na webu hafo, ale zadne s accessem.

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

14.12.2009 23:30

Tomáš Herceg

Vynulování proměnné každou hodinu

Zdravím. V mém programu se určitá proměnná roste po dobu 8 hodin a druhá proměnná roste současně s ní, ale každou hodinu začíná opět od nuly (Celkové počítadlo a hodinové počítadlo). A každou novou hodinu se hodinové počítadlo vynuluje. Zatím to řeším tímto způsobem: Pokud však během první minut...

VB.NET

2 odpovědí

11.12.2009 13:47

anonym

Adresa

Dobrý den. Píšu si chatovací aplikaci, která (zjednodušeně) funguje tak že něco napíšu, potom zavolám handler na serveru kterému předám parametry: &quot;type=write&amp;jmeno=identifikacnijmeno&amp;pin=nejakykod&amp;text=Uk(ac)zka Entit: zpr(ac)va&quot; nebo pro čtení jen &quot;type=read&amp;pin=n...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

11.12.2009 13:33

anonym

podminka if

Dobrý den. Snažím se naučit pracovat s asp.net -em a dal jsem si takovy ukol, nyni jiz vim, ze je nad me sily, k reseni jsem se sam neprobral...tak se nyni obracim na Vas s prosbou o pomoc... mam na strance default.aspx 2 checkboxy, a 1 textbox. prvni checkbox ma ID=&quot;Ano1&quot; nastavil ...

ASP.NET WebForms, Komponenty, ASP.NET/IIS

8 odpovědí

11.12.2009 11:30

anonym

schování URL adresy

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak bych měl udělat skovávání URL adres... PR: http://localhost/xxx/Objednavka.aspx a ja bych potreboval aby to vypadalo takto: http://localhost/xxx/Objednavka na internetu jsem si nasel nejaky scriptik, ktery toto skryval,ovsem funguje jenom pod win...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

10.12.2009 19:07

Tomáš Herceg

Osa grafu

Ahoj, vytvářím ve visual Basicu 6 aplikaci, kde potřebuju vytvořit vlastní graf a mám problém s nastavením os. Tak třeba Osu x mám definovanou body Ax,Ay a Bx,By. na ose x budu vynášet hodnoty napětí a protože to jsou desetinné čísla potřeboval bych Bx nastavit jako nejbližší vyšší celou hodnotu ...

VB6/VBA

1 odpovědí

09.12.2009 16:53

anonym

Skrytí událostí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li jdou skrýt události objektu, případně jak? Mám třídu děděnou od userControl a chtěl bych u ní skrýt některé původní události, které jsem nahradil vlasními s jinými názvy. Děkuji za odpověď

VB.NET, Komponenty

1 odpovědí

08.12.2009 18:27

Ondřej Linhart

Předaní dat mezi dvěma formuláři

Prosím o mírné nakopnutí, určitě se to tady řešilo, ale nemohu to najít, mám dva formuláře a na na každém pro příklad jeden textbox z formulaře F1 otevřu F2 a do textboxu zapisu ahoj a po tlacitku ok jsem predpokladal ze se mi to zapise do texboxu na F1 nasledujicim kodem ale bohuzel určitě js...

VB.NET, Algoritmy

2 odpovědí

08.12.2009 13:25

anonym

COM (OCX) prvek - nastavení PARAM

Dobré ráno, pár dní už řeším problém s COM komponentou (OCX). Po vložení do projektu mi okamžitě zahlásí chybu: Což naprosto chápu. Ovšem nikde jsem se nedočetl kde ty html parametry nastavit. V HTML je to easy, takto: Ovšem v C# jsem na te komponentě žádnou takovou funkci nenašel (něco j...

C#

0 odpovědí

08.12.2009 9:02

anonym

Tvorba WMF

Jako základ mám soubor DXF (text) a potřebuji, bez autocadu a různých placených programů, převézt jednoduchý 2D obrys do WMF formátu. Zkoušel jsem to ve VB6 přes picturebox vykreslit a pak uložit jako WMF, ale ukládá se mi stále prázdný soubor. Call Picture1.Cls Picture1.Line (100, 200)-(250...

I/O operace, VB6/VBA

2 odpovědí

07.12.2009 14:12

anonym

text v textboxu

Zdravim, mam hloupy dotazek, o kterem si myslim,ze by mi mohl lehce nejaky zkusenejsi programator vypomoci s resenim... delam stranku s nazvem objednavka (formular) v nem mam nejake textboxy,radiobuttony atd...a take poznamku na konci formulare, tato poznamka je typu text box. jeji kod je ...

ASP.NET WebForms

10 odpovědí

07.12.2009 12:55

Tomáš Herceg

Chyba v TableLayoutPanelu?

Dobrý den, chci se zeptat na to, co dělám špatně. Mám v klasické Windows Forms aplikaci jeden formulář a na něj je dokován TableLayoutPanel. Uvnitř tohoto panelu mám jiný objekt, např. DataGridView. DataGridView má nastavenu vlastnost Dock na Top. Je tedy přidokován k hornímu okraji TableLayo...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

05.12.2009 23:07

anonym

My.Settings

Dobrý večer! Mám taký jednoduchý kód: Ak ho spustím dostanem hlášku error: &#39;user&#39; is not a member of &#39;WindowsApplication1.My.MySettings&#39; Viete mi povedať kde je chyba? Alebo som úplne mimo? Za každú odpoveď vopred ďakujem.

VB.NET

5 odpovědí

05.12.2009 22:20

Lubos Blader

problém s VS C#

zdravím, nainštaloval som si MS Visual C# 2008 EE, no ak chcem vytvoriť nejaký projekt vypíše mi toto v message boxe: &quot;Requested registry access is not allowed.&quot; mám Windows 7, no Visual Basic aj C++ mi fungujú dobre. Neviete mi poradiť?

C#, Offtopic

5 odpovědí

04.12.2009 16:04

anonym

Skin pro user componetu

Ahoj. Z webu jsem si stáhnul takové pěkné tlačítko. Když pro něj chci nastavit skin, tak mi to hlásí:&quot;Serverová značka dxe:ASPxButton je neznámá.&quot; Je třeba tuto značku ještě někde specálně registrovat, kromě standartní registrace na počátku stránky?

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

04.12.2009 12:06

Pepa Kolář

integer na pole boolean

Dobrý den, věděl by někdo jak by se dalo přistupovat na jednolivé bity celočíselného datového typu(integer, uinteger) ? UInteger má 4 byte, já bych se potřeboval dostat k samotným bite 32x0/1.

VB.NET

2 odpovědí

04.12.2009 9:29

Michal Plško

<< < 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se