Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 > >>

Aplikácia na servere

Zvažujem urobiť nejakú aplikáciu, ktorú by som uložil na nejaký server, kde by monitorovala v pravidelných časových intervaloch nejakú cudziu web stránku a údaje z nej by ukladala do nejakej databázy. Vedeli by ste ma niekto nejako nakopnúť? :-) Pekný deň prajem!

C#, VB.NET, ASP.NET WebForms, Databáze

8 odpovědí

12.11.2013 20:29

Lubos Blader

VB.Net a MSOffice Excel

Řeším přístup k objektovému modelu excelu z vb.net, aby reference nebyla závislá na verzi office, nevystačím s GetObject a CreateObject, potřebuji se mj. také dostat k událostem. Jakým způsobem provést referenci nezávisle na verzi, resp. pokrýt verze 2003, 2007, 2010? Co používáte? Nějaký offic...

VB.NET, Visual Studio, WinForms, Office, .NET

3 odpovědí

11.11.2013 11:20

Jan Holan

Excel a PictureBox

Dobrý den, potřebuji do formuláře VBA excelu vložit PictureBox, nebo nějaký jiný objekt, v kterém by se dal nakreslit jednoduchý graf. Ve VB6 nebo VB.NET to není problém, ale v Excelu nemohu nic vhodného najít. Za jakoukoli radu předem dík.

VB6/VBA

3 odpovědí

09.11.2013 19:33

Pavel Netpa

ASP.NET Identity Entity Framework

Dobrý den, máme ve firmě již existující SQL databázi, kterou již využívá desktopová aplikace (tzn. z mé strany ji nemohu upravovat). Mám za úkol vytvořit SPA aplikaci tzn. tvořím WebAPI a řeším bezpečnost. Když jsem se koukal na ASP.NET Identity Entity framework, tak to stojí na tom(pokud ...

ASP.NET MVC, Entity Framework

6 odpovědí

07.11.2013 19:18

anonym

XP window style

Dobrý den všem, ve winforms aplikaci používám prvek MonthCalendar, provádím vlastní vykreslování, aplikace je zkompilovaná v x86 modu. Mám potíže se vzhledem controlu ve Win7(64), jeho vzhled se liší proti XP a potřebuji nějak nastavit xp styl (windows theme či tak něco) controlu i pro win7 ne...

VB.NET, Visual Studio, WinForms, .NET

7 odpovědí

06.11.2013 19:40

Ondřej Linhart

Přidání textu do textboxu

Zdravím, mám takový problém - Mám v textboxu určitý text a k němu potřebuji přidat nějaký další ale potřebuji ten předchozí zachovat.

VB.NET

5 odpovědí

06.11.2013 15:43

anonym

Přístup k databázi - lepší řešení?

Zdravím, mám dynamicky vytvořený table s přibližně 30 buňkama, do každé buňky potřebuju načíst data s databáze. Která z následujících řešení je lepší volbou, případně proč?: 1.Na začátku vytváření tabulky si otevřu spojení s databází a při vytváření každé buňky budu selectovat data z databáze....

Databáze

3 odpovědí

05.11.2013 21:18

Ondřej Linhart

Zaokrouhlování v komponentě NumericUpDown

Zdravím, mám problém se zaokrouhlováním v komponentě NumericUpDown. Vynásobím-li dvě tyto komponenty které mají dvě desetiná místa, tak skutečná hodnota value má daleko více desetinných míst než zobrazované dvě. Lze nějak dosáhnout toho, aby hodnota v komponentě byla stále zaokrouhlena na 2 dese...

VB.NET

2 odpovědí

04.11.2013 10:19

Pavel Hlávka

Zápis dátumu do tabuľky sa posunie o 2 dni

Dobrý deň, pri zápise dnešného dátumu (2.11.2013) do databáze sa mi do tabuľky zapíše dátum o 2 dni posunutý (4.11.2013). systémový čas v počítači je 2.11.2013 Ďakujem

VB.NET, SQL

3 odpovědí

04.11.2013 9:51

Jan Holan

Zmena prav k adresari

Dobry den, resim nasledujici problem. Mam aplikaci v VB.NET, ktera bezproblemu prideluje prava uzivatelum (uzivatele ve Windows 7) k pristupu k nejakemu adresari. Vse funguje v pohode, pokud aplikaci spusti clovek, ktery ma prava pro zmenu prav. Potrebuji, aby kdyz aplikaci spusti uzivatel, kter...

VB.NET

2 odpovědí

01.11.2013 14:35

anonym

Tvorba dotazu

Zdravím. Potřebuji vytvořit dotaz který z následující ukázky vytáhne pouze vždy jednoho klienta (první sloupec) a to toho, který má IdRadku (poslední sloupec) nejvyšší. Tzn. ve výsledku se nesmí objevit třetí řádek, ale musí tam zůstat ten poslední. Sloupce KlientVRoce, HlavniDroga, IdZapisu ...

Databáze

6 odpovědí

30.10.2013 21:48

Jan Salomoun

Ukončení připojení na SQL server

Microsoft Visual Studio 2010, SQL Server 2008 R2 Postup: Nevím proč, ale na SQL zůstává stále běžet připojený proces vzniklý při Open(). l_Connection.Stat je closed. Kde je chyba a jak korektně ukončit připojení na SQL. Díky za každou radu. Karel Lichý

VB.NET, SQL

8 odpovědí

30.10.2013 18:43

anonym

Proměnné v Global_Asax

Dobrý den, mám problém s tím že se mi ztrácejí hodnoty v proměnných v global_asax Například : Vytvořil jsem si v global_asax kolekci uživatelských práv na tabulky v databázi pro session. Po vytvoření session v aplikaci (po přihlášení uživatele) se do této kolekce nahraji z databáze všechna jeh...

VB.NET, ASP.NET WebForms

0 odpovědí

30.10.2013 17:22

anonym

VB.NET NetF: 4.0 aplikace se nedokáže připojit na server s chybou 26

Zdravím všechny, jsem totálně v koncích, už 4 hodiny řeším velmi zajímavý problém. Mám aplikaci, která komunikuje se serverem v internetu. Server je na portu 5222. CS je takovéto Data Source=serv.....,5222\SQLCLA;Initial Catalog=cloud_drdata;User ID=clo...;Password=..... Pokud jej testuj...

VB.NET, ADO.NET, Databáze

7 odpovědí

30.10.2013 15:22

Miroslav Pavlíček

Rekurze - kombinatorika

Dobrý den, již nějaký čas si lámu nad problémem s jedním v podstatě asi jednoduchým problémem. Bohužel už na miliontý pokus jsem nedosáhl správného výsledku, vždy buď kvůli problémům s rekurzí resp asi s představivostí (zkoušel jsem to i bez ní (bez rekurze, ne bez představivosti), ale v takovém...

Algoritmy

1 odpovědí

30.10.2013 9:44

anonym

Ukládání dat z textboxů do listu MS Office

Dobrý den, jakožto absolutní začátečník Vás prosím o radu. Tvořím si prográmek na porovnávání naměřených dat ,potřeboval bych postup a nebo navést jak ukládat data zobrazená (programem naměřená) v jednotlivých textboxech do jednoho listu v excelu. Postupoval jsem dle přibližného návodu na h...

VB.NET

7 odpovědí

29.10.2013 23:35

anonym

Ace.Oledb.12.0 WebHosting

Zdravím, Chci se zeptat.Mám nachystaný web, kde importuji data z excelu do Sql tabulky. Na localhostu je vše vpořádku. Nicméně po vložení webu na webhosting placený (ASP2 atd.),kde nemám přístup k serveru,abych něco instaloval, mi vzníká problém, že chybí provider Ace.Oledb.12.2. Je jiná možno...

ASP.NET/IIS

1 odpovědí

23.10.2013 19:00

Jan Holan

Nespusti program vo WIN server 2003

Zdravím, mám problém s jedným programom, ktorí prerábam z VB6 do VB.NET Teraz napísaný program vo VB.NET sa spustí na každom PC, okrem jedného kde bude bežať. Na tom PC je WIN server 2003. Program sa na chvíľu objaví v procesoch, no hneď sa odtiaľ stratí. Program napísaný vo VB6 bezproblémov bež...

VB.NET, Databáze

2 odpovědí

22.10.2013 19:37

Ondřej Linhart

SQL -> VPN

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jak se mám připojit k SQLserveru přes VPN. Dosud jem se odkudkoliv (a to potřebuji zachovat) připojoval na server s veřejnou IP 77.xxx.xxx.14 a port 6646, Connection string &quot;Data Source=77.xxx.xxx.14,6646;Initial Catalog=log;User ID=jmeno;Password=hesl...

VB.NET

3 odpovědí

22.10.2013 14:50

anonym

Jak zpracovat textový soubor ve VB pro jednotlivé textboxy

Dobrý den, obracím se na Vás s prosíkem o pomoc. Bavím se programováním v prostředí Visual Basic 2012 a narazil jsem na problém ,který nejsem schopen sám vyřešit. V přiloženém souboru se nachází formát textu se kterým chci pracovat a to tak ,že po načtení tohoto souboru se zapíše hodnota...

VB.NET

2 odpovědí

21.10.2013 15:29

sirhettich

<< < 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se