Nové téma
Sháním někoho kdo mi pomůže vytvořit datový formulář s vlastní grafikou. Dobře zaplatím, ozvěte se na email [email protected]
Offtopic
anonym
Mám takovej teoretickej dotaz. Jak vytvořit program (třeba "kreslení") s plochou do který by šli vkládat různé přednastavené obrazce (načtené třeba ze souborů). Něco třeba jako ProfiCAD na kreslení elektro schémat. Na plochu lze nakreslit třeba 100 součástek. S každou součástkou j...
VB.NET
Petr Doleček
Dobrý večer, chtěl bych se optat na radu. Potřeboval bych v MS Acces vytvořit automatické číslování pro faktury. Například pro rok 2013 aby první fakturace začala číslem 213001 až třeba do 213999. Respektive mi jde o to, aby se při psaní faktury nemuselo dohledávat poslední číslo, ale dělalo s...
Zdravím, už delší dobu se rozhlížím po off-line konvertoru C#/VB. Na internetu jsem našel spoustu velice kvalitních on-line konvertorů ale ty měli tu nevýhodu že vyžadovaly stálé připojení k internetu a musel jsem je mít otevřeny v prohlížeči. Proto se chci zeptat zda neexistuje nějáký off-li...
Vladimir Petras
Dobry den, jak mam v RichTextBoxu zakazat upravu textu. Potřebuji ho nějak zamknout,aby se v něm nedal upravovat text.Děkuji za odpověď.
VB.NET, WinForms
Dobrý den, mám takový dotaz a ač jsem to zkoušel všelijak vyřešit jsem ve VB opravdu začátečník. K věci: Problém je v tom, že mám vytvořený list (v Excelu) kde po kliknutí na butonku "další řádek" by to mělo vložit pod poslední řádek nový s pořadovým číslem o jedno větším než by...
Mam dotaz chtel bych postupne dostavat hodnoty po zadani seedu jako ve hre minecraftu. Z tohoto kousku textu bych vytvoril pkazde stjne hodnoty i po 2 zadani stejneho seedu. Ale jak na to?? Toť otázka Napr. Seed: VisualBasicjesuper Hodnoty: 7293 8483 2737 8282 92880 990 ..
VB.NET, Algoritmy
Dobrý den, mám aplikaci, kterou jsem publikoval na svůj web. Ale u většiny počítačů se po stáhnutí setup.exe zobrazí zpráva, že je soubor nebezpečný a antivirus jej odstraní. Přitom v programu není žádný virus nebo tak něco. Poradíte mi prosím co mám udělat aby šel program normálně stáhnout a neb...
Ondřej Linhart
Pokouším se rozchodit příklad viz link s popisem, jak nakouknout pod pokličku. Nebo za oponu dle chuti. Behind the Scenes: Improvements to Windows Forms Data Binding http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa480736.aspx Ve funkci FindCore se prochází cyklem sada záznamů k získání indexu z...
VB.NET, WinForms, Databáze
KSP pořádá jarní programátorské soustředění. Je určené středoškolákům a nejsou předpokládány žádné programátorské znalosti účastníků. Součástí bude kurz základů programování, pokročilým nabízíme zajímavé přednášky: od různých programovacích jazyků přes algoritmy a datové struktury po matematiku. ...
Zdravim vytvaram program vo VB6 a narazil som na jeden problem mam vytvoreny textbox do ktoreho vkladam datum... problem je v tom ze potrebujem aby mi za bodky v datume vlozilo medzeru chcel by som postupovat tak ze vytvorim retazec ktori mi skontroluje znak po znaku a ked najde bodku tak...
VB6/VBA
miroslav holubek
Dobrý den mam na formuláři spoustu objektu PictureBox1.Image až PictureBox40.Image Potřeboval bych pro zjednodušení celé aplikace vkládat proměnou "x" do názvu objektu. Přectavuji si to nějak takhle "PictureBox(x).Image" proměna x=1 až 40 Děkuji za odpověd Jsem jenom am...
Ahoj,mám takto zdrojový kód a nevím jak udělat aby Checkbox po zaškrtnutí připočetl k určitému číslu 60% : Public Class Form1 Private Sub ComboBox1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ComboBox1.SelectedIndexChanged End Sub ...
Mám jeden dotaz, když mám načtenou databazi ve VB v ListView1 mám tam nějaké produkty a ty produkty vybírám do druhého ListView2 pomoci tlačítka, jak mam udělat aby mi nešli vybírat stejné dva produkty.Děkuji.
Petr Sklenička
Dobrý den, můžete mi prosím poradit jak udělat Strong Name u assembly? Prolez jsem toho hodně, ale moc moudrej nejsem :-) Mám VB .NET 2005 Děkuji.
VB.NET, Visual Studio
Prosím o radu, kde by se daly sehnat/zakoupit instalačky VB 6 profesional. Máme je ve firmě oficiálně zakoupené někdy v roce 2000, ale bohužel je nemůžu najít, asi je někdo "omylem" odnesl. Teď potřebuji tento program nainstalovat na nový počítač s operačním systémem W7 profesional a js...
Roman Rak
Dobrý den, mám takový problém. Mám jednoduchou tabulku a jeí části na některých monitorech ( menších ) nejsou vydět. Lze nějakým způsoben nastavit ve vba přizpůsobení dané oblasti velikosti monitoru ? Předem děkuji za pomoc, moc by mi to pomohlo.
Dobry den, poradi mi nekdo makro, ktere by vkladalo datum zaznamu? Např. kdyz ve sloupci A zapisu nejakou poznamku nebo ji upravim, tak aby se ve sloupc B na ten stejny radek zaznamenalo datum upravy.
již několik měsíců se marně snažíme najít nějakého "normálního" programátora se znalostí VB a VB.NET. Předpokládáme, že lidi, kteří mají znalosti staršího VB, nebo aktuálně VB.NET se určitě na tomto foru vyskytují. Hledáme člověka, který by byl ochoten pracovat na HPP v Praze a to n...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít