Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

HTTP status 200 OK

Zdravím Vás. Vo WebForms ASP.NET príjmam na stránke POST dáta. V Page_Load ich vyhodnotím a potrebujem naspäť poslať odpoveď HTTP status 200 OK. Viete mi prosím niekto poradiť ako to mám spraviť? Ďakujem.

ASP.NET WebForms

0 odpovědí
 
27.05.2022 15:40

Vladimír Tomek

what are the advantage of using Python ?

Python is a great language since it doesn't need to be compiled into machine language instructions to run. A Python application can be run directly by the developer. Python has a large number of libraries for AI development, many of which feature basic items that cut down on coding time. T...

ASP.NET Core

1 odpovědí
 
18.05.2022 10:42

Federico

What is SAP?

SAP affirmation is turning out to be progressively significant to workers and organizations as SAP keeps on adding new applications, apparatuses and interfaces for virtually every area of business the executives. You can get this declaration as a part of a degree or through an independent course....

.NET Tips

0 odpovědí
 
07.05.2022 8:33

anonym

jak vybrat vse jen ne konkretni retezec

Zdravim snažim se vyhledat a odmazat vše z textu pomoci Notepad++ a regularnich výrazu co není "<img_url>*</img_url>" - toto chci ponechat a ostatni najit a smazat vzorovy text: <img>tet</img> <img_url>tet</img_url><img_url>tet</i...

Regulární výrazy

0 odpovědí
 
28.03.2022 20:40

anonym

Kam loutkovodiči vedou Českou republiku?

Vyšetřování výbuchů v českých Vrběticích se poměrně rychle změnilo na komedii. Nejdříve všemi uznávaný český prezident Zeman, který se zjevně nechtěl dostat do historie jako úplný idiot, začal pronášet nepohodlné komentáře a pochybovat o prohlášené příčině výbuchu. Potom média začala vyprávět o t...

Powershell

1 odpovědí
 
17.02.2022 6:02

anonym

Jak zjistit jestli je process důležitý pro systém

Ahoj, pomocí metody dostanu výpis všech aktuálně běžících procesů. A já bych potřeboval vyselektovat, které procesy jsou důležité pro chod systému, a které procesy jsou například uživatelské programy (chrome, outlook, word, nějaký synchronizační proces, atd.). Zároveň, které procesy jsou ...

C#

0 odpovědí
 
05.02.2022 19:51

Standa

Deklarace proměnných ASP..NET C#

Ahoj. V aplikaci mám několik proměnných (například string, ale na typu vlastně nezáleží). Mají názvy text1, text2, text3 ... text10. Je nějaký způsob, jak se na proměnnou v programu odkazovat způsobem text_x, kde x=1,2,3 ...10? Díky Honza

C#, ASP.NET WebForms

0 odpovědí
 
03.02.2022 11:17

anonym

Chyba při načtení obrázku z DGW do PictureBoxu

Prosím o pomoc. Mám databázi access (accdb, kde je i pole s obrázky formátu .png, jsou načtené jako OLE objekty, v accesu to vidím jako "package". Nevím co to znamená... Chci zobrazit obrázek z DataGridView z vybraného řádku do PictureBoxu na jiném formuláři. Na řádku: Form3.Pict...

VB.NET, WinForms, Databáze

8 odpovědí
 
24.01.2022 13:39

anonym

Wpf graf z audiosúboru

Dobrý deň. Mohol by mi, prosím, niekto poradiť ako získať graf audio súboru (mp3, wav) vo Wpf?

C#

0 odpovědí
 
11.12.2021 13:24

anonym

Odchycení myši a klávesnice cizí aplikace

Zdravím, potřebuji pomoc, převod retro kódu do vb.net. První dotaz se týká rozlišení zda se jedná o single click nebo double click, WM_LBUTTONUP nedostávám vůbec. Při pokusu spustění časovače při WM_LBUTTONDOWN pomocí funkcí SetTimer a KillTimer pro čekání na dvojkliknutí v době definované s...

C#, VB.NET, WinForms

2 odpovědí
 
04.11.2021 11:20

Donato Goyette

Zjištění, zda je soubor otevřený pomocí VB.net

Prosím o radu. Mam soubor na sdíleném disku, např. "F/Data.xls". Jak mám ve VB napsat větu, abych získal informaci, zda je soubor otevřený jinym uživatelem (čili ho nemohu editovat a mohu ho otevřít jen pro čtení).

VB.NET

1 odpovědí
 
10.09.2021 8:50

anonym

načtená stránka v ContentPlaceHolderu

Dobrý den, ve stránce Site.Master mám ContentPlaceHolder do kterého se mi načítají jednotlivé stránky ... Potřeboval bych, aby při načtení konkrétní stránky "Default.aspx" se provedla nějaká podmínka ... Rád bych věděl, jestli existuje něco jako : " If ContentPlaceHolder....

VB.NET, ASP.NET WebForms

0 odpovědí
 
04.09.2021 11:10

David Baroch

Stejná pozice u "overflow"

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda existuje něco podobného jako (MaintainScrollPositionOnPostBack="True") pro návrat na nascrolovanou pozici při "postbacku", také pro návrat na stejnou pozici u "Layer" s vlastností (overflow = "auto") ... Děkuji

VB.NET, ASP.NET WebForms

0 odpovědí
 
22.08.2021 8:41

David Baroch

Fixování polohy na stránce ...

Dobrý den, je možné nějak ošetřit, aby pro vyvolání "AutoPostBack" zůstala stránka na pozici před událostí ? Příklad : Mám na stránce TextBox s událostí OnTextChanged a nastavením AutopostBack true, po změně textu se provede postback a stránka se vrátí do výchozí pozice ... Já b...

VB.NET, ASP.NET WebForms, WinForms

0 odpovědí
 
14.08.2021 16:40

David Baroch

Skrytí / Zobrazení vrstvy

Dobrý den, na stránce mám "<div id="Layer_ShopBox1">" a CheckBox, kterým potřebuji určit zda bude "Layer_ShopBox1" viditelná či nikoli ... Bohužel nevím jak přistupovat k vlastnosti .visible prvku "Layer_ShopBox1" v události "CheckBox_Compan...

VB.NET, ASP.NET WebForms

3 odpovědí
 
14.08.2021 16:35

David Baroch

Přesměrování po přihlášení uživatele

Dobrý den, na stránce "Default.aspx" mám níže uvedený přihlašovací formulář pro zákazníky, kde potřebuji, aby po přihlášení byl zákazník přesměrován na stránku "~/HomePage.aspx" ... Přihlášení zákazníka funguje bez problémů, ale pokud do komponenty tlačítka "ID=ImageB...

VB.NET, ASP.NET WebForms

0 odpovědí
 
31.07.2021 12:38

David Baroch

aktualizace Altairis.Web.Providers

Dobrý den, v roce 2009 jsem za velkého přispění fóra vbnet vytvářel webové stránky, které dosud používám na adrese www.rozvoz-voda-barel.cz ... Nyní jsem se rozhodl web modernizovat na nové adrese www.aquacoolers.cz, ale vyskytl se mi problém s přihlašováním zákazníků ... Na starém webu dopo...

VB.NET, ASP.NET WebForms, Databáze

1 odpovědí
 
29.07.2021 20:10

David Baroch

USB driver pro starší hardware

Dobrý den, prosím poradit, mám starší mixpult s USB, jehož driver už není výrobcem aktualizován a funguje pouze pod Win XP sp2. Na notebooku mám Win 10, když mix připojím, někdy se náhodně staně, že jej systém "vidí", ale většinou ne. Je nějaká možnost instalace driveru USB, který by s...

Hardware

0 odpovědí
 
05.06.2021 10:31

anonym

Použití FFPlay ve WPF - nejde skrýt ani přesouvat okno

Dobrý den, zkoušel jsem si ve WPF udělat jednoduchý přehrávač videa s využitím frameworku FFPlay. FFPlay se však i přes nastavení otevírá v samostatném okně, které nejde skrýt, ani přesunout a zmenšit prostřednictvím user32.dll funkcí. Měli byste nějaký tip? Děkuji

C#, WPF

0 odpovědí
 
26.04.2021 14:22

anonym

1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback