Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

PPC konfigurátory

Dobrý den, nemáte někdo náhodou zkušenosti s PPC konfigurátory? Nedávno jsem na to narazil a docela mě to zajímá. Jde mi o to, jestli s tím má někdo zkušenost, jestli to funguje správně a jestli to usnadní práci. To by bylo zajímavé to naprogramovat :-) Narazil jsem na toto: https://ppcgenerato...

Optimalizace

0 odpovědí
 
09.10.2019 16:32

anonym

Oracle DBA Training in Mumbai

What is the best online training for Oracle DBA?

Workflow Foundation

0 odpovědí
 
07.10.2019 12:28

priya rathi

C# nahrávanie zvuku - šum

Dobrý deň. Mám jednoduchý program na nahrávanie zvuku. Funguje, ale je tam veľmi veľký šum. Je na to nejaké riešenie? Ďakujem

C#

0 odpovědí
 
26.09.2019 20:32

Lubos Blader

V listboxu smazat text dle podmínky

Zdravím mam na jednom buttonu otevření textu v listboxu if (openFileDialog1.ShowDialog() != DialogResult.Cancel) { string[] lines = File.ReadAllLines(openFileDialog1.FileName, Encoding.GetEncoding(1250)); listBox1.DataSource = ...

C#

0 odpovědí
 
07.09.2019 21:22

anonym

Ako spravne osetrit slabe pripojenie

Zdravim, mam nasledovny scenar: App pridava zaznam pomocou AJAX volania. Nakolko sa jedna o "terennu" app, obcas sa pouzivatel dostane do oblasti so slabym pokrytim dat a nastava situacia kedy request failne s timeoutom, avsak v skutocnosti na serveri prebehol. Nasledne user stlaci m...

JavaScript

1 odpovědí
 
05.09.2019 10:03

anonym

Blazor

Zdravím, má podle Vás smysl se zabývat technologií Blazor v .NET CORE 3? a proč ano, či ne? Díky

C#

4 odpovědí
 
30.08.2019 17:23

Robert Haken

combobox VB.NET

Ahoj všem, mám tento kus kódu, kde do comboboxu vkládám data z tabulky zakaznik. Problém mám ten, že se mi ComboBoxZAKAZNIK_SelectedIndexChanged po spuštění otočí 3x, čili 3x na mě vyskočí box "aaa" (v tabulce zakaznik jsou nyní 2 záznamy). Přál bych si, aby se ComboBoxZAKAZNIK_Selecte...

VB.NET

2 odpovědí
 
22.08.2019 9:26

anonym

Připojení k TCP ve VB.NET.

A opět jsem tu, abych obtěžoval těch pár českých vývojářů, kteří na mé dotazy možná odpoví ;-) Tentokrát mne zajímá, jak vytvořit jakýsi naslouchač. Mám serverovou aplikaci a k ní klientskou. Ani jednu nemohu rozebrat, abych zjistil, jak přesně vlastně pracuje. Jde mi ale pouze o dva úkony opa...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí
 
18.08.2019 21:13

Josef Turek

VB.NET (VS2019) reakce na parametry / argumenty příkazové řádky

Zdravím, je tady celkem mrtvo, takže neočekávám odpověď. Jen mně napadlo, protože používám program, který chci čas od času aktualizovat, aby při kliknutí na příslušné tlačítko sám sebe zkopíroval, spustil svou kopii s parametrem -Upgrade a ukončil se. To je věc, kterou bych ještě zvládl, n...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí
 
18.08.2019 21:03

Josef Turek

Vytvoření konfiguračního souboru (cfg) VB.NET

Zdravím, jsem tu nový, tak se mnou prosím mějte trpělivost. Žádám jen o řešení pár banalit, se kterými si ale nejsem sám schopen poradit. Jako první bych rád požádal o pomoc při vytváření a úpravách konfiguračního soubori. Jde o konfiguraci k jednomu programu, kterou chci pomocí tlačítek, přep...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
17.08.2019 8:59

anonym

return context.Questions.ToArrayAsync() vs return await context.Questions.ToArrayAsync()

Může mi prosím někdo osvětlit proč je správně hned po zavolání asynchronní metody se dávat await ? Nebo je možné posílat dál přímo task a await použít až na místě kde budeme potřebovat entity. příklad public class Repository { . . . Public Task<Question[]> GetQuestionsAsync() { ...

C#

0 odpovědí
 
07.08.2019 11:00

anonym

Samovolné přepínání přihlášeného uživatele

Ahoj všem, mám napsanou aplikaci v ASP.NET 3.5, kde jsou v databázi uložení uživatelé a jejich uživatelské role pro práci v aplikaci. Problém nastal, když jsem aplikaci nasadil na server a v jeden čas, když se přihlásí více uživatelů, se přihlášený uživatel samovolně přepne na jiného posled...

C#, ASP.NET WebForms, Databáze

1 odpovědí
 
25.07.2019 14:28

anonym

Ako nastaviť Generovanie MIDI súboru?

Aktualizovaný_ Zdravím, prosím o radu, ako nastaviť hudobný nástroj pri generovaní MIDI súboru. Všetko funguje perfektne, ale potrebujem zmeniť klavír na akordeón. Ja to nedokážem rozlúsknuť. Kód ešte pokračuje, ale mám dojem, že problém bude v tejto časti. Za každú radu ďakujem. https:...

VB.NET

0 odpovědí
 
21.07.2019 17:05

Jozef

Třída ve VBA vracející proměnnou vlastního typu

Zdravím Prosím o radu Potřebuji zpracovávat ve VBA tabulky nacházející se v dokumentu Word Mám definovanou vlastní proměnnou „Radek_t“ , která obsahuje hodnoty nacházející se v jednom řádku tabulky. Dále pak modul třídy „Tabulka_P3_Class“, kterému předám zpracovávaný do...

VB6/VBA, Office

1 odpovědí
 
24.06.2019 7:01

anonym

Jak správně převést syntaxi proměnných z VB do C#

Zdravím. Chci se vás zeptat, jakým způsobem si definuji správně proměnné v C#, když je mám ve VB.Net definované takto: Převádím zdrojový kod z VB do C#, abych se naučil C-éčko, se kterým se lépe uplatním v životě. Jsem jen mírně pokročilý programátor, který se to teprve učí, tak hodně věcí je ...

C#, VB.NET

1 odpovědí
 
31.05.2019 6:43

anonym

DragDrop

Kdysi jsem si vytvořil program na vyhledávání. Do ListView přesunu adresáře, kde se bude vyhledávat a do TextBoxu napíši tex, který chci vyhledat. Pokud jsem hledal ve svých adresářích s mým oprávněním, tak bylo vše v pořádku. Abych mohl hledat i v systémových adresářích, použil jsem v Aplikaci -...

VB.NET

0 odpovědí
 
19.05.2019 23:15

Josef Jeništa

Server explorer drag a drop

Zdravím, používám VS2017, VS2019 Comunnity. Standardně přetahuji data z server exploreru (databáza access) na formulář přetažením myši. Nyní mi to přestalo fungovat, při přetažení se zobrazí ikonka zákazu. Na první formulář se mi to povedlo a od té doby to nejde. Vyzkoušel jsem vytvořit nový proj...

VB.NET, Visual Studio, WinForms

1 odpovědí
 
09.05.2019 12:53

anonym

Načtení plného názvu COM portu

Zdravím. Chci se zeptat, jak ve VB.Net si naprogramuji, aby se mi v ToolTipu zobrazil nad vybraným COM portem v ComboBoxu také jeho plný název - neboli asi desription -, který se ukazuje ve Správci zařízení. Načíst aktuální seznam všech COM portů do ComboBoxu už umím, jen se mi nedaří nijak zob...

VB.NET

0 odpovědí
 
09.05.2019 11:29

anonym

Sdílené nastavení konfigurace aplikace

VB.NET aplikace Windows Forms je umístěna na serveru ve sdílené složce, odkud jí uživatelé spouští. Jak mám pořešit sdílení konfiguračního souboru aplikace ve stejné složce? Nejlépe s možností měnit, přidávat a mazat hodnoty, případně sekce pro jednotlivé uživatele v jednom souboru. Předem dě...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí
 
02.05.2019 17:28

anonym

1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback