Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

Jak se dá nastavit mezera mezi znaky?

Jak se dá nastavit mezera mezi znaky? private void printDocument1_PrintPage(object sender, System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e) { Font mujFont = new Font("Arial", 14); e.Graphics.DrawString(txtRetezec.Text, mujFont, Brushes.Bl...

C#

1 odpovědí
 
09.07.2018 9:14

anonym

C# - texty v menu - překlady

Zdravím, dostal jsem překlady textů do menu. V některých jazycích tam mám 5 slov, ale vejde se mi jedno. Není nějaký nástroj, který by to kontroloval? Poslal bych překladeteli texty, počet bodů TextBoxu/ Label a typ fontu ať vidí jestli se mu tam přeložený text vejde.

C#

1 odpovědí
 
03.07.2018 9:16

anonym

Vybírání v DataGridView

Dobrý den. Používám Visual Studio 2017 a Visual Basic. V DataGridView vybírám řádky pomocí sloupce typu DataGridViewCheckBoxColumn. Pokud je však celý řádek zároveň vybrán (Select), podmínka výběru ve sloupci pomocí CheckBoxu je ignorována. Dokáže mi někdo poradit? Díky předem.

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
03.07.2018 9:08

anonym

Spravna praca s combo (GridLookUpEdit ...)

Zdravim. Neviem ako spravne vyriesit tento problem. Mam componentu typu combo, ja pouzivam GridLookUpEdit, nebranim sa pouzit aj ine ak bude vyhovovat zadaniu. V databaze mam zoznam pracovnikov, kt. niektori uz nepracuju vo firme, to znamena su uz neplatni. Tuto tabulku z pracovnikmi ma...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí
 
03.07.2018 8:50

anonym

ASP.NET Web Service Runtime Error

Hi, I'm trying to create an ASP.NET web service that reference the internetMacros.dll to do web extraction and it does not work when i save it location on my local machine as HTTP . It works when i saved it location as a File System on my local macine. The return message when i try to run ...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí
 
20.06.2018 11:50

joejonsme

Otevření souboru TXT vlastním programem

Dobrý den. Používám Visual Studio 2017 a Visual Basic. Vytvořil jsem si jednoduchý program na zobrazování a vytváření TXT souborů. Je podobný programu Notepad.exe, akorát jsem si tam udělal pár vylepšení. Nemohu docílit toho, aby se mně tímto programem otvíraly soubory při dvojitém kliknutí tak, ...

VB.NET

4 odpovědí
 
14.06.2018 23:08

Josef Hranec

Připojení vlastní obecné knihovny v referencích

Dobrý den, chtěl bych požádat o radu, jak nastavit ve VS referenci na vlastní knihovnu ze samostatného projektu, tak abych mohl mít jednu knihovnu někde na disku a z různých vlastních aplikací ji mohl volat. Asi je to banální úkon, ale nikde jsem to nedohledal. Děkuji i za odkaz, kde se to řeší....

Visual Studio, Knihovny

5 odpovědí
 
13.06.2018 8:36

Josef Hranec

Sumarizace tabulky

Zdar všem, mám tabulku s názvem ProductsTable (datatable) se sloupci : ProductID , ProductName, ProductCode, DateColumn, CountColumn Ve sloupci ProductID nejsou jedinečné hodnoty záznamy se opakují několikrát v rámci jednoho či více roků, DateColumn obsahuje datum provedení záznamu. Potřebuj...

VB.NET

0 odpovědí
 
11.06.2018 17:16

anonym

WPF Datagrid, SelectedItem

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak zaměřit fokus wpf datagridu na konkrétní záznam. V Datagridu mám cca 150 záznamů. V kódu vyhledám položku, kterou chci vybrat v datagridu. Nastavím vlastnost SelectedItem (ať už bindingem nebo přímo v kódu), v datagridu se správně podsvítí záznam. ...

C#, WPF

2 odpovědí
 
11.06.2018 15:09

Michal Plško

Form Aero Style

Dobrý den, rád bych se obrátil na Vás zkušenější s prosbou o pomoc ve snaze vylepšit záhlaví svých formulářů o možnost vkládání vlastních tlačítek a kreslení v neklientské oblasti např. záhlaví. Používám DWM (Desktop Window Manager) a pro rozšíření klientské oblasti funkci DwmExtendFrameIntoClie...

VB.NET, WinForms

8 odpovědí
 
08.06.2018 12:49

Josef Jeništa

jak v C# uložit pozici kurzoru do proměnné

Dotaz jak v C# uložit pozici kurzoru do proměnné a pak ji volat k umazání textu. richTextBox1.Text = text.Remove( ????pozice kurzoru???? , richTextBox1.Find(txtVyhledat.Text));

C#

2 odpovědí
 
06.06.2018 12:00

anonym

Přeinstalování W7 na W10

Dobrý den. Rozbil se mně systémový disk, kde jako OS byl Windows 10 Pro. Musel jsem disk vyměnit, ale mám OS Windows 7 Pro, který jsem nainstaloval. Je to ten samý OS, který se mně tenkrát přeinstaloval na W10 Pro. Teď bych potřeboval, aby se mně OS W7 opět přeinstaloval na W10. Jde to ještě, ane...

VB.NET

3 odpovědí
 
31.05.2018 15:29

Michal Štěpánek

Zpracování vláken v daném pořadí.

VB.NET

6 odpovědí
 
04.05.2018 9:08

anonym

Hodnota dle názvu konstanty

Dobrý den, nevíte někdo, jak získat hodnotu dle názvu konstanty? Jak nastavit BindingFlags?

VB.NET

3 odpovědí
 
02.05.2018 12:34

anonym

C#, ASP.NET Volanie metody z Controllera bez zmeny

Dobrý deň, pracujem na zadaní z VŠ, v ktorom vytvárame rôzne hry (Jigsaw Sudoku v mojom prípade) a zasekol som sa pri volaní metódy z Controllera pre webové aplikácie. Celá hra bola najprv vytvorená pre Konzolu a teraz ju prerábam na webovú aplikáciu. Nie som si istý, či to je celé správne, je to...

C#, ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC

1 odpovědí
 
24.04.2018 21:13

anonym

Delegace ASP.NET Core 2.0

Zdravím, mám ASP.NET CORE 2.0 MVC aplikaci, která má Windows auth. Potřebují delegovat požadavky klienta na další server (WLS) pro volání API pod identitou uživatele (klienta). Dříve fungovala v ASP delegace: a vše šlapalo jak mělo, pokud byly dobře SPN. V .NET Core se mi toto nedaří. Nejse...

C#, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS, .NET

0 odpovědí
 
17.04.2018 12:35

anonym

VS 2017 Ribbon a odkazy na makra v Excelu

Dobrý den. Kdysi jsem si vytvořil osobní Pas karet pro Excel 2010. Mám v něm odkazy na makra a další. Tentokrát jsem si to samé vytvořit ve Visual Studiu, ale nemohu se dostat přes spouštění maker ve Visual Studiu. Jak spustím tento příkaz ve Studiu? . Personal_2007.xlam je sešit, kde mám všech...

Visual Studio, .NET

3 odpovědí
 
10.04.2018 16:34

anonym

2xUInt32 To UInt64

Jak správně přeložit do VB.NET poslední řádek, kde má vrátit dva UInt32 jako jednu hodnotu UInt64 ? Děkuji za případnou pomoc.

C#, VB.NET

1 odpovědí
 
29.03.2018 16:12

anonym

Vyřešen problém s pamětí (vs 2013 práce s pamětí)

Nedávno jsem měl dotaz, co mám udělat u mého programu na prohlížení obrázků, aby mně neubývala paměť s každým otevřeným obrázkem. Článek se jmenoval „VS 2013 práce s pamětí“. Problém jsem vyřešil tak, že jsem použil příkaz .Dispose, před každým dalším načtením obrázku. Konkrétně Pictu...

VB.NET, .NET

2 odpovědí
 
12.03.2018 7:25

anonym

1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:  
Heslo:  

zapomenuté heslo

 

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

 
zavřít

Chyba

zavřít

feedback